reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

No i nie wytrzymałam, zamiast drugiej, małej porcji zupki był duży wafelek w czekoladzie - no cóż od małego uwielbiam słodkości, chipsy i inne smakołyki.

Po spacerze z psem będzie drożdżowiec z serem. Mniam!:-D

reklama

Kochana PRZYPUSZCZALNIE w czwartek. Zaznaczam przypuszczalnie!

Nie słucham go, ale mnie ten brzuszek też denerwuje:-(
Niestety mam figurę po kobitkach z obu rodzin - jabłuszko. Tłuszczyk osadza sie na brzuszku, szczególnie tak w okolicach lekko pod linią pępka. Przeszkadza to przy spodniach, pas w nich często jest za ciasny. Jak się postaram to znajdę spodnie takie ślicznie opinające moja naprawdę niedużą pupę - mam wąskie biodra i to mnie trochę ratuje, ale najgorzej jest jak się najem. Guziki rozpinać:szok:

A może wątek "bezpieczne odchudzanie się starajacych" - ważne bezpieczne, bo odchudzanie się może zakłócić starania....
Cześc wszystkim
No i można się też u was pośmiać z tych brzuszków i tłuszczyków haha:tak:
No i ja mam tak samo ogólnie szczuplutka moja waga to 53kg mala pupa i wąskie biodra ale ale za pieknie by tak było i mój brzunio to taka piłeczka jak w 3mcu ciąży;-)
dopiąć się w pasujące spodnie graniczy z cudem, ach jak dobrze ze teraz w modzie różne tuniki.
Ciekawe jak zafasolkuje to moj duży teraz brzuch pewnie będzie bardzo duży jak z bliżniakami:-D __________________

helo:-) j juz po wizycie u gina:tak: i co sie okazuje,chyba mi sie przestawil cykl, bo powiedzial ze widzi dosyc duzy pęcherzyk i prawdopodobnie jest to pecherzyk owulacyjny i prawdopodobnie powinien peknąc za dwa-trzy dni czyli dosyc wczesnie powiedzial jak na cykle 31-dniowe, no a przeciez ostatnio mialam 29 dni:confused: chyba sobie suwaczek przestawie:confused: no wkazdym razie w piatek ide znowu na monitoring zobaczyc czy to rzeczywiscie owulacja :tak: tak pozatym to wszystko ok:tak: zadnych badan mi narazie nie kazal robic powiedzial ze za wszesnie :tak: wiec jestem dobrej mysli:-) i skoro to prawda to rzeczywiscie zle sobie wyliczalam myslalam ze mam owulacje miedzy 16a 19 dc a tu sie okazuje 11 :szok: i jak tu sie mozna niezle pomylic:dry: a czlowiek sie potem stara i stara a tu nic...heheh
buziole dla wszytskich:-D

:confused:Też się tak zastanawiam, jak to będzie, gdy będę miała brzuszek ciążowy ?? Jak ja w ogóle zaobserwuję, czy mi ten brzuch prawidłowo rośnie?? Moja Mama mi mówi, że jak zacznę biegać za Maluchem, nie spać po nocach i tak się spalać /pozytywnie:tak:/, to w mig schudnę... No, nie wiem...:confused:

A tak a propos brzucha - może już jestem przewrażliwiona, ale jak rozbieram płaszcz przed kimś, kto mnie dawno nie widział i nic o mnie nie słyszał, to zaraz patrzy mi się na brzuch :zawstydzona/y: "Jest już w ciąży, czy nie jest ?":crazy::rofl2: Ehhh ..........

helo:-) j juz po wizycie u gina:tak: i co sie okazuje,chyba mi sie przestawil cykl, bo powiedzial ze widzi dosyc duzy pęcherzyk i prawdopodobnie jest to pecherzyk owulacyjny i prawdopodobnie powinien peknąc za dwa-trzy dni czyli dosyc wczesnie powiedzial jak na cykle 31-dniowe, no a przeciez ostatnio mialam 29 dni:confused: chyba sobie suwaczek przestawie:confused: no wkazdym razie w piatek ide znowu na monitoring zobaczyc czy to rzeczywiscie owulacja :tak: tak pozatym to wszystko ok:tak: zadnych badan mi narazie nie kazal robic powiedzial ze za wszesnie :tak: wiec jestem dobrej mysli:-) i skoro to prawda to rzeczywiscie zle sobie wyliczalam myslalam ze mam owulacje miedzy 16a 19 dc a tu sie okazuje 11 :szok: i jak tu sie mozna niezle pomylic:dry: a czlowiek sie potem stara i stara a tu nic...heheh

wlasnie tak czytam to co napisalas i zastanawiam sie ze moze byc tak u mnie,dni plodne mam od dzisiaj,a wczoraj mnialam taki przezroczysty sluz,taki jak przy owulce,i tak wlasnie mysle a moze byl wczeniej,no coz robie te testy,mam mniec owulke w czwartek,zobaczymy!

Kochane moje pamietajcie ze z ty liczeniem tych dni plodnych jest roznie szczegolnie przez zime :crazy::tak:

Niestety maly katarek bol w gardle stres nerwy wszystkko to wplywa niekorzystnie na organizm takze duzo moze sie wydarzyc lekki katar i juz sie wszystko poprzestawia:crazy:

babo no wlasnie, ja tez jestem zdziwiona ze mam owu tak wczesnie, :dry: a wzeszlym miesiacu myslalam ze mialam ja w 18dc:confused: a tu zonk hehe:confused:
no nic mam nadzieje ze sie uda w tym cyklu, kto wie:tak::-D

reklama
Shingle, nie spusuj tych cennych dni na straty!!!!
Ja to bym skrzyknęła te 5 osób na wycieczkę, w połowie drogi coś niby sobie przypomniała i wróciła do pokoju. A że kobieta bez eskorty nie powinna sama się błąkać, więc do towarzystwa poszedłby też luby :-D No, i masz rozwiązanie :nerd: :tak:

o świetny pomysł!! szkoda tych dni...a własnie jak bedzie taki spontan i bedziecie miec taki fun z tego to prędzej się uda niz w sypialni z tymi wszystkimi wyliczeniami:tak:
alisa - my jak byliśmy nad jeziorkiem próbowaliśmy na pomoście grubo po północy:-D
Nagle trza było wskakiwać do wody bo ktoś szedł:-D
Na szczęście ciuszków nie pogubiliśmy.
Ale mieliśmy z tego ubaw.:-D

A propos odchudzania - właśnie opchałam sie pomidorową na ryżu. Dzisiaj kasza i gulasz to drugie odpuściłam. Ale nadal czuje głód. Może jeszcze jedna porcja zupki:confused:

moze zjedz jakis owoc jak jesteś głodna
Niunia27,
Katarzynka1979, Dziewczyny, moja oponka, czy koło ratunkowe wokół pasa też mnie niezle wkurza:crazy: W zasadzie to tylko to mi przeszkadza, bo z zresztą da się łątwiej żyć;-), jakieś proporcje się zachowały. Ale ten brzuch!! Niestety, nie za bardzo udaje mi się odchudzić /chyba za mało sie staram/ A teraz, kiedy celem jest maluszek, to trzeba to z głową robić, albo lepiej w ogóle :dry: Więc ja uważam, zeby nie dorzucić sobie kolejnych kg i mniej podjadać słodyczy /które uwielbiam!!:rofl2: Ale z tym też różnie u mnie bywa... No bo nie wiem, jak Wy, ale nieopanowana chcica na czekoladę daje mi znak, że @ jednak przyjdzie.Ostatnio, to wstyd się przyznać, ale pokryjomu pochłonęłam prawie całą Milkę, bo obiecałam mojemu M., że będę sobie odmawiała. No i, oczywiście, na drugi dzień była już @ :no: Czy Wy też tak macie??

to moze więcej ruchu..choc łatwo się mowi. Ja planuje zakupic orbitreka choc nie mam za bardzo gdzie go postawic:-(

Do góry