Zajączek81
Fanka BB :)
Mój M. tez mówi że mnie zje jak przyjedzie:-) Oni są czasem kochani na prawdę:-) My w magazynie mamy sprzęt komputerowy i inne Powinnam skończyć o 16 i wyjść, ale nic z tego. Zbieram się, idę sobioe humor poprawić (mam nadzieję) i może coś sobie kupię:-)Ja do zjedzenia:-)masz takie same poglady kulinarne jak mój maz
Zajaczku...cyrk masz mowisz...no to fajnie-czyli macie lwy i słonie...w magazynach tak?:-) Jezu kochany-gdzie ty pracujesz?
Dasz rade-a jutro juz nowy miesiac i z gorki poleci....
A nie mowilam ze na egzaminie bedzie super i wogole!!! To kiedy mam trzymac za Ciebie ponownie??? Bo rozumiem, ze kolejny jest ustny, tak???
Słuchajcie - nieważne w sumie kto, co pisał. Na razie Ktosiowa żadnej z nas krzywdy nie zrobiła. Wręcz przeciwnie - miła dziewczyna:-) Zastanawia mnie tylko, kim trzeba być żeby takie cyrki odprawiać i szukać specjalnie kontaktu z kimś żeby plotki siać!!!! Ta osoba powinna się wstydzić i jużKochana - nie chciałam zaszkodzić Ktosiowej i dlatego nie wkleiłam tej wiadomości - jeżeli większość z Was zadecyduje, że powinnam to tak zrobię - no i nie wiem, czy Ktosiowa nie ma nic przeciwko
Też się zastanawiałam dlaczego ja dostałam tę wiadomość i wymyśliłam, że dlatego, że jestem ostatnią znajomą na NK na profilu Ktosiowej
a może rzeczywiście będzie lepiej jak ją wkleję
Spadam Króliczki moje Do jutra:-):-)