reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ufff jak dobrze ze moja mama tak nie ma :-p
fakt faktem byla u mnie tylko raz na 7 dni i smiac mi sie chcialo bo o wszystko sie pytala np. czy moze sobie kawe zrobic :sorry: hehe
No ale za to ja jak lece do polski to jak spie u mamy to oczywiscie zaczynam sprzatac i ukladac po swojemu
:zawstydzona/y: ale to juz tak z przyzwyczajenia bo jak mieszkalam jeszcze w polsce to mieszkalam wlasnie z mama, mama pracowala a ja zajmowalam sie domem :sorry:
Masz fajną mame. Ja na swoją zresztą też nie narzekam .Ale za to tesciowa jest okropna ciągle ma jakieś pretensje. Mi oczywiście nic nie powie ale mojemu M ciągle ględzi że ona by inaczej urządziła mieszkanie że za dużo kasy wydajemy ciągle sie wtraca.Dla tego żadko się odwiedzamy.

reklama
Masz fajną mame. Ja na swoją zresztą też nie narzekam .Ale za to tesciowa jest okropna ciągle ma jakieś pretensje. Mi oczywiście nic nie powie ale mojemu M ciągle ględzi że ona by inaczej urządziła mieszkanie że za dużo kasy wydajemy ciągle sie wtraca.Dla tego żadko się odwiedzamy.

Tesciowa jeszcze nas nie odwiedzila w Irlandii i mam nadzieje ze nie odwiedzi :confused2: bo po dwoch dniach pewnie bym sie przeniosla spac do samochodu :eek:

A co tu dzisiaj taka pustka ??? gdzie jestescie baby :oo:

Ostatnia edycja:
Tak się zastanawiam czy pierw iść do lekarze czy lepiej jak zrobię badania i wtedy pójdę.Jak myślicie?Ogólnie jestem pełna nadziei bo znajoma mi poleciła bardzo dobrego ginekologa. Miała takie same problemy jak my.A ten lekarz jej pomógł.Nawet czytałam w necie wiele dobrego o nim.

moja żona jest koło 30 stki, i nie chce mieć żadnych dzieci. ja może bym chciał, ale ona totalnie jest na nie.

To może byś chciał czy może bys nie chciał.:-D

Bo przypominam, że jak sie rozmyślisz w trakcie albo się znudzi to sie nie da dzieciaka upchać na strychu albo w szafie.

Rozmawialiście przed ślubem o dzieciach??????

Ja pierdole ale ludzie mają nasrane w bani.
Ale znam to z własnego doświadczenia.
Co za ludzie:szok: w głowie mi się nie mieści.

poza tym laseczki dzis mnie tak zakuło bardzo w podbrzuszu jak na @ ale szyjka wczoraj b.nisko i b.twarda a otwarta od 2 tygodni.. poki cze dalej czekam.. od 3 dni tempka 36,9 po luteinie pieknie w gorze
Czekam z niecierpliwością co lub kto z tego wyjdzie ;-);-)

spotkalo mnie cosik podobnego!!!
Takich ludzi to chyba prądem trzeba leczyć :crazy:

Aaa i jeszcze jedno... mojha mama nie byla w naszym mieszkanku jakos prawie rok i nie widziala np mebelkow w lazience i szaf wbudowanych.
O jejku, moja to mi tylko chowa talerze i sztućce z suszarki ;-);-)

A co tu dzisiaj taka pustka ??? gdzie jestescie baby :oo:
A w sklepie byłam i obiadek na kuchni się robi.
Tak się zastanawiam czy pierw iść do lekarze czy lepiej jak zrobię badania i wtedy pójdę.Jak myślicie?Ogólnie jestem pełna nadziei bo znajoma mi poleciła bardzo dobrego ginekologa.
Jak masz dobrego ginka to idź najpierw i zobacz co powie, badania zawsze możesz zrobić.

moja żona jest koło 30 stki, i nie chce mieć żadnych dzieci. ja może bym chciał, ale ona totalnie jest na nie.
Witaj:-)
A rozmawialiście tak szczerze, warto to przemyśleć bo czasem okazuje się, że jest już za późno na dziecko.

A złożyłam swój podpis chyba na 20 egzemplarzasz różnych pism, dostałam fakturę do łapy i projekt działki i tyle.

Kawusia dla mnie tylko z mleczkiem. Po studiach tylko była kawa rozpuszczalna, potem koleżanka przeżuciła mnie na sypaną a jak zaczeliśmy starania to kawa inka i nieraz kupuję sobie jednorazówki sypanej i se dosypuje na smaka i zawsze ale powtarzam zawsze z mleczkiem i na kubek 2 łyżeczki cukru.
Radzę zapamiętać jaką kawusie pije Księżna.

Kurde mol ale mi się dzisiaj nic nie chce.
No nie zniosę.... Jaka Księżna??? Królowa od razu:-):-) Będę pamiętać. Masz u mnie kawę albo dobre wino (chyba że wolisz flaszkę):-)

Dzieki kochana jakos ciagne :-) Ciagle sie cos dzieje, ciagle l4 jak nie skurcze to zle wyniki jak to ok to lozysko przodujace i plamienia, znow skurcze i tak w kolo macieja, siedze w domu i odliczam dni, tygodnie oby do bezpiecznego choc 34tyg...23.04 mam wizyte i gin podejmie decyje czy juz do konca ciazy ide do szpitala czy mam szanse na przelezenie w domu :-) OBY .... :-)
Dasz radę Kroptusiu... Pewnie że tak. Sama mówiłaś że przeszłaś już w życiu wiele... Więc i tym razem będzie dobrze.
Ja też nie czytałam tej historii... I bądź człowieku mądry i "pisz wiersze"... Najlepiej nie planować i nie myśleć., tylko czym się zająć żeby odciagnąć je od dzidziusia??
Ja poprostu nie rozumniem takie znieczulicy w ludziach :no:
Moj tatko ma dla kogo zyc, nie chodzi tu o mnie bo ja juz stara dupa jestem :-p ale mam mlodsze siostry 11 i 14 lat i braciszka przyrodniego ktory ma 4 latka :sorry: Moj tatko machna sobie malego na stare lata zeby miec co robic i dla kogos zyc :tak::happy:
:happy: Jak człowiek ma o co walczyć to nawet jeśli leki nie pomogą to silna wola może uczynić cuda. trzeba być dobrej myśli Lilu.
Tak się zastanawiam czy pierw iść do lekarze czy lepiej jak zrobię badania i wtedy pójdę.Jak myślicie?Ogólnie jestem pełna nadziei bo znajoma mi poleciła bardzo dobrego ginekologa. Miała takie same problemy jak my.A ten lekarz jej pomógł.Nawet czytałam w necie wiele dobrego o nim.
Beatko, moim zdaniem zrób badania. Ja poszłam do ginki bez badań. I jedyne czego się dowiedziałam to tego co na BB od dziewczyn. Mogłam oszczędzić czas i kasę przede wszystkim. Nawet mnie nie zbadała. Także moim zdaniem zrób badania, chociaż podstawowe o których piszą dziewczyny:-)

reklama
Mam mięsny problem otóż duszę sobie schabik i wiecie mięsko jest już kruche i mięciutkie a ja mam wrażenie w smaku, że jest surowe, czy to możliwe?????Proszę o szybką odpowiedź.;-);-);-)

Do góry