reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
hej kobitki dawno mnie tu nie było i miałam sporo do nadrobienia w czytaniu.:-) Ja byłam w poniedziałek u gin i wszystko jest oki. Zrobiłam mi Usg zwykłe i dopochwowe. ale nic nie znalazła :no: Żadnej fasoleczki. Teraz czekam na @ bo wypada mi na 10 stycznia ( oby nie przylazła). Mam cichą nadzieje, że nie przyjdzie ale skoro nic nie znalazła gin, no chyba, że to była bardzo wczesna ciąża ale nie licze na to. a co tam u Was? jak nastawienie bo ja wrzucam na luz co będzie to będzie żadnego liczenia dni płodnych, testów czekamy na niespodziankę.

witajcie dziewczyny:-)ja juz po kinie i po kolacyjce z mężusiem:-D bylismy na fantastycznym filmie YES MAN z Jimem Careyem :-)polecam wszystkim !!!!:-D to film natychajacy optymizmem!! ze jak sie chce to wszytsko jest mozliwe.... trzeba byc poprostu zawsze zyczliwym....i przyjaznie nastawionym do swiata:-D
a teraz piejmy winko:tak::-)
buziolki dla was:-):-)

ale romantycznie;-) baw się dobrze

Wróciłam od ginki i jeszcze malutkie są pęcherzyki i endometrium. Zapisałam się na następny wtorek;-)

Lilu gdzie jesteś??

Jestem jestem kochana, od poniedzialku zaczelam prace nniestety pracuje tylko na popoludnia i mam teraz troszke mniej czasu na internet, przewaznie jak wracam wieczorem z pracy to nie mam juz sil zagladac na BB :zawstydzona/y:
Juz weekend na karku wiec popiszemy sobie :tak:

Moje skurcze juz minely, mialam je tylko wczoraj :confused:

Pozdrawiam wszystkie staraczki i do uslyszenia ( napisania) :-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki! :tak:
ale tu u nas pustki sie robia :-( wszystkie zapracowane i przemeczone czy przerwy chcecie zrobic od BB?
Kobiety wiecie co - już wiem co mi nie służy w jedzeniu - mleko, ble, jak mnie brzuch zaczął boleć po nim:-(
ja tez nie moge mleka i mam to od dziecka (w przeczkolu mnie zmusili to im wsio oddalam :-D) jedynie moge mleko prosto z lodowki do kawki o i daje rade z dynia taka zupke mleczna i kluseczkami lanymi i na tym koniec nie daj Boze jak ktos mi poda swiezo przegotowane mleko to .....:baffled:

czesc dziewczynki
ja tylko sie przywitam bo ledwo żyję:-(jestem taka chora i mam dotego krwotoki z nosa bardzo silne a mojego męza nie ma dzis, jest w pracy:no:pozdrawiam was bardzo;-)....
papa dziewczynki:-(
oj bidulko zdrowiej nam szybko! z tymi krwotokami uważaj ! mi lekarz kazal w takich przypadkach nachylic glowe do dolu tak jakby miedzy kolana i ucisnac nos w miejscu zatok!!! bo przy odchylaniu do tylu krwe splywa po gardle i mozna sie zakrztusic :dry:

a mi się przyplątał jakiś cholerny ból podbrzusza i pleców i jajnika, masakra.
oby to nie było zapalenie jajników...Nie dość że owu nie miałam to jeszcze ten ból. Może coś mi się przyplątało:-(
eh musialam się wyzalić.

wiecie ja czasami przeglądam albo galerie babyboom albo na gronie zdjęcia noworodków i sobie wyobrażam jak moje będzie wyglądało...odbija mi?:confused:
Niunia moze to faktycznie owu:confused: ja mam koszmarny bol krzyza od 3 dni a w zasadzie @ powinnam dostac dopeiro ok 15.01 i wczoraj tez jajnik dal mi popalic moze to ta pogoda tez tak plywa:confused:
i wierz mi ze ci nie odbija!!!! mam tak samo z tym ogladanie maluchow a przede wszystkim galerii ciazowych! :dry:
Wróciłam od ginki i jeszcze malutkie są pęcherzyki i endometrium. Zapisałam się na następny wtorek;-)
do wtoreku to ci tak urosna ze hej :tak::-D a potem slicznie pekna i beda piekne blizniaki :-D:rofl2::-D:rofl2:

a ja wczoraj podlapalam taaaaakiego dola ze szok :szok: sama nie wiedzialam o co mi chodzi! najwazniejsze bylo dopiec P. najglupszy powod byl dobry zeby sie tylko wyzyc :-( np to ze akurat lezy :confused: a se poplakalam przez kilka godzin :-:)-:)-( i do tej pory nie wiem dlaczego! :no: szok normalnie! hormony mi chyba szaleja jak nie wiem! :nerd: a teraz mam takie pikne oczeta :blink: ....

Cześć dziewczynki! :tak:
ale tu u nas pustki sie robia :-( wszystkie zapracowane i przemeczone czy przerwy chcecie zrobic od BB?

moze to faktycznie owu:confused: ja mam koszmarny bol krzyza od 3 dni a w zasadzie @ powinnam dostac dopeiro ok 15.01 i wczoraj tez jajnik dal mi popalic moze to ta pogoda tez tak plywa:confused:
i wierz mi ze ci nie odbija!!!! mam tak samo z tym ogladanie maluchow a przede wszystkim galerii ciazowych! :dry:

a ja wczoraj podlapalam taaaaakiego dola ze szok :szok: sama nie wiedzialam o co mi chodzi! najwazniejsze bylo dopiec P. najglupszy powod byl dobry zeby sie tylko wyzyc :-( np to ze akurat lezy :confused: a se poplakalam przez kilka godzin :-:)-:)-( i do tej pory nie wiem dlaczego! :no: szok normalnie! hormony mi chyba szaleja jak nie wiem! :nerd: a teraz mam takie pikne oczeta :blink: ....

cześc:):tak: wpadłam na chwilę bo trzeba dziś popracować. Juz piątek więc trzeba zaległości od gadania na BB nadrobić:-D
Moze i owu się przesunęła..niesty nie mam testów. A na przytulanki to mnie za bardzo boli:-( Ale gdyby owu się przesunęła to nie miałabym tych kresek bladych na testach owulacyjnych 11/12 dc...zwłaszcza że już 13dc nie było kreski testowej wcale...coś się działo, ale nie zadziało;-)

Miłego dnia

Eve widocznie mialas zły dzień. Może brak słoneczka. Dzis piąteczek, zbliża się weekend. Pobędziecie z M, odpoczniecie i będzie dobrze:tak::tak:

Ja Was trochę podglądam, ale muszę odpocząć od BB, bo męczy mnie to bicie piany tutaj.
Trzeba bardziej wyluzować.
Dlatego ograniczam swoje wpisy i bywanie na BB do minimum.
Poza tym mam dużo pracy z płacami i PIT-ami.
Dam znać czy pojawi się 16.01 okres, jak nie to zatestuję 20.01, ale czuję, że i tak nic z tego.
Wrócę ze zdwojoną siłą jak zajdę w ciążę :-)

reklama
Ja Was trochę podglądam, ale muszę odpocząć od BB, bo męczy mnie to bicie piany tutaj.
Trzeba bardziej wyluzować.
Dlatego ograniczam swoje wpisy i bywanie na BB do minimum.
Poza tym mam dużo pracy z płacami i PIT-ami.
Dam znać czy pojawi się 16.01 okres, jak nie to zatestuję 20.01, ale czuję, że i tak nic z tego.
Wrócę ze zdwojoną siłą jak zajdę w ciążę :-)

Ola ten rok napewno będzie owocny, musisz byc cierpliwa, a ja będę trzymać kciuki za Was!!!
No i ten....staraj sie staraj, przydałaby mi się koleżanka z dzidzią ;) :p

Do góry