reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
ja tyz mam na glowie pracke ale jakos weny brak ;-) znalazlam bardzo fajna stronke z interpretacja wynikow mam nadzieje ze sie przyda!
normy_laboratoryjne_dla_kobiet_oraz_interpretacja_wynikow_badan_hormonalnych - Wiki 28dni
Katarzynko no mam nadzieje ze sie ciutek uspokoje bo az mi teraz szkoda P. po moim wczorajszym czepialstwie! :dry: ale ja tak mam przed @ ...:dry:
dzisiej ide kupic jakis fatalaszek na przprosiny :-D juz mam upatrzony :-p
milego dnia dziewczynki i sie nie stresowac tylko :-p brać z miłości garsciami :tak:

Witam was wszystkie:-)
Pewnie nie ktore sa w pracy,ale piatek dzisiaj i niedlugo wekend.Super,troche odpoczniemy.
Ja dobrze sie czuje,forma niezla,chyba pocwicze areobic,trzeba troche dupka poruszac:-)
Za pare dni zacznie mi sie owulka i juz nie moge sie doczekac:-)

Ja to tak pracuje (a pracuje w domu), ze nic napisac nie moge, bo moja uwage odciagacie dziewczyny. Ale coz, nie da sie porownac, jestescie o niebo ciekawsze :D

Witam dziewczynki :-D:-D

Zaraz sesja i grafik napięty :dry: przez co nie mogę za często zaglądać no i od niedzieli mnie tu nie było i teraz ledwo to wszystko przeczytałam ;-) aleeee napisałyścieeeee :-D:-D
No ale troszkę się na was zawiodłam....żadnej fasolki nie było :-( Mam nadzieję że to się szybko zmieni.
Ja mam dzisiaj wolne i trzeba ponadrabiać wszelkie zaległości :tak: oczywiście na BB też :tak: Tylko ta pogoda mnie nie nastraja bo jestem straszny zmarźluszek :sorry2:

Tikanis wiesz tak sobie ostatnio myślałam o Tobie hihi że jeszcze niedawno się starałaś...ten zabieg i w ogóle a tu już taki piękny brzuszek :tak: i tak sobie pomyślałam że jeszcze troszkę i wstawisz nam tu zdjęcia swojego ślicznego, zdrowego bobaska :tak::tak: i tak mi się ciepło na serduszku zrobiło no i pomyślałam sobie że ten czas to jednak szybko leci :tak:

Pozdrawiam wszystkie ;*************

katarzynka1979 Nic nie przyszlo wlasnie. Skorcze mialam 3 dni jak do @, ale nie przyszla. Co chwile do lazienki biegam, zeby sprawdzic. Mam biale uplawy za to. Problem tylko, bo test wyszedl negatywny wczoraj i nie wiem, co dalej. Czekac... nic wiecej.
Wciaz mam nazieje, zobaczymy.

katarzynka1979 Nic nie przyszlo wlasnie. Skorcze mialam 3 dni jak do @, ale nie przyszla. Co chwile do lazienki biegam, zeby sprawdzic. Mam biale uplawy za to. Problem tylko, bo test wyszedl negatywny wczoraj i nie wiem, co dalej. Czekac... nic wiecej.

biały śluz to mega dobry objaw. Test może wyjść fałszywie negatywny. Często to się zdarza. Moze lepsza beta. A badałas szyjkę macicy? czy jest wysoko i rozpulchniona czy razej nie?

Witam dziewczynki :-D:-D

Zaraz sesja i grafik napięty :dry: przez co nie mogę za często zaglądać no i od niedzieli mnie tu nie było i teraz ledwo to wszystko przeczytałam ;-) aleeee napisałyścieeeee :-D:-D
No ale troszkę się na was zawiodłam....żadnej fasolki nie było :-( Mam nadzieję że to się szybko zmieni.
Ja mam dzisiaj wolne i trzeba ponadrabiać wszelkie zaległości :tak: oczywiście na BB też :tak: Tylko ta pogoda mnie nie nastraja bo jestem straszny zmarźluszek :sorry2:
Pozdrawiam wszystkie ;*************
Witaj !!! ale dawno cie nie widzialam! :sorry2: powodzenia na sesji!!!! i zagladaj czesciej!!! :tak:
ojojoj pachnie mi tu fasolką!!! :-D:rofl2::-D:rofl2: zgadzam sie z katarzynka bialy sluzik to bardzo dobra oznaka !!! powtorz tescik jutro;-)

reklama
Witajcie kochane, ale tu dzisiaj pustki :dry: wszystkie dziewczynki zapracowane :sorry2:
Ja wpadlam tylko na chwilke przywiatac sie :-:tak: powiedziec ze zyje :-p wszystko u mnie wporzadeczku :-D
za chwilke lece do pracy :dry: troszke mi sie nie chce:baffled: alew pocieszam sie tym ze dzisiaj juz piatek i jutro weekend :-D:-D:-D:-D
Pozdrawiam wszystkie staraczki i do napisania poznym wieczorkiem lub jutro :-)

Do góry