Bywa czasem i tak, może dlatego,ze jestesmy młodzi bo mamy po 19lat. Lecz czasem mam wrażenie, że zachowuje sie jak dziecko.ale i tak go kocham, teraz pozostaje mi czekac na ukochana fasolke .chociaz juz mam watpliwosci.
reklama
Poczekaj - ba ja cos nie kumam - teraz masz 34 dc a u gina byłaś 13 - to ponad 2 tygodnie temu i wtedy był 16dc - to nie mogło być nic widać nawet jakbyś była w ciąży
a swoją drogą - co tych facetów napadło
myslelismy oboje,ze jestem bo mialam objawy jakies takie 'zbzikowane' ..przed ta wizyta i pozniej tez sie staralismy, no a teraz brak@, wiec moze jednak, dzis robilam test no i negatywny yhhhhhh?
myslelismy oboje,ze jestem bo mialam objawy jakies takie 'zbzikowane' ..przed ta wizyta i pozniej tez sie staralismy, no a teraz brak@, wiec moze jednak, dzis robilam test no i negatywny yhhhhhh?
a może jeszcze za wcześnie na test - czasami później wychodzi - a wiesz kiedy miałaś owu, mierzysz tempkę lub robiłaś testy owu?
w.kropeczka
Fanka BB :)
takie pytanko mam do was : od kilku cykli mam takie wahania ze dostaje okres raz co 31 dni a drugi raz co 29 , wiem ze to jest male wahanie, ale pewnie ma to wplyw na to kiedy mam owulacje. Czy wiecie co moze byc tego przyczyna?
Ide pojutrze na badania to zobaczymy czy wszystko jest ok, ale moze macie jakies domysly??
marzenixx ja mam wlasnie takie cykle popieprzne, raz 27 raz 29 raz 28 raz 30 raz 31 dni i przed kazdym @ mam plamienia tak srednio od 2 do 4 dni...na plamienia dostalam duphaston, ale czy to pomoze tez na uregulowanie dlugosci cykli to nie wiem. Zreszta 2 lekarzy powiedzialo, ze takie male wahaniasa dopuzczalne i w normie i zeby sie tym nie przejmowac...wiec ja tylko moge zazdroscic tym co maja @ jak w zegarku...
wiadomość dotyczyła Ktosiowej, a napisała ją dziewczyna, której nie znam - znalazła mnie po znajomych Ktosiowej na NK i twierdzi, że Ktosiowa udzielała się wcześniej na innym forum.
Nie chciałabym siać plotek i miałam nadzieję, że to Ktosiowa wyjaśni - trochę już napisała, więc może poczekamy aż skończy Nie wiem co o tym mam myśleć, a nie chciałam pisać za jej plecami więc wrzuciłam to na wątek
Owszem, udzielałam się na innym forum i już o tym kiedyś tu pisałam. Trochę się działo na tamtym forum, ale już minęło sporo, a dziewczyny z tamtego forum dalej w kółko o jednym. Ileż można. Przyszłam na to forum tutaj by wreszcie móc się dzielić z kimś swoimi objawami, obawami, przeżyciami. I nie ma tu ani grama kłamstwa w moich wypowiedziach! Tyle mam do powiedzenia. Zaczyna mnie to wszystko wkurzać bo na to wychodzi, że nie mam prawa być na żadnym forum i pisać o sobie.
Dziewczyny też myślę, że rozsiewanie plotek nie ma sensu - dlatego zapytałam o to Ktosiową - wyjaśniła i myślę, że temat został wyczerpany
Andziu- i Ktosiowa....szczerze to ja juz nic z tego nie kumam...ja tez mam Ktosiowa wsrod znajomych na nk ale nic nie dostalam od nikogo z zewnatrz...a poza tym podalyscie obie tak ogolne informacje ze moim zdaniem nic nie zostalo wyjasnione -bo nadal nie wiemy o co i dlaczego ktos oskarza Ktosiowa i co to niby bylo na innym watku czy innym forum i jakie to bledy popelnila ktosiowa z ktorych wyrosla itd....jak dla mnie to wszystko jest bardzo otwarte i jeszcze bardziej zagadkowe...aczkolwiek nie namaiwam nikogo do zwierzen...kazdy na forum podaje tyle ile chce...klopoty tylko moga powstac wtedy kiedy braknie wzajemnego zaufania, bo jak traktowac powaanie kogos do kogo jest podejrzenie ze oszukuje... (nie mowie teraz o Ktosiowej konkretnie, zebyscie mnie zle nie zrozumialy...ale wogole o zasadach na forum...)
To sie wypowiedzialam...
Hej, ma 2 cm
a z moim m bez zmian...nic z tego nie będzie... w ogóle się nie stara zeby coś naprawić... nie dzwoni, nie pisze...
Czyli piekne 2 cm szczescia!!!! kasiu-gratuluje slonko!!!!!
A z M...czas pokaze, jesli sie ulozy bedzie super, a jak nie to znaczy ze on na ciebie i maluszka poprostu nie zasluguje!!! I nawet jakby co...to dasz rade Kasiu! jestesmy z Toba!!!!
ja nie wiem kropeczko jak ty ześ trzymała te kciuki za mnie;-) co ześ wczoraj robiła, że je puściłaś i zobacz co sie stanelo teraz to mogę z toba siknąć razem w muszelkę.... a ja to raczej w pieluchę....
No juz wszystko wiem...pewnie musialam puscic kciuka jak smarowalam mascia to moje wredne kolano...no nie dosc ze stoi mi na drodze to jeszcze twoja fasolke przegonilo-normalnie udusze chwasta!!!!
Napisał Zajączek81
Sephora, co u Ciebie??? Jest dzidziuś czy nie ma??c
..przepraszam,ze dopiero się odyzwam. byłam u ginekolog 13marca pechowego ,stwierdzila,ze nic nie widac... No coz. jak narazie miesiaczki brak. dzis robilam test NEGATYWNY:----(...niby dzis 34dzien cyklu. i nic.zero objawow ,zeby @ nodchodzila,, jedynie czasem popoludniu pobolewa mnie podbrzusze jak na @, straszne chumory,ciagle bym plakala, moze dlatego,ze narzeczony mnie zostawił... no ale nic. czekam na fasolke ,
kochanie moze wybierz sie do lekarza raz jeszcze, bo skoro nie ma @ a masz bole...kto wie... anawet jesli nie bylaby to fasolka i nie masz @ to trzeba ja wywolac i wyregulowac cykl! trzymaj sie i monitoruj nas na bierzaco!
ok spadam umyc wloski...moze chcociaz tyle zrobie:-)
w.kropeczka
ja nie wiem , jakas plaga z tymi facetami ostatanio jest.... wiosna im do łba udezyła czy jak
No taaak -na wiosne biora przyklad z gory, z Marcinkiewicza....
A tak powaznie-Sephora-moze jeszcze sie ulozy, wiesz w zwiazkach roznie bywa, czasem na chwile warto nawet sie rozstac by zrozumiec ile sie dla siebie nawzajem znaczy....kiedys pamietam czytalam taki tekst "zegnajac przyjaciela nie placz, bo jego nieobecnosc ukaze ci to, co najbardziej w nim kochasz..." moze to sie ma tez do narzeczonych...i jeszcze wrocicie do siebie i sie wszystko fajnie ulozy? Tak Tobie jak i Kasi79 i innym porzuconym.....bedzie dobrze dziewczyny!
Kochana - nie chciałam zaszkodzić Ktosiowej i dlatego nie wkleiłam tej wiadomości - jeżeli większość z Was zadecyduje, że powinnam to tak zrobię - no i nie wiem, czy Ktosiowa nie ma nic przeciwkoAndziu- i Ktosiowa....szczerze to ja juz nic z tego nie kumam...ja tez mam Ktosiowa wsrod znajomych na nk ale nic nie dostalam od nikogo z zewnatrz...a poza tym podalyscie obie tak ogolne informacje ze moim zdaniem nic nie zostalo wyjasnione -bo nadal nie wiemy o co i dlaczego ktos oskarza Ktosiowa i co to niby bylo na innym watku czy innym forum i jakie to bledy popelnila ktosiowa z ktorych wyrosla itd....jak dla mnie to wszystko jest bardzo otwarte i jeszcze bardziej zagadkowe...aczkolwiek nie namaiwam nikogo do zwierzen...kazdy na forum podaje tyle ile chce...klopoty tylko moga powstac wtedy kiedy braknie wzajemnego zaufania, bo jak traktowac powaanie kogos do kogo jest podejrzenie ze oszukuje... (nie mowie teraz o Ktosiowej konkretnie, zebyscie mnie zle nie zrozumialy...ale wogole o zasadach na forum...)
To sie wypowiedzialam...
Też się zastanawiałam dlaczego ja dostałam tę wiadomość i wymyśliłam, że dlatego, że jestem ostatnią znajomą na NK na profilu Ktosiowej
a może rzeczywiście będzie lepiej jak ją wkleję
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
zgadzam sie z toba kropeczko...Andziu- i Ktosiowa....szczerze to ja juz nic z tego nie kumam...ja tez mam Ktosiowa wsrod znajomych na nk ale nic nie dostalam od nikogo z zewnatrz...a poza tym podalyscie obie tak ogolne informacje ze moim zdaniem nic nie zostalo wyjasnione -bo nadal nie wiemy o co i dlaczego ktos oskarza Ktosiowa i co to niby bylo na innym watku czy innym forum i jakie to bledy popelnila ktosiowa z ktorych wyrosla itd....jak dla mnie to wszystko jest bardzo otwarte i jeszcze bardziej zagadkowe...aczkolwiek nie namaiwam nikogo do zwierzen...kazdy na forum podaje tyle ile chce...klopoty tylko moga powstac wtedy kiedy braknie wzajemnego zaufania, bo jak traktowac powaanie kogos do kogo jest podejrzenie ze oszukuje... (nie mowie teraz o Ktosiowej konkretnie, zebyscie mnie zle nie zrozumialy...ale wogole o zasadach na forum...)
To sie wypowiedzialam...
no ja nie wiem kochana co teraz ci za to zrobie, chyba razem z toba udusze chwasta! ;-)No juz wszystko wiem...pewnie musialam puscic kciuka jak smarowalam mascia to moje wredne kolano...no nie dosc ze stoi mi na drodze to jeszcze twoja fasolke przegonilo-normalnie udusze chwasta!!!!
Wiadomość brzmi tak:
"A zreszta ,mysle,ze jestes tam zalogowana,bo masz w znajomych na NK tych samych znajomych (kilk) co Ktosiowa z Waszego forum....Wiec w skrocie.....ona nie do konca jest zdrowa....W skrocie:byla kiedys na naszym forum jako Sanka,ktora zaciazyla,nawet wkleja nie swoje fotki.Pozniej Sanka zniknela ,a pojawila sie Ktosiowa...ale dziewczyny ja zdemaskowaly....Widze.ze Wam tez zaczyna wciskac kity....Ciekawe od kiedy ma brata(u nas byla jedynaczka) ....Jak chcesz wiecej poczytac to zapraszam na forum jakie miałyście objawy ciąży? - Strona 2459 - Forum Polki.pl tam sobie mozesz wiecej poczytac o jej chorych wybrykach....Jesli chcesz,przekaz te informacje dziewczynom z Waszego Forum,tylko prosze,niech moje nazwisko zostanie anonimowe,oki?Pozdrawiam ,a Ktosiowa chyba powinna zaczac sie leczyc.Ps,ona Wam napisala ,ze byla na innym forum ale zle sie tam czula,bo robily sie podgrupki,psinco prawda,ona sama byla sobie winna tymi klamstwami...."
"A zreszta ,mysle,ze jestes tam zalogowana,bo masz w znajomych na NK tych samych znajomych (kilk) co Ktosiowa z Waszego forum....Wiec w skrocie.....ona nie do konca jest zdrowa....W skrocie:byla kiedys na naszym forum jako Sanka,ktora zaciazyla,nawet wkleja nie swoje fotki.Pozniej Sanka zniknela ,a pojawila sie Ktosiowa...ale dziewczyny ja zdemaskowaly....Widze.ze Wam tez zaczyna wciskac kity....Ciekawe od kiedy ma brata(u nas byla jedynaczka) ....Jak chcesz wiecej poczytac to zapraszam na forum jakie miałyście objawy ciąży? - Strona 2459 - Forum Polki.pl tam sobie mozesz wiecej poczytac o jej chorych wybrykach....Jesli chcesz,przekaz te informacje dziewczynom z Waszego Forum,tylko prosze,niech moje nazwisko zostanie anonimowe,oki?Pozdrawiam ,a Ktosiowa chyba powinna zaczac sie leczyc.Ps,ona Wam napisala ,ze byla na innym forum ale zle sie tam czula,bo robily sie podgrupki,psinco prawda,ona sama byla sobie winna tymi klamstwami...."
w.kropeczka
Kochana - nie chciałam zaszkodzić Ktosiowej i dlatego nie wkleiłam tej wiadomości - jeżeli większość z Was zadecyduje, że powinnam to tak zrobię - no i nie wiem, czy Ktosiowa nie ma nic przeciwko
Też się zastanawiałam dlaczego ja dostałam tę wiadomość i wymyśliłam, że dlatego, że jestem ostatnią znajomą na NK na profilu Ktosiowej
a może rzeczywiście będzie lepiej jak ją wkleję
To sie porobilo....
Nic co tutaj piszę nie jest nieprawdziwe:/ I mam brata, inaczej nie byłabym ciocią, Boziu Boziu:-)
No dobra Ktosiowa-to w koncu jak jest...to Ty bylas tą Sanką czy to nie Ty? I ta ciąża to prawda czy klamstwa itd....A jesli prawda to czemu u nas nic o tym nie pisalas? A jesli klamstwo...to ja juz nic nie kumam...
reklama
Poczekam do soboty,jesli nie przyjdzie @ zrobie test i bedzie chyba raczej pewne, i sie zapisze do lekarza. Odnosnie mojego bylego narzeczonego, to wiele razy zanim sie zareczylismy, sie rozstawalismy na ok 4 DNI. takie dziecinne to bylo,po czym moj 'ksiaze' pisal,przychodzil z kwiatami,ze zyc nie moze bezemnie kocha mnie itetete. Same pewnie wiecie jak to jest z nimi. Az do 23 grudnia kiedy mi sie oswiadczyl. No i co? chlopak chyba nie dojzal do powaznego zwiazku, przedwczoraj ogladalismy mieszkania dla nas, a wczoraj odprowadzil mnie do domu po czym stwierdzil: czy to milosc,czy to przyzwyczajenie. i zebysmy zapomnieli o sobie i poprostu sie nie znamy. Jak mu pow.ze spoznia mi sie @ 6dni odp byla: no i co? sam chcial tego dziecka, poszlismy razem wtedy do lekarza, a teraz mam wrazenie ,ze mu całkowicie mózg wyparował. ehh szkoda gadac. juz sie wczoraj wyplaklam, jeszcze dzisiaj ten test negatywny mnie dobil. Ale dopoki nie ma @ , jest nadzieja ;D. a jak wroci do mnie tzn,ze naprawde kocha, a jak nie no to coz...nie byl pisany mi.chociaz szkoda bo razem bylismy 2lata i 4m,.. Nawet jego mama dzwoni codziennie i sie pyta jak sie czuje, i czy ma juz wozek wybierac. ehh
Podziel się: