reklama
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
dziewczyny wiem ze to pytanie juz bylo i odpowiedzi ale nie chce mi sie odszukiwac tamtych postow
jakie powinnam zrobic sobie badania i gdzie? oprocz prolaktyny bo to wiem no i gdzie i jakie badania powinien zrobic sobie mój mąż?? prosze o odpowiedz buziaki
Marzenixx tak pisala niunia27:
Oto badania hormonalne które lekarz powinien zalecić do zrobienia:
- TSH III genetarja
- FSH
- LH
- prolaktyna
- DHEA-S
- testosteron
No i badania partnera, bo leczenie też zależy od jego stanu zdrowia: spermiogram z badaniem bakteriologicznym plus antybiogram.
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dzieki dziewczyny:-)
tobie Tikanis również zycze miłego dzionka :***
jak i wszystkim babeczkom
tobie Tikanis również zycze miłego dzionka :***
jak i wszystkim babeczkom
Haszitka
może kiedyś...
Mam pytanko : czy któraś z Was bierze albo brała Bromergon ?
A masz wysoką prolaktynę - bo to lekarz daje jak jest za wysoka prolaktyna która też powoduje brak miesiączki...
dziendobry kochaneja tylko na sekundke wpadlam sie przywitac prosto po pracy jestem zaraz jade na zakupki a jeszce obiadek musze mezusiowi na szybko zrobictakze pracowity dzien przedemna trzymajcie sie cieplutko i milego dnia zycze
reklama
LauraOna
Fanka BB :)
Ja też ponownie zajrzałam do Was choć to nie łatwe ( internet tylko w pracy).
A może akurat któraś napisze "udało się" i juz dzień stałby się lepszy.
Kiedyś przed "staraniem " się to życie wyglądało inaczej.
Teraz liczy się dni, obserwuje śluz i temperaturę, czyta forum, kupuje testy owolacyjne, idąc na urodziny trzeba się zastanowić czy wolno mi napić się kieliszek wina bo a nóż..............., a interpretacja wyników badań to dla nas łatwiejsze niż to idzie lekarzom:-)
Niejedna z Was ma na temat zapłodnienia taką wiedzę,że mogłaby się w tym doktoryzować.W zwiększonym apetycie czy lekkim bólu piersi czy opóźniającej się miesiączce dopatrujemy się..................... bo a nóż.
Potem dowiadujemy się że ktoś wpadł a nie chciał, ktoś wyrzucił dziecko na śmietnik albo pobił niemowlę i ........................takie to już jest to życie
A może akurat któraś napisze "udało się" i juz dzień stałby się lepszy.
Kiedyś przed "staraniem " się to życie wyglądało inaczej.
Teraz liczy się dni, obserwuje śluz i temperaturę, czyta forum, kupuje testy owolacyjne, idąc na urodziny trzeba się zastanowić czy wolno mi napić się kieliszek wina bo a nóż..............., a interpretacja wyników badań to dla nas łatwiejsze niż to idzie lekarzom:-)
Niejedna z Was ma na temat zapłodnienia taką wiedzę,że mogłaby się w tym doktoryzować.W zwiększonym apetycie czy lekkim bólu piersi czy opóźniającej się miesiączce dopatrujemy się..................... bo a nóż.
Potem dowiadujemy się że ktoś wpadł a nie chciał, ktoś wyrzucił dziecko na śmietnik albo pobił niemowlę i ........................takie to już jest to życie
Podziel się: