Loree
Fanka BB :)
W końcu wiosna, więc witam wiosennie!!!
U mnie dokładnie tak samo. Niestety
Ja nigdy nie miałam kasy na taką operację, ale zawsze o niej myślałam. teraz już mi przeszło, więc się cieszę, bo kasa by się znalazła. Ale powiem wam,że jak byłam w ciąży i potem jak karmiłam to moje marzenie o większych cyckach się spełniło. Wreszcie mogłam kupować fajne staniki z koronki ! Niestety córa tylko 15 miesięcy chciała cyca i potem wszystko wróciło do normy. Że też nie mogła jeszcze chociaż rok doić
Ja kupuję dwu częściowe, żeby się nie ośmieszać. I staniki w kostiumach też wybieram push-up.
Co to za tabletki???
Kochana miałam takie same plany, ale jak zaczęłam staranka to po 10 miesiącach zaszłam w ciążę. Więc lepiej zacznij już teraz, to może trafisz
Ja już myślę o drugiej dzidzi bo wydaje mi się że z jednym strasznie nudno Ja mam rodzeństwo i dobrze się dogadujemy a takie spędy rodzinne o jakich piszesz to mi się zawsze marzyły!. A dla dzieci też lepiej, będą się trzymać razem, może razem jeździć na wakacje i na imprezy chodzić:-) Zawsze to raźniej!
mi na nieszczescie wszystkie dodatkowe kg ida w pupe i uda nie obrazila bym sie gdyby to byly cycuszki.
U mnie dokładnie tak samo. Niestety
dobrze ze moj M nie wybrzydza, zawsze mowi: "Ooooooo moje kochane cycuszki" :-) Choc kiedys myslalam o operacji plastycznej, nawet bylam na konsultacji. Ale polem zaczelam o tym czytac i stwierdzilam ze to jest prosba o problemy na wlasne zyczenie. I dalam sobie spokoj, mezusiowi nie przeszkadza, choc czasem fajnie bylo by ubrac sexy sukienusie z wielkim dekoldem :-)
Ja nigdy nie miałam kasy na taką operację, ale zawsze o niej myślałam. teraz już mi przeszło, więc się cieszę, bo kasa by się znalazła. Ale powiem wam,że jak byłam w ciąży i potem jak karmiłam to moje marzenie o większych cyckach się spełniło. Wreszcie mogłam kupować fajne staniki z koronki ! Niestety córa tylko 15 miesięcy chciała cyca i potem wszystko wróciło do normy. Że też nie mogła jeszcze chociaż rok doić
taaa... tylko ja w kostiumie kąpielowym wyglądam jak facet :-baffled:
Ja kupuję dwu częściowe, żeby się nie ośmieszać. I staniki w kostiumach też wybieram push-up.
znam to skąś . Tylko,ze jak tyje, o ile mi sie przytuje to idzie w uda wszystko.a nie w piersi. Czytałam,ze tablteki bust-up są dobre,ale sama osobiscie nie przekonalam sie jeszcze.
Co to za tabletki???
Już zaczęłam się zastanawiać gdzie jesteś ? Zacząć dzień bez "zdjęcia dnia"? Nie wypada! To już mała tradycjaWitam
ja z zupełnie innej beczki. bo nie dałam rady nadrobić zaległości.
Wielkie oczy masz... czyli zdjęcie na dziś: Forum BabyBoom - Maryamka's Album: Yasmin - Zdjęcie
Miłego dnia dla nas wszystkich
ja to bym chciała mieć przynajmniej pełne B a nie A :-(
a ja stwierdziłam że mojemu M. przestane marudzić, zobaczymy za pół roku bo wiecie mi się tak wymarzyło we wrześniu zaciążyć wtedy dzieciątko będzie z maja
Kochana miałam takie same plany, ale jak zaczęłam staranka to po 10 miesiącach zaszłam w ciążę. Więc lepiej zacznij już teraz, to może trafisz
ja na pewno chce 2 dziecie (mininum - może byc troje) ale jak teraz nam tak idzie4 kiepsko... to najlepiej dwoje od razu:-) nie wyobrażam obie ze moje dziecko miałoby być jedynakiem. ja mam 4 rodzeństwa. Wszystcy mają jż swoje rodziny - w tym razem siedmioro dzieci. mój brat jest po rozwodzie i jego przyjaciółka ma dwoje dzieci. Moja bratanica urodziła niedawo dzidziusia... Więc pomyscie sobie co się dzieje jak się zjeżdząmy do rodziców na święta
I przy tym wszystkim, kiedy występuje cała masa indywidualności, poglądów i charakterów my się nadal lubimy, szanujemy. A jeśli chodzi o rodzeństwo - to gdyby się któremuś z nas działa krzywda - to niech się strzeże:-)
Ja już myślę o drugiej dzidzi bo wydaje mi się że z jednym strasznie nudno Ja mam rodzeństwo i dobrze się dogadujemy a takie spędy rodzinne o jakich piszesz to mi się zawsze marzyły!. A dla dzieci też lepiej, będą się trzymać razem, może razem jeździć na wakacje i na imprezy chodzić:-) Zawsze to raźniej!