reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Karola
Czwartek i piatek i sobota. Nie rob przerw
GOSIU - no to rzeczywiście gin się spisałOj ale jutro sie bedzie dzialo - wracam do pracy po 2 tygodniach L 4... na szczescie jutro akurat mam tylko 3 lekcje wiec nie powinnam sie przemeczyc ale musialam posprawdzac kilka testow ktore robilam...siedzialam dwa wieczory)
u gina bylam i na ten cykl dal mi jeszcze clo i duphaston a jak nie wyjdzie to zrobi mi HSG - udraznianie jajowodow w nastepnym cyklu... teraz jeszcze musze zrobic po @ wymaz i badanie bakteriologiczne...
Mam nadzieje ze to w koncu poskutkuje... bo juz mam dosc czekania -
oki ja wpadlam tylko na chwilke napisac co nieco o wizycie i spadam bo jutro pobudka - oj ciezko bedzie wstac...
Emma - nie nastwiaj się - chyba, że do męża;-)Czesc moje kochane!!!tyle wczoraj naskrobalyscie,ze nie mam czasu tego wszystkiego ogarnac.witam sie porannie i slonecznie,ale nie wiem,czy jeszcze dzisiaj dam rade cos naskrobac,bo praca zapowiada sie dlugo.u mnie zaczyna sie owu,bo brzuszek kluje jak cholerka.trzeba by dzisiaj konkretnie dzialac,ale w tym miesiacu sie nie nastawiam,bo M ma badania,a ja w maju wizyte u gin.pozyjemy ,zobaczymy.pozdrawiam wszystkie dziewczynki i zycze Milego,slonecznego dzionka.buziaki!PA!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dzień do bry! co tam słychować? :-)
no tak chodziło mi o testy alergiczne! dali rade zrbic tylko 2 grupy drzew! i cala łapka urosła!
no to teraz cierp - jak dałaś sie pokłuć
Oczywiście - żartuję - wracaj szybko do normalnych, niespuchniętych rozmiarów
a co do rozmiarów - mnie też brzuszek martwi - kiedyś miałam ładny, a teraz - urósł trzeba zacząć się ruszać więcej bo niedługo się w drzwi nie zmieszczę
Dzięki Passingby - na Ciebie zawsze można liczyć:-)Witam
ja z zupełnie innej beczki. bo nie dałam rady nadrobić zaległości.
Wielkie oczy masz... czyli zdjęcie na dziś: Forum BabyBoom - Maryamka's Album: Yasmin - Zdjęcie
Miłego dnia dla nas wszystkich
A czemu testowałaś dziś - poczekaj jeszcze do terminu @Witam sie w słoneczny dzionek..
dziś zrobiłam testa.. wyszegł negatywny.. no nic czekam cierpliwie na @ zobaczymy czy sie pojawi, jesli nie to do lekarza na wywoływanie..
Ja to bym chciała tak mocno dzidziusia, że miesiąc mi jest obojętnyja to bym chciała mieć przynajmniej pełne B a nie A :-(
a ja stwierdziłam że mojemu M. przestane marudzić, zobaczymy za pół roku bo wiecie mi się tak wymarzyło we wrześniu zaciążyć wtedy dzieciątko będzie z maja
Siemacie Lachonarium - tęsknił ktoś za mła???????
Ja od dzisiaj zaczynam sexowanie się, byłam rano na badaniach prolaktyny - zobaczymy czy bro dalej działa, w piątek do Gina na kontrolę pęcherzy. Ale nie spodziewam się gigantów. W tym cyklu przy 2 clo jajniki mało bolały, w zeszłym przy 3 clo to było kłucie - konkretne- bolesne. A w tym ni w P ni w oko.
Oprócz tych fasolek co pisała Kropeczka - jeszcze Ada
Haniu - brakowało nam Ciebie - nie miał kto porządku zaprowadzić na BB - z resztą poczytasz - zobaczysz
no tak - po kabarecie przyszedł czas na sex shopMusimy pomyśleć Jadźka nad wymyśleniem idealnej lalki męskiej. Odpowiednio wyposażonej, bez aparatu mowy i z delikatnego silikonu. Na takie wypadki jak u ciebie - braku samca i takie jak u mnie - samiec zamordowany i szybko trzeba zastępstwa.
Witaj Kropeczko - pogoda cudownaHej dziewczyny! witam z wariatkowa-
A jak tam u was moje drogie??? slonko swieci? Bo tu wreszcie TAAAAK!
Siostro - patrz i notuj, potem jakby co to przypomnisz tym co zapomniały;-)ja poprosze kawke
obserwuje was caly czas! wielka siostra patrzyheheh
tylko probuje sie supic i napisac chociaz kawalek pracy, albo jakis referacik chociaz bo kilka mam do napisania ale cholera nic mi sie wychodzi.........
Marzenixx - pisz pracę - potem będziesz miałą więcej czasu dla siebie jak skończysz
Gosia - biedni ci uczniowie jak ten nerw Cię złapiewitajcie kochane - ja już po pracy dzisiaj:-):-):-)
słońce świeci i aż chce się żyć...piękna pogoda...
ja biore to clo i cholera leb mnie boli caly czas i tak jeszcze 4 dni... zaraz jeszcze mnie nerw wezmie i dopiero sie bedzie dzialo...trzy tabletki to bardzo duza dawka
To chyba jakaś ogólna zaraza - ja mam potem nie mam i potem znów mam - ja już nie wierzę, że się tego pozbędę - umrę z trądzikiemJak dzionek mija?? mam takie pytanko czy która z was nie słyszała o jakim skutecznym sposobie na wyleczenie sie tego wstrętnego trądziku niby młodzieńczego a ja nie jestem już nastolatką a nadal mam problem z tym(
Wiesz - mogłaś przechodzić np. obok prania - plemniki lewitująKobity ja się nie testuje teraz...chyba że nastąpi niepokalane poczęcie Mówiłam Wam że Moje wyjechało. Ostatnie przytulanko było rano w 12dc.... Więc nie ma możliwości. Nie wycierałam się też ręcznikiem wujka ani nie prałam majtek w pralce z żadnymi męskimi majtkami
Witaj! A kiedy masz zamiar w pracy powiedziećWitam:-):-)
A ja dziś kiepskawo się czułam muliło mnie przez cały dzień, myślałam że mdłości będą słabły a tu na odwrót
Dodatkowo tak mi brzuszek dziś wywaliło, że tylko czekałam aż ktoś się w pracy spyta...;-)
Chyba koło 24 mmm super wieści KarolaByłam dzisiaj na usg i moja torbiel zniknęła nie ma jej już hura
Oba jajniki prawidłowe,lewy z pęcherzykiem dominującym 19mm.
Mam się przytulać jutro i w sobotę wg.zaleceń gina.
Mam do was pytanie ile mają pęcherzyki jak pękają i w jakim czasie o ile prztrastają?
Ja znowu zbieram fluidki - dziękiDziewczynki ja tak na chwileczkę do Was wpadam. Byłam dziś u gina. Moje maleństwo ma już 14 mm i ślicznie bijące serduszko. Niestety mam też torbiel na jajniku, z którego była owulacja. ale mam nadzieję że wchłonie się sama.
Przesyłam wam moc uścisków i świeżutkie fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Życzę Wam owocnych staranek!
7 mm - kawał fasoliMój fasol ma dopiero 7 mm.
Właśnie wróciłam z usg.
W pracy już wiedzą, bo chcieli mnie zwolnić zanim się dowiedzieli, że w ciąży jestem :-(
Straszne rzeczy zaczęły się u mnie dziać w robocie, ale póki jestem w ciąży-mogą mi skoczyć... Czuję się teraz w pracy obrzydliwie.....Nie pójdę jednak narazie na L4 bo stracę co miesiąc dodatkową kasę około 300 zł za prowadzenie grupowego ubezpieczenia w firmie, za które płaci mi nie moja firma tylko PZU. :-(
Olica - dlaczego chcieli Cię zwolnić - wcześniej wydawało mi się, że pisałaś, że kazali Tobie zwalniać ludzi
Dziewczyny - ja przeczytałam wszytsko, ale muszę dziś trochę popisać - więc będę Was podczytywać ale nie wiem czy coś pisać - zależy kiedy skończę
pierwszy dzien w pracy po wolnym to koszmar
Ty Lolitko jesteś mądra kobietka nasz BB ekspertKarola
Jadę na maksa i będzie codziennie.:-)
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ja sie dziewczyny wlasnie odprężam przy spokojnej muzyczce , zapuściłam sobie Kenny'ego G i prawie usypiam:-)
mam do was bardzo ważne pytano, a mianowicie: jak wygląda wasz okres??
otóż mój to ciężko określić ile trwa , bo tak: pierwszy dzień mocny , drugi taki sobie sredni, albo na odwrót , pierwszy taki sobie to wtedy drugi mocny..... natomiast potem wyglada to tak : trzeci dzień nie mam kompletnie nic, zero nawet brązowego upława poprostu sucho i nic, na czwarty dzien lekkie plamienie ale bardziej brązowe takie , że wkładkę moge nosic , no i piaty dzien brązowe upławy, czasami tez na szósty dzień mam jeszcze brązowe upławy.... ja tego raczej nie wliczam do okresu czuje się jakby mój okres trwał 2 czasami 3 dni i już.A właściwie to 4 bo na 3 nigdy nic nie mam dopiero czwartego jakby resztki.
I dodam , że tak mam od zawsze i zawsze. Kiedys chyba mówiłam ale dawno temu o tym ginowi i on stwierdził , że to normalne.... ale dziwnie sie czasami czuje jak mi któras koleżanka mówi , że ma np 6 dni bite mocnego krwawienia
a jak jest u was??
otóż mój to ciężko określić ile trwa , bo tak: pierwszy dzień mocny , drugi taki sobie sredni, albo na odwrót , pierwszy taki sobie to wtedy drugi mocny..... natomiast potem wyglada to tak : trzeci dzień nie mam kompletnie nic, zero nawet brązowego upława poprostu sucho i nic, na czwarty dzien lekkie plamienie ale bardziej brązowe takie , że wkładkę moge nosic , no i piaty dzien brązowe upławy, czasami tez na szósty dzień mam jeszcze brązowe upławy.... ja tego raczej nie wliczam do okresu czuje się jakby mój okres trwał 2 czasami 3 dni i już.A właściwie to 4 bo na 3 nigdy nic nie mam dopiero czwartego jakby resztki.
I dodam , że tak mam od zawsze i zawsze. Kiedys chyba mówiłam ale dawno temu o tym ginowi i on stwierdził , że to normalne.... ale dziwnie sie czasami czuje jak mi któras koleżanka mówi , że ma np 6 dni bite mocnego krwawienia
a jak jest u was??
Betka85
Fanka BB :)
GOSIU - no to rzeczywiście gin się spisał
Emma - nie nastwiaj się - chyba, że do męża;-)
no to teraz cierp - jak dałaś sie pokłuć
a co do rozmiarów - mnie też brzuszek martwi - kiedyś miałam ładny, a teraz - urósł trzeba zacząć się ruszać więcej bo niedługo się w drzwi nie zmieszczę
Dzięki Passingby - na Ciebie zawsze można liczyć:-)
A czemu testowałaś dziś - poczekaj jeszcze do terminu @
Ja to bym chciała tak mocno dzidziusia, że miesiąc mi jest obojętny
Oprócz tych fasolek co pisała Kropeczka - jeszcze Ada
Haniu - brakowało nam Ciebie - nie miał kto porządku zaprowadzić na BB - z resztą poczytasz - zobaczysz
no tak - po kabarecie przyszedł czas na sex shop
Witaj Kropeczko - pogoda cudowna
Siostro - patrz i notuj, potem jakby co to przypomnisz tym co zapomniały;-)
Marzenixx - pisz pracę - potem będziesz miałą więcej czasu dla siebie jak skończysz
Gosia - biedni ci uczniowie jak ten nerw Cię złapie
To chyba jakaś ogólna zaraza - ja mam potem nie mam i potem znów mam - ja już nie wierzę, że się tego pozbędę - umrę z trądzikiem
Wiesz - mogłaś przechodzić np. obok prania - plemniki lewitują
Witaj! A kiedy masz zamiar w pracy powiedzieć
Chyba koło 24 mmm super wieści Karola
Ja znowu zbieram fluidki - dzięki
7 mm - kawał fasoli
Olica - dlaczego chcieli Cię zwolnić - wcześniej wydawało mi się, że pisałaś, że kazali Tobie zwalniać ludzi
Dziewczyny - ja przeczytałam wszytsko, ale muszę dziś trochę popisać - więc będę Was podczytywać ale nie wiem czy coś pisać - zależy kiedy skończę
jak brałam tabletki antykoncepcyjne to miałam mniejszy ten trądzik a teraz jak od 8 miesiecy nie biore to z miesiąca na miesiac trądzik powracał jak koszmar z coraz to wiekszym nasileniem zwłaszcza na 2 tygodnie przed okresem
Eve84
2 lata przerwy.....
jest i nasz Motylek!!! super kochanie!!!! pamietaj o wstawieniu slicznego zdjecia maluszka! :-) i dzieki za fluidki!Dziewczynki ja tak na chwileczkę do Was wpadam. Byłam dziś u gina. Moje maleństwo ma już 14 mm i ślicznie bijące serduszko. Niestety mam też torbiel na jajniku, z którego była owulacja. ale mam nadzieję że wchłonie się sama. Przesyłam wam moc uścisków i świeżutkie fluidki
Życzę Wam owocnych staranek!
Serdecznie pozdrawiam
niunia jak to "dopiero" bo sie fasolka na ciebie obrazi!!! toż to przecież juz mały gigancik!!!! i co z tym terminem lekarz wyliczył?!Mój fasol ma dopiero 7 mm.
Właśnie wróciłam z usg.
W pracy już wiedzą, bo chcieli mnie zwolnić zanim się dowiedzieli, że w ciąży jestem :-(
dzieki !!! rączka juz w normalnych rzmiarach byla wczoraj ale swedzi do tej pory!!! a o tym brzuchalu to mi nawet nie przypominaj!no to teraz cierp - jak dałaś sie pokłuć
a moim zdaniem 1 dzien po wolnym powinien byc inaczej traktowany tzn ze sama obecnosc ale robic nie trzeba
Marzenixx co do @ki to ja mam podobnie bo najczesciej 4 dnia totalne zero a potem 5 i 6 a czasem nawet 7 dnia jeszcze plamie!
Ostatnia edycja:
Eve84
2 lata przerwy.....
dobra bąbelki ja spadowywuje musze jeszcze angielski powtorzyc i sierscukcha na spacera wyniesc jak narazie slodko chrapie mi w nogach! do juterka!
reklama
Karola
Ja mam krótko ale intensywnie. Pierwszego dnia średnio,drugiego i trzeciego bardzo obficie a czwartego już prawie nic.Piątego noszę tylko wkładkę tak na wszelki wypadek.ja sie dziewczyny wlasnie odprężam przy spokojnej muzyczce , zapuściłam sobie Kenny'ego G i prawie usypiam:-)
a jak jest u was??
Podziel się: