babo - ale ja nie wierze ze sie udalo, tylko sie zastanawiam czy wszystko ze mna gra
Wszystko gra:-)spoko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
babo - ale ja nie wierze ze sie udalo, tylko sie zastanawiam czy wszystko ze mna gra
....czasami testy owulacyjne mogą wykazywac ciąże, bo podobno pik LH oraz HCG maja ponoć podobny skład chemiczny i dlatego testy owu mogą wziąć HCG za LH
mezatka- kochana ja milalam PCO - czyli zespol policystycznych jajnikow objawia sie to tradzikiem lub nadmiernym owlosieniem,, niereguiralnymi cyklami, krotkimi miesiaczkami, obraz usg jajnikow wykaze ze sa powiekszone choc nie zawsze bo ja mialam tradzik ale owlosienia nadmiernego nie,, cykle mialam reguralne ale @ trwaly 1-2 dni,, moje jajniki na usg byly w porzadku.. jesli lekarz po wstepnej analizie przypuszcza u ciebie pco robi badania hormonow... ja tak mialam i wyszedl podwyzszony stosunek jkednych hormonow prawie 3 krotnie,, stad lekarz skierowal mnie na laparoskopie.. polega to na zrobieniu trzech naciec na brzuchu i jajnikach i wprowadzenia laparoskopu i kamerki... przekuwaja jajniki- to sie nazywa kauteryzacja jajnikow.. heheh i to uwolnilo moje jajeczka.. bo przy podwyzszonym stanie hormonow moje jajniki produkowaly jajeczka ale one nie wydostawaly sie z jajnikow stad nie bylo owulacji... wiec nie moglo dojsc do zaplodnienia.. operacje mailam 13 sierpnia a 22 dostalam terminowo @ , nastepnej juz nie dostalam bo zaszlam w ciaze) cera tez juz w 80% wyglada ladnie..takze mi ta operacja zalatwila 2 cele ale wiem ze pco leczy sie tez tabletkami... clo jak duzo dziewczyn bierze...
a z kąd wiesz ze masz szyjkę zasinioną?przeciez gołym okiem tego nie widac?musi to lekarz stwierdzicwitam koleżanki
mało tutaj ostatnio zagladam ale nie wyrabiam
i do tego zle sie czuje... :-(
dziś mija moj 35dzień cyklu bez @ moja szyjka jest zasiniona i rozpulchniona i mam biały śluz. Tyle... troche mi niedobrze...
w pn ide na bete w końcu.
pozdrawiam was wszystkie bez wyjatku i zycze powodzenia w zafasolkowaniu
Alo kobitki
Ja z pracy wrocilam i zasiadlam do waszych poscikow. Jak zawsze jest wiele do czytania
katarzynka1979 szyjka nisko i rozpulchniona. Co o tym myslicie dziewczyny?
Kupilam kolejne testy, wiec zobaczymy jutro. Ciagle mnie tylko skorczy, wiec sie niepokoje, ze jednak @ przyjdzie. A sluzu bialego jakby co raz wiecej.
Wlasciwie to poprawie sie po raz kolejny. Ciezko mi powiedziec, szyjka jest bardzo mocno rozpulchniona, ale czy wysoko? W kazdym razie jest wielka.
mezatka- kochana ja milalam PCO - czyli zespol policystycznych jajnikow objawia sie to tradzikiem lub nadmiernym owlosieniem,, niereguiralnymi cyklami, krotkimi miesiaczkami, obraz usg jajnikow wykaze ze sa powiekszone choc nie zawsze bo ja mialam tradzik ale owlosienia nadmiernego nie,, cykle mialam reguralne ale @ trwaly 1-2 dni,, moje jajniki na usg byly w porzadku.. jesli lekarz po wstepnej analizie przypuszcza u ciebie pco robi badania hormonow... ja tak mialam i wyszedl podwyzszony stosunek jkednych hormonow prawie 3 krotnie,, stad lekarz skierowal mnie na laparoskopie.. polega to na zrobieniu trzech naciec na brzuchu i jajnikach i wprowadzenia laparoskopu i kamerki... przekuwaja jajniki- to sie nazywa kauteryzacja jajnikow.. heheh i to uwolnilo moje jajeczka.. bo przy podwyzszonym stanie hormonow moje jajniki produkowaly jajeczka ale one nie wydostawaly sie z jajnikow stad nie bylo owulacji... wiec nie moglo dojsc do zaplodnienia.. operacje mailam 13 sierpnia a 22 dostalam terminowo @ , nastepnej juz nie dostalam bo zaszlam w ciaze) cera tez juz w 80% wyglada ladnie..takze mi ta operacja zalatwila 2 cele ale wiem ze pco leczy sie tez tabletkami... clo jak duzo dziewczyn bierze...
witam koleżanki
mało tutaj ostatnio zagladam ale nie wyrabiam
i do tego zle sie czuje... :-(
dziś mija moj 35dzień cyklu bez @ moja szyjka jest zasiniona i rozpulchniona i mam biały śluz. Tyle... troche mi niedobrze...
w pn ide na bete w końcu.
pozdrawiam was wszystkie bez wyjatku i zycze powodzenia w zafasolkowaniu