reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

romka wiesz ja jestem na forum od staraczek 2008 i mialam chwilę że opuscilam forum na trochę.Powiem że mi bardzo pomoglo.Nabralam dystansu, nie nakręcalam się, uspokoiłam.Mi bardzo pomogło, wrociłam "odświeżona":tak:.To sprawa indywidualna i sama musisz sobie odpowiedziec, sama wiesz najlepiej...
Napewno Ci sie uda...wiesz ja czasem sobie tłumaczę, że jeszcze najwidoczniej to nie ten czas, może Bóg planuje zasłac mi maluszka w innym momęcie.Muszę być cierpliwa...Ale musisz obie jakos to przetłumaczyc, bo zwariowac można..:tak:

reklama
Julitko z tego co wiem to chybabadania droznosci jajowodow sa to jakies badania skomplikowane ale nie jestem pewna tak tylko mysle ze to jest to:)

Julitko z tego co wiem to chybabadania droznosci jajowodow sa to jakies badania skomplikowane ale nie jestem pewna tak tylko mysle ze to jest to:)
Inseminacja domaciczna IUI (intrauterine insemination) to procedura polegająca na wprowadzeniu za pomocą specjalnego cewnika (katetera) bezpośrednio do jamy macicy odpowiednio przygotowanego nasienia partnera, które dzięki temu omijają barierę śluzu szyjkowego i unikają uszkodzenia przez znajdujące się w nim przeciwciała.

sisi86 eeee nie....inseminacja to krótko mowiąc podanie nasienia do jamy macicy albo do szyjki.Przewaznie robi sie ją, gdy plemniki sa niewydolne lub przyczyny okreslone nieplodnosci..lekarz decyduje tudzież proponuje:tak:

Inseminacja domaciczna IUI (intrauterine insemination) to procedura polegająca na wprowadzeniu za pomocą specjalnego cewnika (katetera) bezpośrednio do jamy macicy odpowiednio przygotowanego nasienia partnera, które dzięki temu omijają barierę śluzu szyjkowego i unikają uszkodzenia przez znajdujące się w nim przeciwciała.

sisi86 eeee nie....inseminacja to krótko mowiąc podanie nasienia do jamy macicy albo do szyjki.Przewaznie robi sie ją, gdy plemniki sa niewydolne lub przyczyny okreslone nieplodnosci..lekarz decyduje tudzież proponuje:tak:
Aha a wiec to to a kochane a czy to zawsze się udaje ?? i czy to jest platne???

Romka ja sobie równiez zrobiłam przerwę z BB forum...trochę się zdystansowałam, przestałam nakręcać i mi to pomogło. I teraz mimo tego ze wiem ze na 100% się nie udało (nie miałam owu wg testów) to podchodze do tego z dystansem. Może Ty tez powinnas nabrac dystansu, odpocząć, zająć się czymś innym.
Z jednej strony takie forum pomaga, ale czasem moze i szkodzi, bo jak mamy nie myśłeć skoro codziennie tu zaglądamy, piszemy...

Dziś jestem dokładnie 7 miesięcy po ślubie i jeszcze się nie udało...widac tak musi być, a my wszystkie silne jesteśmy i damy sobię z tym radę, prawda???

wiem że Ci przykro, ze mozna zwariowac, ze dookola same wózeczki, koleżanki w ciąży....ale niczego nie przyśpieszymy ani nie polepszymy załamywaniem się.

reklama
Aha a wiec to to a kochane a czy to zawsze się udaje ?? i czy to jest platne???

udawac sie udaje, nawet za pierwszym razem jest szansa...ale chyba nie mozna powiedziec ze ZAWSZE sie uda za tym pierwzym razem,tak jest to platne,ja licze,ze zamkne sie w 700zl ale pewna nie jestem...

Do góry