gosia:)
z nadzieją w przyszłość
witajcie kochane - ja już po pracy dzisiaj:-):-):-)
słońce świeci i aż chce się żyć...piękna pogoda...
ja biore to clo i cholera leb mnie boli caly czas i tak jeszcze 4 dni... zaraz jeszcze mnie nerw wezmie i dopiero sie bedzie dzialo...trzy tabletki to bardzo duza dawka
słońce świeci i aż chce się żyć...piękna pogoda...
również życzę miłego dnia... passingby nam zawsze obrazowo umili dzionek:-):-)Witam ja z zupełnie innej beczki. bo nie dałam rady nadrobić zaległości.Wielkie oczy masz... czyli zdjęcie na dziś: Forum BabyBoom - Maryamka's Album: Yasmin - Zdjęcie
Miłego dnia dla nas wszystkich
i nie testuj przed terminem, podjelysmy uchwale ze nie ytestujemy przed terminem i prosze sie tego trzymacNektarynko - w sumie do @ jeszcze dwa dni... Więc jak to się utarło tutaj.... "nie ma@ jest nadzieja@. Ja mam też 2/3 dni teoretycznie do końca cyklu, ale nawet nie będę się testować:-(
ja tak samo... wlasnie teraz to chcialabym juz z wozeczkiem pomykac a nie zaciazac znowu... nie chce miec znowu zimowego dzidziusia ale jak sie uda to nie bede narzekac...choc byloby zabawnie bo teraz termin mialabym na 6 styczen wiec sylwester na porodowce moglby sie szykowacJa kiedyś chciałam dzidziusia z sierpnia lub czerwca. teraz chcę po prostu dzidzusia:-) I nie ważne jakiej płci. Może być parka za jednym zamachem:-)
kuruj sie bezapelacyjnie bo potem doprawisz sie tewk jak ja, ze trzy tygodnie na lekach i jeszcze mi nie przeszlo...Witajcie babeczki w ten słoneczny dzionek!!
taka piękna pogoda a mnie jakieś wstrętne przeziebienie dopadło już wczoraj mnie gardło bolało a w nocy mi wszystko na katar poszło i nie mam nawet jak oddychać tone chusteczek znów zużyje jak zawsze zresztą. nawet mam teraz stan podgorączkowy a dla mnie to gorsze niż wysoka gorączka bo mnie tak głowa boli ze wytrzymać trudno.
Zycze Wam miłego dnia a ja ide sie kurować.
witaj kobieto - cie dlugo nie bylo i ja @ dostalam....jak na zloscSiemacie Lachonarium - tęsknił ktoś za mła???????
Miałam ostatnio strasznie mało czasu tyle sie działo. Jutro już więcej bedę miala czasu na siedzenie na BB to nadrobię to wszystko co żeście bezlitośnie naskrobały.
Ja od dzisiaj zaczynam sexowanie się, byłam rano na badaniach prolaktyny - zobaczymy czy bro dalej działa, w piątek do Gina na kontrolę pęcherzy. Ale nie spodziewam się gigantów. W tym cyklu przy 2 clo jajniki mało bolały, w zeszłym przy 3 clo to było kłucie - konkretne- bolesne. A w tym ni w P ni w oko.
Sa jakieś nowe fasole, no bo to by było chamstwo z waszej strony nie wykorzystać mojej nieobecności i zmarnować taką szansę na fasolę.
no chyba tak bo jej cos nie ma.. a moze te awanse poprzyjmowala i juz nie wroci do nas...Kaprychę to może zinwigilowali i zatrzymali jako zagrożenie na czas zjazdu
no to moze tescik??/w.kropeczka uważam na siebie.Czas pokaże . Ale i tak jestem w szoku że mnie jajniki nie bolą i cycki bo zawsze tydzień przed @ bolały jak cholera.Tylko że to może być cisza przed burzą .
no ja sie podlaczam na ta kawke... z mleczkiem...komus kawke? bo ja musze...zasypiam na siedzaco...a tak nie lubie pic sama kawusi....
czesc wogole!!a wogóle to cześć hihihi:-)
ja biore to clo i cholera leb mnie boli caly czas i tak jeszcze 4 dni... zaraz jeszcze mnie nerw wezmie i dopiero sie bedzie dzialo...trzy tabletki to bardzo duza dawka