reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
dziewczyny ja sie wam do czegos przyznam, bez urazy dla nowych dziewczyn, ale po ostatniej aferze z ktosiowa ( zauwazyłam ze juz nie mam jej na naszym forum) mam podejrzenia ze to ktosiowa znow podszywa sie pod nowa osobowosc, kttosiowa sorki jesli to przeczytasz, po prostu mam troche podejrzliwa nature i wybujala wyobraźnie, a ta cala historia była dosc dziwna

oo jaaaa tez o tym samym wczesniej pomyslalam:szok::szok::szok: chyba sie porozumiewamy telepatycznie!!!!!:szok::szok:

nie nawet nie o to chodzi, jest bardzo sympatyczna, tylko ostatnio ktos cos namieszalam i do teraz niewiem do konca o co chodzilo, jak jestes ciekawa skocz sobie jakies 5 dni wstecz i poczytaj co sie wydarzyło..

ja sie dziewczyny wlasnie odprężam przy spokojnej muzyczce , zapuściłam sobie Kenny'ego G i prawie usypiam:-):-D

mam do was bardzo ważne pytano, a mianowicie: jak wygląda wasz okres??

otóż mój to ciężko określić ile trwa , bo tak: pierwszy dzień mocny , drugi taki sobie sredni, albo na odwrót , pierwszy taki sobie to wtedy drugi mocny..... natomiast potem wyglada to tak : trzeci dzień nie mam kompletnie nic, zero nawet brązowego upława poprostu sucho i nic, na czwarty dzien lekkie plamienie ale bardziej brązowe takie , że wkładkę moge nosic , no i piaty dzien brązowe upławy, czasami tez na szósty dzień mam jeszcze brązowe upławy.... ja tego raczej nie wliczam do okresu czuje się jakby mój okres trwał 2 czasami 3 dni i już.A właściwie to 4 bo na 3 nigdy nic nie mam dopiero czwartego jakby resztki.
I dodam , że tak mam od zawsze i zawsze. Kiedys chyba mówiłam ale dawno temu o tym ginowi i on stwierdził , że to normalne.... ale dziwnie sie czasami czuje jak mi któras koleżanka mówi , że ma np 6 dni bite mocnego krwawienia:szok:

a jak jest u was??

Fajnie,ze poruszyłaś ten temat. U mnie jest tak samo jak u ciebie i zaczęłam się martwić, że coś ze mną nie tak. Jak byłam piękna i młoda to okres był bardziej obfity, poprzestawiało mi sie jak długo łykałam tabletki anty. Teraz przed @ mam plamienia i nawet dziewczynki doradziły mi badania ( progesteron i prolaktyna) ale wyszły ok, więc może to nie są żadne plamienia tylko @ taka dziwna?

hei dziewczynki:-)
znikam na miesiac..musze czytac do prawojazdow...nie moge sie zabrac..ciagle siedze na BB i sie nie ucze,a egzamin jest po norwesku wiec troszke trudne pytania,a zreszta u mnie bez zmian i dopiero mamy wizyte u lekarza 7 maja,wiec pomyslalam ze zjawie sie po wizycie w klinice:-) i powiem co i jak!!!
Oczywiscie bede CHOLERNIE tesknic za moimi psiapsiulkami kochanymi!!!!
Z kazda z osobna mocno cmokam w gebusie i do uslyszonka!!!
Aha i moze beda nowe fasoleczki w tym miesiacu...z calego serduszka zycze!!!
pa,pa calusow 102:-)

Fajnie że chcesz zrobić prawko,życzę aby się udało za pierwszym razem , ale kochana - samym prawkiem nie da się żyć. Coś mi się tu nie podoba, na miesiąc aż chcesz uciec? :no::no::no: Zostałaś przegłosowana- zgodnie doszłyśmy do wniosku, że całkowita ucieczka z BB jest zabroniona! Masz do nas zaglądać w chwilach wolnych od nauki! :tak::tak::tak:
Dziewczynki - ja zmykam, ale tylko dziś - ide się relaksować w wannie - bo M ogląda piłkę nożną:tak:
DOBRANOC

Ale ci zazdroszczę. Wiecie dziewczynki, ja bardzo kocham moją córcię. Jest całym moim życiem. Ale czasem marzę o takiej chwili kiedy mąż ogląda mecz a ja się relaksuje w wannie. Cały dzień biegamy z nią , albo za nią ( skąd te maluchy maja tyle energii???) a jak już wieczorem zaśnie to z przyjemności zostaje mi posprzątanie, wypranie czegoś albo ewentualnie wyprasowanie:-D. Chciałabym obejrzeć jakiś fajny film z M. I nawet jeśli moje dziecko będzie się wtedy samo bawiło , to na pewno nie przestanie gadać ani na chwilę. Mogłabym sprzedać dziecko babci, ale ja nie lubię się z nią rozstawać jak nie muszę. Świrnięta jestem? I czasem myślę jak ja dam radę z drugą ciążą. W pierwszej miałam luz, mogłam robić co chciałam, spać do bólu i generalnie się obijać. A teraz? Myślicie, że dam radę? Podobno im człowiek ma mniej czasu tym bardziej umie się zorganizować....

Cześć czołem , witam sie pięknie i kulturalnie jako nowa staraczka a do tej pory podgladaczka:)
Mam 26 latek ( no..prawie) i staramy sie 3 cykl poki co. Za dwa dni ide na badania wszystkich zaleconych przez gina hormonkow i p/cial i poza tym za tydzien usg. Powod : bol jajnika i plamienia.
To tyle slowem powitania :)
milego wieczorku
Witamy! Chyba jesteś pierwsza z Włoch, jaką tam macie opiekę lekarską? Oby nie taka jak w UK. Mam rodzinę we Włoszech i wiem tylko tyle,że jest drogo jeśli chodzi o specjalistów.

dziewczyny ja sie wam do czegos przyznam, bez urazy dla nowych dziewczyn, ale po ostatniej aferze z ktosiowa ( zauwazyłam ze juz nie mam jej na naszym forum) mam podejrzenia ze to ktosiowa znow podszywa sie pod nowa osobowosc, kttosiowa sorki jesli to przeczytasz, po prostu mam troche podejrzliwa nature i wybujala wyobraźnie, a ta cala historia była dosc dziwna

Hmmm. wiesz coś w tym jest. Nawet jeśli ktosiowa jest niewinna zupelnie to niepewność pozostanie. I niesmak też. Ktoś wyczytał, że ona się przyznała do podszywania się pod tą drugą osobę ( zapomniałam nick). Jeśli to prawda i ktosiowa nie zaprzeczy to powiem szczerze, że to zmienia obraz jej osoby w mojej głowie. Nie wnikam o co tam tak naprawde poszło ale podszywanie się pos inna osobę i historie z wyimaginowaną ciążą to dla mnie głupota. Cała ta historia sprawiła,że teraz każdy jej post będzie brany pod lupę. Szkoda, że zniknęła i nic więcej nam nie napisała na ten temat.

hahaha mój M. też tak gada "Ooooooo moje kochane cycuszki" :-D
btw. ja też myśle o operacji hihi

NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE ROB TEGO to nie jest wyjscie, trzeba sie zaakceptowac nawet z tymi malutkimi :-)Male jest piekne

Moj jeszcze dodaje ze sa takie akorat mieszcza sie w dloni :-):-D

U mnie tez :-p Mam figure ala J Lopez czyt.niezaleznie ile schudne,bede miec na czym siadac :-p

no ja twierdze,ze mam mandarynki,a moj M ze "dorodne grejpfruty",a ja sie smieje,ze jak sobie je namaluje!ale tez przyznaje,ze "idealnie leza w dloni" hehe

Kobiety najważniejsze zaakceptować.
Mój mówił, że to za małe, to za duże, tu za szeroko.
A teraz jest super. Już nie narzeka.

Ja poprosze kawusie :tak:

Co do kremu, to nie moge zbytnio polecic zadnego kremu przeciwzmarszczkowego bo jeszcze nie musze takich stosowac :zawstydzona/y::sorry:
no ale uzywam " Zel ze swietlikiem i babka lancetowata do powiek i pod oczy " na tz. worki pod oczami :-p z firmy FLOS-LEK :happy:

Takiej to dobrze.

Nie pwoinnaś dostać@ i takiej wersji należe się tzrmać!!!

Ja ostatnio znalazłam sposób na to, żeby dostawać dobre i wcale nie tanie koemtyki. Wysyłam do sklepu mojego męża, a on zawsze elegancko ubrany idzie do drogerii i prosi, żeby mu pani jakiś krem poleciał, a on się na tym zupełnie nie zna, nie wie ile takie rzeczy kosztują, więc dają mu dobre rzeczy (ale drogie) i w sumie to najbardziej jestem zadowolona z kremów lancome - rewelacja!! Ale sama nie dałabym tyle kasy za krem, dlatego tylko mój ostatnimi czasy kupuje mi kosmetyki, to jest naprawdę super sprawa:-D

Spryciula:-D:happy::-D

Pękają w okolicach 25 mm ale to zależy od kobiety, a przyrastają mniej więcej 2 mm na dzień :-)

Witaj!!! Super !!!
Mój fasol ma dopiero 7 mm.
Właśnie wróciłam z usg.
W pracy już wiedzą, bo chcieli mnie zwolnić zanim się dowiedzieli, że w ciąży jestem :-(
Straszne rzeczy zaczęły się u mnie dziać w robocie, ale póki jestem w ciąży-mogą mi skoczyć... Czuję się teraz w pracy obrzydliwie.....Nie pójdę jednak narazie na L4 bo stracę co miesiąc dodatkową kasę około 300 zł za prowadzenie grupowego ubezpieczenia w firmie, za które płaci mi nie moja firma tylko PZU. :-(
A kiedy zamierzasz powiedzieć? :-)

To w sumie Ci się udało. Ale mieli pewno zonga:eek:

A ja dzisiaj ryłam w ogrodzie.
Nie muszę ćwiczyć bo cztery godziny na łopacie i godzinka na rowerze(na zakupy do miasta, bo autko stoi ale ja bez prawka nie pojadę) są wystarczającym treningiem.

Przepraszam ale za dużo nie czytałam. Od wczoraj nie byłam tu i dwadzieścia parę stron do czytania.

Co do kosmetyków to ja miałam taki fajny krem z nivea visage. Fajna seria. Będę musiała znowu to kupić.

hei dziewczynki:-)
znikam na miesiac..musze czytac do prawojazdow...nie moge sie zabrac..ciagle siedze na BB i sie nie ucze,a egzamin jest po norwesku wiec troszke trudne pytania,a zreszta u mnie bez zmian i dopiero mamy wizyte u lekarza 7 maja,wiec pomyslalam ze zjawie sie po wizycie w klinice:-) i powiem co i jak!!!
Oczywiscie bede CHOLERNIE tesknic za moimi psiapsiulkami kochanymi!!!!
Z kazda z osobna mocno cmokam w gebusie i do uslyszonka!!!
Aha i moze beda nowe fasoleczki w tym miesiacu...z calego serduszka zycze!!!
pa,pa calusow 102:-)
Oj nie nie zostawiaj Nas:angry:
Skrobnij coś do Nas nawet co kilka dni i daj znać jak postępy w nauce.

reklama
Do góry