reklama
Haszitka
może kiedyś...
Nie mogę doczekać się przyszłego tygodnia
- raz to wizyta w przychodni i skierowanie na badania hormonalne
- dwa to ma przyjść @ a jestem ciekawa jak to w tym cyklu będzie, bo brałam silny antybiotyk
Antybiotyki mogą zmienić cykl?

- raz to wizyta w przychodni i skierowanie na badania hormonalne
- dwa to ma przyjść @ a jestem ciekawa jak to w tym cyklu będzie, bo brałam silny antybiotyk
Antybiotyki mogą zmienić cykl?

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
czesc dziewczyny:-)
wczoraj wlazlam na chwilke po pracy ale wszystkie juz poszly spac , wiec sie nawet nie witalam :-)
dzis jestem bo mam wolne , ale pewnie nie bede za czesto siedziec, bo musze jeszcze raport na uczelnie zrobic no i dzis mój mąż zabiera mnie do kina

ale jak narazie ro siedze sobie w szlafroczku i popijam kawke
:-)
ja tez staram sie nie nakrecam, ale niestety nie zawsze sie da.... tyle sie nasluchalam od kolezanek ze zaszly zaraz po okresie albo w bardzo poznym dniu cyklu, ze wiem ze wszytsko jest mozliwe i rozne sieniespodziani zdarzaja i wpadki ze skoro decyduje sie ze przytulam sie z mezem bez zabespieczenia to w kazdym miesiącu licze na to ze a moze jednak sie udalo..... eh.. coz taka natura moja....
wczoraj wlazlam na chwilke po pracy ale wszystkie juz poszly spac , wiec sie nawet nie witalam :-)
dzis jestem bo mam wolne , ale pewnie nie bede za czesto siedziec, bo musze jeszcze raport na uczelnie zrobic no i dzis mój mąż zabiera mnie do kina

ale jak narazie ro siedze sobie w szlafroczku i popijam kawke

ja tez staram sie nie nakrecam, ale niestety nie zawsze sie da.... tyle sie nasluchalam od kolezanek ze zaszly zaraz po okresie albo w bardzo poznym dniu cyklu, ze wiem ze wszytsko jest mozliwe i rozne sieniespodziani zdarzaja i wpadki ze skoro decyduje sie ze przytulam sie z mezem bez zabespieczenia to w kazdym miesiącu licze na to ze a moze jednak sie udalo..... eh.. coz taka natura moja....
Haszitka
może kiedyś...
czesc dziewczyny:-)
ale jak narazie ro siedze sobie w szlafroczku i popijam kawke:-)
Właśnie jak tu nie nakręcać się jak tyle sie czyta, słyszy o przypadkowym, niespodziewanym zajściu w ciążę!
A ty jeszcze w szlafroczku?

Normalnie leniuszek z ciebie

A ja dzisiaj też mam wolne.
Kino z mężem - masz super;-)
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Właśnie jak tu nie nakręcać się jak tyle sie czyta, słyszy o przypadkowym, niespodziewanym zajściu w ciążę!
A ty jeszcze w szlafroczku?
Normalnie leniuszek z ciebie
A ja dzisiaj też mam wolne.
Kino z mężem - masz super;-)
no ja jestem straszny leniuszek

A dodam ze mam kolezanke ktora ma 34 lata , jej mąż 45 i w tamtum roku zaszla w ciąże zaraz w drugim cyklu staranek , a to jej pierwsza ciąża dodam

a co do kina to wkoncu!! w zeszlym miesiacu mój mąż bardzo duzo pracowal, robil duzy projekt i ciagle go nie bylo a jak byl to bardzo zmeczony, ze przytulanki mieliscmy zaledwie ze 3 razy:-( (a my mlode malzenstwo przeciez

uzaleznilam sie od was :-)
u mnie chyba po ptokach, bo mam skorcze jak na @ od wczoraj. Jestem zla, ze hej. A jeszcze mnie korci, zeby sie doprawic testem.
Pie...rzasta nadzieja.
I wlasnie, tu jedna kolezanka, tam druga kolezanka. A tu nic, buuuu
u mnie chyba po ptokach, bo mam skorcze jak na @ od wczoraj. Jestem zla, ze hej. A jeszcze mnie korci, zeby sie doprawic testem.
Pie...rzasta nadzieja.

I wlasnie, tu jedna kolezanka, tam druga kolezanka. A tu nic, buuuu

katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
uzaleznilam sie od was :-)
Pie...rzasta nadzieja.
I wlasnie, tu jedna kolezanka, tam druga kolezanka. A tu nic, buuuu![]()
to może zrób teścik. Wg suwaczka juz dzis mozesz.
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dziewczyny wiem ze to pytanie juz bylo i odpowiedzi ale nie chce mi sie odszukiwac tamtych postow 
jakie powinnam zrobic sobie badania i gdzie? oprocz prolaktyny bo to wiem
no i gdzie i jakie badania powinien zrobic sobie mój mąż?? prosze o odpowiedz
buziaki

jakie powinnam zrobic sobie badania i gdzie? oprocz prolaktyny bo to wiem

Podziel się: