reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam...

ELISABETH- MOZE KOCHANA KUP SOBIE Vagical KOSZTUJE OK. 18.OO ZL JEST BEZ RECEPTY SA TO PRZECIWZAPALNE GALKI DOPOCHWOWE Z NAGIETKIEM, KOBIETY BARDZO SOBIE TEN LEK CHWALA, NIE BRUDZI BIELIZNY I SA NAPRAWDE DOBRE SAMA JE STOSOWALAM :tak:;-)
Lilu na pewno zapamietam nazwę tego leku... ale na razie musze wybrac to co mi lekarz przepisał... kurcze niech się już to skończy!!!

Pozdrawiam

Mam nadzieje, ze szybko zadomowisz sie na BB i bedziesz chetnie spędzać czas wśród nas:-)

Przyznam się, że już się chyba zadomowiłam:tak: muszę codziennie sprawdzić co tam u Was słychać albo jeśli tylko mogę to pomóc:-)

Witam kobitki jestem nowa na forum jestem jedna z was tez sie staram o dzidziusia w marcu 2008

Witam Cię na tym forum ja też jestem od niedawna tutaj ale czuję się jakby to była jedna wielka rodzina:-D tego życzę i Tobie:)

Shingle, nie spusuj tych cennych dni na straty!!!!
Ja to bym skrzyknęła te 5 osób na wycieczkę, w połowie drogi coś niby sobie przypomniała i wróciła do pokoju. A że kobieta bez eskorty nie powinna sama się błąkać, więc do towarzystwa poszedłby też luby :-D No, i masz rozwiązanie :nerd: :tak:

alisa - my jak byliśmy nad jeziorkiem próbowaliśmy na pomoście grubo po północy:-D
Nagle trza było wskakiwać do wody bo ktoś szedł:-D
Na szczęście ciuszków nie pogubiliśmy.
Ale mieliśmy z tego ubaw.:-D

A propos odchudzania - właśnie opchałam sie pomidorową na ryżu. Dzisiaj kasza i gulasz to drugie odpuściłam. Ale nadal czuje głód. Może jeszcze jedna porcja zupki:confused:

Dziewczyny mam takie pytanie bo wczoraj skończyła mi się @ i mam 4 dzień cyklu a temperaturę mam 37, 2 - nie jestem chora, wszystko jest oki. Czy taka tempka jest po @???

Kochana PRZYPUSZCZALNIE w czwartek. Zaznaczam przypuszczalnie!

Nie słucham go, ale mnie ten brzuszek też denerwuje:-(
Niestety mam figurę po kobitkach z obu rodzin - jabłuszko. Tłuszczyk osadza sie na brzuszku, szczególnie tak w okolicach lekko pod linią pępka. Przeszkadza to przy spodniach, pas w nich często jest za ciasny. Jak się postaram to znajdę spodnie takie ślicznie opinające moja naprawdę niedużą pupę - mam wąskie biodra i to mnie trochę ratuje, ale najgorzej jest jak się najem. Guziki rozpinać:szok:

A może wątek "bezpieczne odchudzanie się starajacych" - ważne bezpieczne, bo odchudzanie się może zakłócić starania....

Niunia27,
Katarzynka1979, Dziewczyny, moja oponka, czy koło ratunkowe wokół pasa też mnie niezle wkurza:crazy: W zasadzie to tylko to mi przeszkadza, bo z zresztą da się łątwiej żyć;-), jakieś proporcje się zachowały. Ale ten brzuch!! Niestety, nie za bardzo udaje mi się odchudzić /chyba za mało sie staram/ A teraz, kiedy celem jest maluszek, to trzeba to z głową robić, albo lepiej w ogóle :dry: Więc ja uważam, zeby nie dorzucić sobie kolejnych kg i mniej podjadać słodyczy /które uwielbiam!!:rofl2: Ale z tym też różnie u mnie bywa... No bo nie wiem, jak Wy, ale nieopanowana chcica na czekoladę daje mi znak, że @ jednak przyjdzie.Ostatnio, to wstyd się przyznać, ale pokryjomu pochłonęłam prawie całą Milkę, bo obiecałam mojemu M., że będę sobie odmawiała. No i, oczywiście, na drugi dzień była już @ :no: Czy Wy też tak macie??

alisa - my jak byliśmy nad jeziorkiem próbowaliśmy na pomoście grubo po północy:-D
Nagle trza było wskakiwać do wody bo ktoś szedł:-D
Na szczęście ciuszków nie pogubiliśmy.
Ale mieliśmy z tego ubaw.:-D

Niunia! Ale się uśmiałam :-):-):-)Nerwicy można się nabawić!!!!!:-D:-D:-D

alisa - A gdzie tam, my mieliśmy niezły ubaw. Z ośrodka w środku nocy by nas nie wyrzucili jakby nas kto przyłapał, wszyscy witali się czule z zabawą na dyskotece a na następny dzień i tak wyjeżdżaliśmy:-D
Przynajmniej jest co wspominać:-D

reklama
dziendobry kochane:-D u mnie humorek w pelni choc mam troszke katarek ktory mnie denerwuje ale to nic wazne jest dobre nastawienie:tak:

Sylwka ja tez musze sie przyznac ze dziennie tu zagladam to nałog normalnie jest:-Dno ale coz milo sie was czyta dziewczynki mimo ze czasem jest ze wpadne na chwilke i nie pisze nic ale wiem mniej wiencej co u was slychac:-D

Qcz jak tam twoj tescik powtorzylas juz go

Kinga85 a twoje badania jak co powiedzial gin trzymam za was kochane mocno zacisniete kciuki:-D

A dziewczynkom przy owulce udanych nocy i duzo pieknych fasolek:-D

Do góry