reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie kochane, ale tu dzisiaj pustki :dry: wszystkie dziewczynki zapracowane :sorry2:
Ja wpadlam tylko na chwilke przywiatac sie :-:tak: powiedziec ze zyje :-p wszystko u mnie wporzadeczku :-D
za chwilke lece do pracy :dry: troszke mi sie nie chce:baffled: alew pocieszam sie tym ze dzisiaj juz piatek i jutro weekend :-D:-D:-D:-D
Pozdrawiam wszystkie staraczki i do napisania poznym wieczorkiem lub jutro :-)

mam nadzieję że masz chociaz ciekawą pracę:tak:

reklama
Lilu19 -
prawda jest taka,że kto pod kim dołki kopie - sam w nie wpada.
Najlepiej ją ignorować ale mieć na oku.
Zresztą ja odkąd stałam się "staraczką" mniej zwracam uwagi na otoczenie i przejmuję się innymi.Mam w głowie "swoje starania" myśle dużo o tym i to mój priorytet.
Miałam kiedyś procodawczynię która doprowadzała procownice ( tylko je bo lubiła tylko panów) do roztroju nerwowego. Wmówiłam sobie,że ona jest psychicznie chora i nie wie co czyni.TY też tak zrób.
Pozdrawiam:-)

Ostatnia edycja:
ja mowie papapa az do poniedzialu :dry: bo nadal mam popsiuty necik w domku!!!! mam nadzieje ze jak wroce to bedziecie mialy dla mnie same dobre wiadomosci!!!! :tak::tak::tak::tak:

malwina-no dokladnie kochana to juz pol roku od operacji..:) i ty niedlugo tez tak bedziesz myslec o sobie:-D fluidki dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witam sie i ja :-)
Dopiero teraz zlapalam troche oddechu w pracy...
Dziewczynki, znowu mam pytanie - kupilam sobie testy owu i robie je od 4 dni. Wychodzi mi coraz mocniejsza linia testowa. I stad moje pytanie - sadzicie ze moge miec druga owulacje teraz ? 28 grudnia na bank wyszedl mi pozytywny wynik - krecha byla jakby grubsza i ciemniejsza od testowej, czyli owulka byla 29/30 grudnia. I teraz druga w tym samym cyklu ?

Buziaki

Lilu19 -
prawda jest taka,że kto pod kim dołki kopie - sam w nie wpada.
Najlepiej ją ignorować ale mieć na oku.
Zresztą ja odkąd stałam się "staraczką" mniej zwracam uwagi na otoczenie i przejmuję się innymi.Mam w głowie "swoje starania" myśle dużo o tym i to mój priorytet.
Miałam kiedyś procodawczynię która doprowadzała procownice ( tylko je bo lubiła tylko panów) do roztroju nerwowego. Wmówiłam sobie,że ona jest psychicznie chora i nie wie co czyni.TY też tak zrób.
Pozdrawiam:-)
Macie racje,trzena ignorowac ja,olac i tyle.nielubie takich ludzi ktorzy chca zaszkodzic innym,nierozumiem tego:-(A lubie jak kazdy jest szczesliwy i proboje pokonac przeszkody ktore zycie stawia.Bo nie jest latwo, zycia plata figle i trzeba byc twardym!!!

reklama
Witam sie i ja :-)
Dopiero teraz zlapalam troche oddechu w pracy...
Dziewczynki, znowu mam pytanie - kupilam sobie testy owu i robie je od 4 dni. Wychodzi mi coraz mocniejsza linia testowa. I stad moje pytanie - sadzicie ze moge miec druga owulacje teraz ? 28 grudnia na bank wyszedl mi pozytywny wynik - krecha byla jakby grubsza i ciemniejsza od testowej, czyli owulka byla 29/30 grudnia. I teraz druga w tym samym cyklu ?

Buziaki
Nigdy nie spotkalam sie z tym,mialas juz owulacje pod koniec miesiaca to teraz powinna byc miesiaczka?dobrze rozumiem:-)

Do góry