reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

no dziekuje ci kropeczko, na clarinsa powiem szczerze szkoda mi tyle kasy, ale powiem siostrze rzeczywiscie moze mi kupi jak za 3 tyg bedzie do nas leciec :tak:
a co do nivea to spobuje , dzieki, chociaz kiedys jak nivea kupowlam to byly one dosyc ciezkie w smarowaniu i w wchlanianiu, ale jak to nowowc to moze rzeczywiwscie jest lepszy:tak:;-)

No to jak nie lubisz takich tlusciejszych balsamow i wolisz lekkie co sie szybko wchlaniaja to kup tego NIVEA! jest naprwde inny niz te w granatowych pudelkach, ten sie szybko wbija w cialko i jest lekki, bardzo fajny...mam nadzieje, ze ci spasuje. O! a mozesz tez go wyprobowac z twojego stylu...bo w kiwetniowym chyba numerze byla probka o ile dobrze pamietam...zaraz sprawdze jeszcze bo mam tu ten t.styl...

Moja mama kupila ja bez problemu w aptece :sorry: kosztuje ok 10 zl oto link :
Barc 7%, maść propolisowa, 20 g - Apteka internetowa Dbam o Zdrowie
O dzieki Lilu! W takim razie wyprobuje i tego...

W. kropeczko- w sumie to ja mam najblizej do Ciebie od wszystki Dziewczynek mieszkajacych w polsce :-p
co do Taty to mial wczoraj jakies badanie komputerowe wyniki beda we wtorek i wszystko dokladnie sie dowiem pewnie w przyszlym tygodniu.

reklama
Moja mama kupila ja bez problemu w aptece :sorry: kosztuje ok 10 zl oto link :
Barc 7%, maść propolisowa, 20 g - Apteka internetowa Dbam o Zdrowie

W. kropeczko- w sumie to ja mam najblizej do Ciebie od wszystki Dziewczynek mieszkajacych w polsce :-p
co do Taty to mial wczoraj jakies badanie komputerowe wyniki beda we wtorek i wszystko dokladnie sie dowiem pewnie w przyszlym tygodniu.

Lilu w takim razie ja tez wyprobuje tej masci...choc z tym przesylaniem tu na wyspy to juz mam dosc, bo ostatnio -to byla jakies 4 tyg temu wysylalam mezowi leki oslonowe na zoladek z Polski priorytetem i do dzis nie dotarly...moglam je mu przez ten czas sama przywiezc:-)
A wracajac to taty-trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze skonczylo!!! pewnie mial tomograf...daj znac jak poznasz wyniki! Trzymaj sie dzielnie!

Marzenixx-sprawdzilam, w kwietniowym Twoim Stylu masz ten balsam, probke-na str.69

No to kochana witaj w klubie! ja stosowalam wiele antybiotykow, tetracykliny, smarowidla, masci, plyny itp itd...mydlo siarkowe i co tylko i jak byly syfy tak sa a lat mam juz niedlugo 31! Jeden dermatolog mi powiedzial ze to przez moje stresu i nerwy tak mi sie robi bo dochodzi do łojotokowego zapalenia skory....juz sama nie wiem...teraz mam taki lek-z antybiotykiem -AKNEMYCIN PLUS potrzebna recepta na niego jest i nie jest wskazany jak sie starasz o maluszka, bo ma antybiotyk...-i niby cos tam wysusza te krostki, co sa..no ale potem powstaja nowe:wściekła/y::no::wściekła/y:
Mysle kochana, ze wyjsciem jest ciaza...jak bedzie dzidzia to sie wszystko ureguluje i cera bedzie sliczna:-)

ja mam właśnie taka cichą nadzieję że chociaż w ciaży będę miała piękną promienną cerę,.:-D ja też przeszłam przez tetracyklinę i wszystkie takie robione maści i płyny ale albonie działały albo mnie uczulały i nie dało sie jch stosować, naprawde nie mam już do tego siły, takie mi blizny pozostały po tym i dalej nowe powstaja a jak już się okres zbliża to wyglądam okropnie nie moge sama na siebie patrzeć, a co do tego stresu to ja wierze że to moze nasilać trądzik bo ja jestem nerwowym człowiekiem wiec to by sioe zgadzało.:zawstydzona/y:

Niebawem ma testowac Zajaczek i Nektarynka...nie pamietam kto jeszcze:zawstydzona/y:

Kobity ja się nie testuje teraz...chyba że nastąpi niepokalane poczęcie :D Mówiłam Wam że Moje wyjechało. Ostatnie przytulanko było rano w 12dc.... Więc nie ma możliwości. Nie wycierałam się też ręcznikiem wujka ani nie prałam majtek w pralce z żadnymi męskimi majtkami :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Zaniepokojona-kochanie-tretracyklinom trzeba piowiedziec NIE! Jak u mnie zadnego pozytku na tradzik nie daly, a tylko mi sie zeby po nich popsuly i kolor siadl...bo tak dziala tetracyklina na uzebienie, niestety...
Ja tez mialam wiele robionych masci i plynow...bardzo gorzkich, jak czasm mi sie w usta dostalo to bleeeeee...i pomagalo tylko wtedy jak stosowalam, jak przestalam to za tydzien znowu bylam obsypana, a przeciez nie da sie cale zycie tego brac, jak nie masci to lekow...
teraz mam tylko ten antybiotyk na buzie i biore do wyczerpania, i tak na razie mam zawieszone staranka, a kupowalam go juz wczesniej, szkoda by sie przeterminowal...wiec oproznie butelke i koniec z lekami...mam nadzieje, ze maluszek ureguluje co trzeba i bedzie juz spokoj z buzia.

Gosiu-wyslalam ci na prywatna namiary na tych ginkow w krakowie:-)

czesc kochane:)

a ja do was w odiwedzinki:)

szczegolne sciski dla lilu19, marzenixx, w.kropeczki..

u nas po staremu , kubus rozwija sie prawidlowo.. tydzien temu wazyl ok 1650gram.. w obwodzie brzuszka mam juz 110cm.. na plusie mam 15 kg.. i coraz ciezej mi sie poruszac ale jak narazie ciaza przebiega spokojnie,, mialam dwa incydenty jeden z bolem brzuchem 2 godziny i drugi z skurczami 2 godziny ale po nospie przeszlo.. nie trzeba bylo interwencji lekarza.. takze ok.. 23 kwietnia ide na ostatnia wizyte do mojego gina i wtedy ustalimy termin cesarki.. mysle ze bede ja miala ok 15 maja..no ale to sie z ginem umowie.. buziaki wielkie napiszcie kto zafaslkowal???? jestems trasznie ciekawa:)):szok::-D

Kobity ja się nie testuje teraz...chyba że nastąpi niepokalane poczęcie :D Mówiłam Wam że Moje wyjechało. Ostatnie przytulanko było rano w 12dc.... Więc nie ma możliwości. Nie wycierałam się też ręcznikiem wujka ani nie prałam majtek w pralce z żadnymi męskimi majtkami :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Zając :crazy: Ty mi tu numerow nie rob! ja trzymam kciuki za Ciebie i twoj test za 2 dni i basta!!! :tak: A jestes pewna, ze nic a nic nie bylo??? No to moze chociaz siedzialas na męskim krzeselku przez chwilke??? no albo w autobusie kolo jakiegos pana chwilke stalas??? no daj szanse kropci niech sie cieszy....

czesc kochane:)

a ja do was w odiwedzinki:)

szczegolne sciski dla lilu19, marzenixx, w.kropeczki..

u nas po staremu , kubus rozwija sie prawidlowo.. tydzien temu wazyl ok 1650gram.. w obwodzie brzuszka mam juz 110cm.. na plusie mam 15 kg.. i coraz ciezej mi sie poruszac ale jak narazie ciaza przebiega spokojnie,, mialam dwa incydenty jeden z bolem brzuchem 2 godziny i drugi z skurczami 2 godziny ale po nospie przeszlo.. nie trzeba bylo interwencji lekarza.. takze ok.. 23 kwietnia ide na ostatnia wizyte do mojego gina i wtedy ustalimy termin cesarki.. mysle ze bede ja miala ok 15 maja..no ale to sie z ginem umowie.. buziaki wielkie napiszcie kto zafaslkowal???? jestems trasznie ciekawa:)):szok::-D

Tikanisku-witaj oficjalnie na forum:-)
mamy kilka fasolek...ostatnio to kulaszusza zafasolkowala i uciekla od nas:-) i jeszcze niunias, kevinka...kto tam jeszcze????pomozcie dziewczyny! bo nie pamietam:-)

Tikanis-cale szczescie ze te bole to nie bylo nic powaznego! uwazaj na siebie-ja Ciebie bardzo o to prosze!!!! juz tak niedlugo i bedziesz Kubusiem...ale Ci fajnie kochanie:-) sciskam mocno...reszte na privie;-)
a i mam pytanie-110 w pasie-to chyba wcale nie jestes teraz az taka grubiutka, no nie?...a ile mialas przed ciaza???

reklama
Zaniepokojona-kochanie-tretracyklinom trzeba piowiedziec NIE! Jak u mnie zadnego pozytku na tradzik nie daly, a tylko mi sie zeby po nich popsuly i kolor siadl...bo tak dziala tetracyklina na uzebienie, niestety...
Ja tez mialam wiele robionych masci i plynow...bardzo gorzkich, jak czasm mi sie w usta dostalo to bleeeeee...i pomagalo tylko wtedy jak stosowalam, jak przestalam to za tydzien znowu bylam obsypana, a przeciez nie da sie cale zycie tego brac, jak nie masci to lekow...
teraz mam tylko ten antybiotyk na buzie i biore do wyczerpania, i tak na razie mam zawieszone staranka, a kupowalam go juz wczesniej, szkoda by sie przeterminowal...wiec oproznie butelke i koniec z lekami...mam nadzieje, ze maluszek ureguluje co trzeba i bedzie juz spokoj z buzia.

ja też odnosłam takie wrażenie że ta tetracyklina to nic nie daje i ją szybko odstawiłam, pozostalo nam czekać na dzidziusia i moze nasze buźki sie stana piękne

Do góry