reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Nie mogę doczekać się przyszłego tygodnia
- raz to wizyta w przychodni i skierowanie na badania hormonalne
- dwa to ma przyjść @ a jestem ciekawa jak to w tym cyklu będzie, bo brałam silny antybiotyk
Antybiotyki mogą zmienić cykl?:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

czesc dziewczyny:-)
wczoraj wlazlam na chwilke po pracy ale wszystkie juz poszly spac , wiec sie nawet nie witalam :-)
dzis jestem bo mam wolne , ale pewnie nie bede za czesto siedziec, bo musze jeszcze raport na uczelnie zrobic no i dzis mój mąż zabiera mnie do kina:tak::-D
ale jak narazie ro siedze sobie w szlafroczku i popijam kawke :tak::-)

ja tez staram sie nie nakrecam, ale niestety nie zawsze sie da.... tyle sie nasluchalam od kolezanek ze zaszly zaraz po okresie albo w bardzo poznym dniu cyklu, ze wiem ze wszytsko jest mozliwe i rozne sieniespodziani zdarzaja i wpadki ze skoro decyduje sie ze przytulam sie z mezem bez zabespieczenia to w kazdym miesiącu licze na to ze a moze jednak sie udalo..... eh.. coz taka natura moja....

Prośba do dziewczyn których nie ma na liście staraczek 2009
napiszcie do mnie na priva o dopisanie
Mam małe zamieszanie w życiu więc i serca do przeglądania forum nie mam by wyłapać świeżynki na forum.
Sorki, pozdrowionka.

czesc dziewczyny:-)
wczoraj wlazlam na chwilke po pracy ale wszystkie juz poszly spac , wiec sie nawet nie witalam :-)
dzis jestem bo mam wolne , ale pewnie nie bede za czesto siedziec, bo musze jeszcze raport na uczelnie zrobic no i dzis mój mąż zabiera mnie do kina:tak::-D
ale jak narazie ro siedze sobie w szlafroczku i popijam kawke :tak::-)

ja tez staram sie nie nakrecam, ale niestety nie zawsze sie da.... tyle sie nasluchalam od kolezanek ze zaszly zaraz po okresie albo w bardzo poznym dniu cyklu, ze wiem ze wszytsko jest mozliwe i rozne sieniespodziani zdarzaja i wpadki ze skoro decyduje sie ze przytulam sie z mezem bez zabespieczenia to w kazdym miesiącu licze na to ze a moze jednak sie udalo..... eh.. coz taka natura moja....

Właśnie jak tu nie nakręcać się jak tyle sie czyta, słyszy o przypadkowym, niespodziewanym zajściu w ciążę!

A ty jeszcze w szlafroczku? :rofl2:
Normalnie leniuszek z ciebie:-D

A ja dzisiaj też mam wolne.

Kino z mężem - masz super;-)

Właśnie jak tu nie nakręcać się jak tyle sie czyta, słyszy o przypadkowym, niespodziewanym zajściu w ciążę!

A ty jeszcze w szlafroczku? :rofl2:
Normalnie leniuszek z ciebie:-D

A ja dzisiaj też mam wolne.

Kino z mężem - masz super;-)

no ja jestem straszny leniuszek:sorry2: a w zeszlym roku przeczyalam bardzo ciekawy artykul na temat płodnosci i nieplodnosci. Tam byly opisane wyniki badan przeprowadzone na ilus tam parach a zwlaszcza kobietach. Okazalo sie ze najwieksze szanse na szybkie zaplodnienie maja kobiety ktore sie nie lenia tylko duuzo ruszaja! Najlepiej uprawiac jakies sporty, gimastyke czy cokolwiek bo wtedy sa najszybsze rezultaty.
A dodam ze mam kolezanke ktora ma 34 lata , jej mąż 45 i w tamtum roku zaszla w ciąże zaraz w drugim cyklu staranek , a to jej pierwsza ciąża dodam :), i oni bardzo regularnie uprawaiaja sporty, bieganie, kitesurfing i wogle rozne inne :tak: i zobaczcie nie sa pierwszej mlodosci a wogole nie mieli problemow.....

a co do kina to wkoncu!! w zeszlym miesiacu mój mąż bardzo duzo pracowal, robil duzy projekt i ciagle go nie bylo a jak byl to bardzo zmeczony, ze przytulanki mieliscmy zaledwie ze 3 razy:-( (a my mlode malzenstwo przeciez:szok:) wiec teraz w tym miesiacu obiecal ze wszystko nadrobimy!! zaczynamy dzis od kina, kolacji:-D i mam nadzieje na caly miesiac przytulanek!!!:-D

uzaleznilam sie od was :-)
u mnie chyba po ptokach, bo mam skorcze jak na @ od wczoraj. Jestem zla, ze hej. A jeszcze mnie korci, zeby sie doprawic testem.
Pie...rzasta nadzieja. :dry:
I wlasnie, tu jedna kolezanka, tam druga kolezanka. A tu nic, buuuu :baffled:

reklama
dziewczyny wiem ze to pytanie juz bylo i odpowiedzi ale nie chce mi sie odszukiwac tamtych postow :zawstydzona/y:
jakie powinnam zrobic sobie badania i gdzie? oprocz prolaktyny bo to wiem:tak: no i gdzie i jakie badania powinien zrobic sobie mój mąż?? prosze o odpowiedz :sorry2:buziaki

Do góry