reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
widze ze wiekszosc ma lenia , nie wylaczajac mnie :-)
Ja nie dostalam @, mam tylko nadzieje ze szybko przyjdzie - wczesniej bedziemy mogli sie postarac :-)
W sumie powiem Wam ze nie nastawiam sie ze sie uda w nastepnym cyklu. Teraz licze na to ze sie uda w tym roku... a czy na poczatku czy na koncu... zobaczymy.

A ja rozmawialam z moja kol na gg,ona ma coreczke ok 1 roku i teraz jest w drugim w ciazy,mowila ze nie stosowala zadnych testow i nawet nie odliczala dni poldnych poprostu robili to co trzeba:-)
Ja tez sie nastawiam ze w tym roku moze,mam gdzies te cale planowanie!

No właśnie. Moje początki to były ciuszki na szydełku dla lalki barbie. Teraz robie szaliki, czapki berety, bluzki dla dorosłych, a ostatnio ubranko dla psa. Małych rzeczy poza serwetkami jeszcze nie robiłam. Myślę, że z myślą o własnym bobasie bym się nauczyła. Tym bardziej, że miała bym na czym testować a mianowicie, żeby mój pies nie był zazdrosny o dziecko, zaleca sie noszenie czegoś na rękach np lalki płaczącej bobas:-D

hmm,fajnie robic na szydelku,ale ja kiedys robilam tylko serwetki,i pamietam mialam taka malpke zabawke i dla niej robilam,wiecej potrafie na drutach,i w szkole kapcie robilam i rekawiczki,troszke z glowki ulecialo,trzeba by bylo przypomnienie zrobic:-)

ja w sumie nie mam szans przykleic sie do pazdziernikowek 2009... za tydzien wyjezdzamy na slowacje i tam bede miala plodne dni, ale niestety kompletnie warunkow nie ma na przytulanki. Ale co tam :-) Do konca roku powinnam sie wyrobic ...

ja w sumie nie mam szans przykleic sie do pazdziernikowek 2009... za tydzien wyjezdzamy na slowacje i tam bede miala plodne dni, ale niestety kompletnie warunkow nie ma na przytulanki. Ale co tam :-) Do konca roku powinnam sie wyrobic ...

Nie mow nigdy!zawsze na wyjezdzie jest najlepiej,wtedy czlowiek jest bardziej rozluzniony i napewno jest inaczej niz w domu.Warunki,chyba ze musicie dzielic pokoj z kims?a wiadomo moze akurat cos sie zdarzy i zafasolkujecie:-)

reklama

Niemów nigdy.
Na takich wypadach różne sytuacje sie zdarzają:happy:
A czy musi być w sypialni?:-D

Do góry