reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

monitoring dobra rzecz :-)
w zwiazku z moim wyjazdem 20 stycznia nie bede mogla sobie "sprawdzic" nastepnego cyklu, ale w lutym na pewno pojde na monitoring. U mojego lekarza kosztuje 100 zl dzien. sporo, ale o ile sie zwiekszaja szanse ;-)

reklama
dziewczyny mam pytanie
bo prawdopodobnie do zapłodnia doszło u mnie 31go grudnia
test wyszedł negat no ale nie dziwie sie bo chyba za szybko...
w pn ide na bete czy juz cos wykaze??? jak myslicie??? Gin mi zalecił.
@ nadal nie mam....

Dziendoberek!
Witajcie :-)
Czytam to forum juz od jakiegos czasu, ale dopiero teraz zdecydowalam sie napisac......
Witaj !!! :tak:

dziewczyny mam pytanie
@ nadal nie mam....
jak zrobisz w pon to juz wykaze ogolnie przyjmuje sie ze bete mozna robic 10dni od owu tzn zaplodnienia wiec jak najbardziej powinna juz cosik wykazac!!!! :tak: i skoro mowisz ze 31 grudnia ... to tescik faktycznie za szybko! ;-)

dziewczyny mam pytanie
@ nadal nie mam....

beta wyjdzie juz 14 dni po owulacji. Nie wiem czy udalo Ci się przeczytaj moje wcześniejsze posty o zasinieniu szyjki macicy i rozpulchnieniu. To moga być objawy ciąży.
Już Cigratuluję:tak:

ale nas tu dzisiaj mało!!! :eek:

może taki dzień pracowity, ja też zaraz znikam.

W sumie to nawet nie mam o czym pisać. Wiem że nie miałam owu więc na pewno się nie udało. Ale przynajmniej nei doszukuje sie objawow i spokojnie poobserwuje jak moj organizm sie zachowuje jak na 100% nie mogło dojść do zapłodnienia. Zobaczę czy mam te same objawy co wtedy kiedy było staranko i się dodatkowo nakręcam....Będe się bardziej wsłuchiwała..zobacze czy mnie bolą jajniki, podbrzusze..itd.
Własnie odczuwam jakis ból podbrzusza widocznie to jest normalne a ja zwracałam na niego uwagę tylko wtedy jak czekałam na wynik staranek.

Miłego dnia

może taki dzień pracowity, ja też zaraz znikam.

W sumie to nawet nie mam o czym pisać. Wiem że nie miałam owu więc na pewno się nie udało. Ale przynajmniej nei doszukuje sie objawow i spokojnie poobserwuje jak moj organizm sie zachowuje jak na 100% nie mogło dojść do zapłodnienia. Zobaczę czy mam te same objawy co wtedy kiedy było staranko i się dodatkowo nakręcam....Będe się bardziej wsłuchiwała..zobacze czy mnie bolą jajniki, podbrzusze..itd.
Własnie odczuwam jakis ból podbrzusza widocznie to jest normalne a ja zwracałam na niego uwagę tylko wtedy jak czekałam na wynik staranek.

Miłego dnia
;-) az mam ochote ci poprzytakiwac :tak: tak tak napewno nic z tego w tym cyklu ;-);-);-) odposc sobie myslenie moze dzieki temu wyluzujesz ;-) :sorry2: wiesz co mam na mysli ?! z tego co was dziewczynki obserwuje czasami warto zrobic sobie przerwe :sorry2: wyluzowac i ... :-D kozystac z przyjemnosci zapomniec o celu a pamietac o sposobach jego osiagniecia :sorry2: :-p
Głowa do gory i nie smutaj sie! ciesz sie z byle czego o np z tego ze dzisiej jest juz cieplej :tak: ... hehehe gadam jak potluczona :-D

;-) az mam ochote ci poprzytakiwac :tak: tak tak napewno nic z tego w tym cyklu ;-);-);-) odposc sobie myslenie moze dzieki temu wyluzujesz ;-) :sorry2: wiesz co mam na mysli ?! z tego co was dziewczynki obserwuje czasami warto zrobic sobie przerwe :sorry2: wyluzowac i ... :-D kozystac z przyjemnosci zapomniec o celu a pamietac o sposobach jego osiagniecia :sorry2: :-p
Głowa do gory i nie smutaj sie! ciesz sie z byle czego o np z tego ze dzisiej jest juz cieplej :tak: ... hehehe gadam jak potluczona :-D

ja się nie smucę, nawet jakos tak mi lepiej nawet..dziwne ale czuję taki luz...ze na nic nie muszę czekać, że nie rozczaruję się widokiem @...

Oj kobiety, ja dzisiaj wolne mam.
Zbliża sie koniec umowy a ja jeszcze nowej pracy nie mam:crazy:
Musiałam w końcu powiedzieć M.
Zestresował się biedak i jak sądzę w przyszłym miesiącu już nie będę mogła liczyć na przytulanka jak nie będę miała jeszcze pracy:-(
Ale właśnie w takich sytuacjach są wpadki. Tak prawdę mówiąc nie miała bym nic przeciwko, bo wole być w ciąży niż pracować i wydawać kasę na leczenie bo nie mogę zajść w ciążę. Ale faceci tego nie rozumieją.
Jak to bywa, znów mam całkiem inne objawy przed @ niż zawsze:dry: I wtedy ta wredna małpa przychodzi z zaskoczenia. Nie mam stałych jakiś symptomów organizmu, więc ja nie mam się co sugerować objawami. A i lepiej się nie nakręcać.
Idę zjeść drugie śniadanie:-)

reklama
kingus - bylam wczoraj u lekarza bo meczyl mnie kaszel i na szczescie mam tylko lekko zaczerwienione gardlo i ten kaszel to kaszel suchy wirusowy takze nic powaznego,, ale dostalam syrop mucosolvan i granulki ossciloccocinum.. bezpieczne ponoc dla kobiet w ciazy, dodatkowo dzwonilam do swego gina i tez powiedzial ze spokojnie moge to brac..dodatkowo faszeruje sie syropem z cebuli, mlekiem z miodem i cytryna...mam nadzieje ze do niedzieli wstretny kaszel mi przejdzie:szok:

Do góry