reklama
Haszitka
może kiedyś...
Nie mogę doczekać się przyszłego tygodnia
- raz to wizyta w przychodni i skierowanie na badania hormonalne
- dwa to ma przyjść @ a jestem ciekawa jak to w tym cyklu będzie, bo brałam silny antybiotyk
Antybiotyki mogą zmienić cykl?
- raz to wizyta w przychodni i skierowanie na badania hormonalne
- dwa to ma przyjść @ a jestem ciekawa jak to w tym cyklu będzie, bo brałam silny antybiotyk
Antybiotyki mogą zmienić cykl?
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
czesc dziewczyny:-)
wczoraj wlazlam na chwilke po pracy ale wszystkie juz poszly spac , wiec sie nawet nie witalam :-)
dzis jestem bo mam wolne , ale pewnie nie bede za czesto siedziec, bo musze jeszcze raport na uczelnie zrobic no i dzis mój mąż zabiera mnie do kina
ale jak narazie ro siedze sobie w szlafroczku i popijam kawke :-)
ja tez staram sie nie nakrecam, ale niestety nie zawsze sie da.... tyle sie nasluchalam od kolezanek ze zaszly zaraz po okresie albo w bardzo poznym dniu cyklu, ze wiem ze wszytsko jest mozliwe i rozne sieniespodziani zdarzaja i wpadki ze skoro decyduje sie ze przytulam sie z mezem bez zabespieczenia to w kazdym miesiącu licze na to ze a moze jednak sie udalo..... eh.. coz taka natura moja....
wczoraj wlazlam na chwilke po pracy ale wszystkie juz poszly spac , wiec sie nawet nie witalam :-)
dzis jestem bo mam wolne , ale pewnie nie bede za czesto siedziec, bo musze jeszcze raport na uczelnie zrobic no i dzis mój mąż zabiera mnie do kina
ja tez staram sie nie nakrecam, ale niestety nie zawsze sie da.... tyle sie nasluchalam od kolezanek ze zaszly zaraz po okresie albo w bardzo poznym dniu cyklu, ze wiem ze wszytsko jest mozliwe i rozne sieniespodziani zdarzaja i wpadki ze skoro decyduje sie ze przytulam sie z mezem bez zabespieczenia to w kazdym miesiącu licze na to ze a moze jednak sie udalo..... eh.. coz taka natura moja....
Haszitka
może kiedyś...
czesc dziewczyny:-)
Właśnie jak tu nie nakręcać się jak tyle sie czyta, słyszy o przypadkowym, niespodziewanym zajściu w ciążę!
A ty jeszcze w szlafroczku?
Normalnie leniuszek z ciebie
A ja dzisiaj też mam wolne.
Kino z mężem - masz super;-)
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Właśnie jak tu nie nakręcać się jak tyle sie czyta, słyszy o przypadkowym, niespodziewanym zajściu w ciążę!
A ty jeszcze w szlafroczku?
Normalnie leniuszek z ciebie
A ja dzisiaj też mam wolne.
Kino z mężem - masz super;-)
no ja jestem straszny leniuszek a w zeszlym roku przeczyalam bardzo ciekawy artykul na temat płodnosci i nieplodnosci. Tam byly opisane wyniki badan przeprowadzone na ilus tam parach a zwlaszcza kobietach. Okazalo sie ze najwieksze szanse na szybkie zaplodnienie maja kobiety ktore sie nie lenia tylko duuzo ruszaja! Najlepiej uprawiac jakies sporty, gimastyke czy cokolwiek bo wtedy sa najszybsze rezultaty.
A dodam ze mam kolezanke ktora ma 34 lata , jej mąż 45 i w tamtum roku zaszla w ciąże zaraz w drugim cyklu staranek , a to jej pierwsza ciąża dodam , i oni bardzo regularnie uprawaiaja sporty, bieganie, kitesurfing i wogle rozne inne i zobaczcie nie sa pierwszej mlodosci a wogole nie mieli problemow.....
a co do kina to wkoncu!! w zeszlym miesiacu mój mąż bardzo duzo pracowal, robil duzy projekt i ciagle go nie bylo a jak byl to bardzo zmeczony, ze przytulanki mieliscmy zaledwie ze 3 razy:-( (a my mlode malzenstwo przeciez) wiec teraz w tym miesiacu obiecal ze wszystko nadrobimy!! zaczynamy dzis od kina, kolacji i mam nadzieje na caly miesiac przytulanek!!!
uzaleznilam sie od was :-)
u mnie chyba po ptokach, bo mam skorcze jak na @ od wczoraj. Jestem zla, ze hej. A jeszcze mnie korci, zeby sie doprawic testem.
Pie...rzasta nadzieja.
I wlasnie, tu jedna kolezanka, tam druga kolezanka. A tu nic, buuuu
u mnie chyba po ptokach, bo mam skorcze jak na @ od wczoraj. Jestem zla, ze hej. A jeszcze mnie korci, zeby sie doprawic testem.
Pie...rzasta nadzieja.
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
uzaleznilam sie od was :-)
Pie...rzasta nadzieja.
to może zrób teścik. Wg suwaczka juz dzis mozesz.
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dziewczyny wiem ze to pytanie juz bylo i odpowiedzi ale nie chce mi sie odszukiwac tamtych postow
jakie powinnam zrobic sobie badania i gdzie? oprocz prolaktyny bo to wiem no i gdzie i jakie badania powinien zrobic sobie mój mąż?? prosze o odpowiedz buziaki
jakie powinnam zrobic sobie badania i gdzie? oprocz prolaktyny bo to wiem no i gdzie i jakie badania powinien zrobic sobie mój mąż?? prosze o odpowiedz buziaki
Podziel się: