Mój fasol ma dopiero 7 mm.
Właśnie wróciłam z usg.
W pracy już wiedzą, bo chcieli mnie zwolnić zanim się dowiedzieli, że w ciąży jestem :-(
Straszne rzeczy zaczęły się u mnie dziać w robocie, ale póki jestem w ciąży-mogą mi skoczyć... Czuję się teraz w pracy obrzydliwie.....Nie pójdę jednak narazie na L4 bo stracę co miesiąc dodatkową kasę około 300 zł za prowadzenie grupowego ubezpieczenia w firmie, za które płaci mi nie moja firma tylko PZU. :-(
:-)
Olica-to gratuluje ładnego kawalka fasolci!!!! :-);-):-)
Kochanie-no to az nie d wiary co sie dzieje teraz z tymi posadami...cale szczescie ze bedac w ciazy jestes pod ochrona...jednak jak sie bedziesz zle czula to nie patrz na te dodatkowe 300zl tylko idz na L4...zdrwoie Twoje i fasolki najwazniejsze-pamietaj!
To chyba dobrze z tym przytulaniem wymyślił co jak myślicie czwartek i sobota będzie dobrze?
Karola-ciesze sie ze pozbylas sie tej torbielki i ze masz dorodny pecherzyk!!! Rosna srednio 1-2 mm na dobe, zalezy od kobiety i pekaja od okolo 20-22mm , ale to tez indywidulna sprawa i czasem moga peknac juz przy 20 mm a czasem dopiero przy 25mm. Mysle, ze lekarz bardzo dobrze obliczyl Twoje starnka i tak jak mowila Lolitka-dzialaj codziennie, nie rob przerwy! powodzenia!!!
Dziewczynki ja tak na chwileczkę do Was wpadam. Byłam dziś u gina. Moje maleństwo ma już 14 mm i ślicznie bijące serduszko. Niestety mam też torbiel na jajniku, z którego była owulacja. ale mam nadzieję że wchłonie się sama.
Przesyłam wam moc uścisków i świeżutkie fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Motylku!!!! bardzo wielkie gratulacje!!! No to mamy juz slicznego prawie poltoracentymetrowego motylka
SUPER!!!!
Nie martw sie torbielom, czesto sie robia ale i czesto zanikaja samoczynnie...najwaznejsze ze dzidzia zdrowa i serduszka puka w rytmie czacza;-) Sciskam mocno i zagladaj czesciej do nas kochana!
mam do was bardzo ważne pytano, a mianowicie: jak wygląda wasz okres??
a jak jest u was??
U mnie tak jak u Elfy...mam mocny i intensywny i bolesny....ale od jakiegos czasu zawsze poprzedzony od 2 do 4 dniowymi brunatnymi plamieniami
jak brałam tabletki antykoncepcyjne to miałam mniejszy ten trądzik a teraz jak od 8 miesiecy nie biore to z miesiąca na miesiac trądzik powracał jak koszmar z coraz to wiekszym nasileniem zwłaszcza na 2 tygodnie przed okresem
Zaniepokojona...no niestety czesto po tabletkach jest rewolucja na maksa...mnie tez lekarz proponowal anty...na wyleczenie tradziku, no ale jak mam brac anty i starac sie o dzidzie?
dobra bąbelki ja spadowywuje musze jeszcze angielski powtorzyc i sierscukcha na spacera wyniesc jak narazie slodko chrapie mi w nogach! do juterka!
Buzka!!!! i usciski dla Tofika!:-)
hei dziewczynki:-)
znikam na miesiac..musze czytac do prawojazdow...nie moge sie zabrac..ciagle siedze na BB i sie nie ucze,a egzamin jest po norwesku wiec troszke trudne pytania,a zreszta u mnie bez zmian i dopiero mamy wizyte u lekarza 7 maja,wiec pomyslalam ze zjawie sie po wizycie w klinice:-) i powiem co i jak!!!
Oczywiscie bede CHOLERNIE tesknic za moimi psiapsiulkami kochanymi!!!!
Z kazda z osobna mocno cmokam w gebusie i do uslyszonka!!!
Aha i moze beda nowe fasoleczki w tym miesiacu...z calego serduszka zycze!!!
pa,pa calusow 102:-)
Babo-Ty mi tu w kulki nie lec!!! absolutnie nigdzie sie nie wybierasz i koniec kropka...kropeczka
Moze jak radzila Andzia-ogranicz bb, ale nie rezygnuj z nas.....no jak to tak????
:-
no::-(
Dziewczynki - ja zmykam, ale tylko dziś - ide się relaksować w wannie - bo M ogląda piłkę nożną
DOBRANOC
O!!!! W takim razie -relaxu to czas dla Andzi S! Mysl tylko o samych przyjemnosciach:-)
...co do kosmetyków ja od dłuzszego czasu uzywam firmy yves rocher , bardzo ja lubie, dostaje też zawsze duzo gratisów, czasem też kolezanka nakusi mnie na jakis kosmetyk z oriflema czy avonu
... u nas tez są zwolnienia, narazie mojego działu nie ruszaja, ale nie widomo co bedzie za pare miesięcy- ja to juz licze czas do ciazy, tez chce sie czuc bezpieczna
Elfa-mam nadzieje, ze ciebie zwolnienia nie beda dotyczyly...i ze uda ci sie zafasolkowac zanim sie jakies klopoty zaczna...a najlepiej by sie wcale nie zaczynaly... A jak tam po dniu w pracy? dalas rade z babsztylami?
A z Yves Rocher mialam kiedys jakies balsamy i plyny do kapieli...ale kremikow nigdy nie probowalam, a jaki konkternie polecasz?