Leneczka12
Zaciekawiona BB
Dziś doszły wyniki 8 wizyta u gina jestem ciekawa
TSH 1,7200
PROLAKTYNA 13,10
TSH 1,7200
PROLAKTYNA 13,10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki ja już sobie też nadziei nie robię, chociaż naczytalam się i nasłuchałam że to różnie bywa. Ze zdarzają się przypadki, gdzie beta zaczyna rosnąć bardzo późno. No cóż.. Może kiedyś uda się, żeby dzidzia była z nami na świecie.Po takim spóźnieniu można uznac test za wiarygodny, no chyba że aż tak przesunela by się owulacja [emoji848]. Chociaż objawy pojawiają się już po zagnieżdżeniu czyli keidy beta powinna już rosnąć. Wiem że czasami tak bardzo chcemy być w ciąży że doszukujemy się objawów, a organizm czasem robi nam psiukusy. Mimo wszystko trzymam kciuki! [emoji3590]
Dzięki [emoji16] ja już sobie też nadziei nie robię, chociaż naczytalam się i nasłuchałam że to różnie bywa. Ze zdarzają się przypadki, gdzie beta zaczyna rosnąć bardzo późno. No cóż.. Może kiedyś uda się, żeby dzidzia była z nami na świecie.
Ja również mimo wszystko trzymam kciuki. Organizm kobiety jest zaskakujący więc wszystko jest zawsze możliwe [emoji16]
Ja kurczę czekam na okres który ma być niby za 2 tygodnie. Na ciążę jakoś się nie nastawiam bo teraz gdy mam teoretycznke dni płodne nie mamy jak się z mężem kochać chociaż weekend był owocny. I właśnie od niedzieli co chwilę pobolewa mnie podbrzusze. Myślałam że to kwestia zbyt intensywnego seksu w sobotę ale dziś już jest czwartek a te podbrzusze ciągle mnie pobolewa jak na okres. Po odstawieniu tabletek nawet nie byłam u lekarza żeby zobaczyć czy wszystko jest ok a to w sumie dlatego że mój cudowny lekarz do którego chodziłam od lat i który prowadził moja pierwsza ciążę, zmarł już prawie 2 lata temu. Później byłam kilka razy u innego lekarza ale tylko po tabletki i podstawowe badania które chciał mi zrobić przed przypisanie tabletek ale zaufania do niego nie mam bo ma nienjalepsze ogólnie opinie. Teraz zaczęłam intensywniej interesować się poszukiwaniam dobrego ginekologa i zapewne jak skończy mi się okres to będę musiała się udać do jakiegoś by sprawdził czy wszystko jest ok i skąd te pobolewanie brzucha może być. No chyba że jednak okres nie przyjdzie ale wtedy wiadomo że tak trzeba będzie udać się do lekarza ale to w innej bardziej przyjemnej sprawie [emoji28]
czekam, jakieś mam dostać dopiero 15 października więc jeszcze zdecydowanie za wcześnie a że nie nastawiam się by się udało to nawet testów nie kupilam i kupię pewnie dopiero jeśli okres będzie się spóźnial lub wcześniej jeśli będę jakieś objawy typowo ciazowe. Ja za Ciebie również trzymam mocno kciuki Ciebie pobolewa cały czas czy tak jak mnie co jakis czas, nieregularnie, raz pobili i przestaje na godzinę lub dwie i tak w kolkoJakbym czytała o sobie. Też po weekendowych przytulasach pobolewa mnie brzuch... Jej jakby wyszedł to już bym test dziś zrobiła [emoji16]Okres powinnam dostać 11.10. Testujesz czy Czekasz do planowanej @? Oczywiście mocno trzymam kciuki.
na pewno będziemy się chwalić miejmy nadzieję że będzie czynKoniecznie dziewczyny dajcie znać, czy ten cykl był owocny
o kurczę to co on nawywijal? Ja mieszkałam w Augustowie na Podlasiu, mój super lekarz był z Białegostoku ale przyjmował też w Augustowie. Teraz mieszkamy pod suwalkami i muszę kogoś tutaj znaleźć a też jest ciężkoPs. @Mecenasowa27 ja chwilowo też stoję przed wyborem nowego ginekologa. Z mojego byłam bardzo zadowolona, ale narozrabiał i cofnęli mu prawo wykonywania zawodu na 2 lata.. Wychodzi na to, że jednak nie był taki dobry. Mieszkam w okolicach Poznania i tutaj ciężko o dobrego specjalistę. Chyba przyjdzie mi szukać w Poznaniu
Ponoć przez jego decyzje jakies kobiecie dzieciątko umarło udusiło się w niej. Dowiedziałam się o tym z lokalnej gazety po tym jak proces się skończył. Wcześniej nie słyszałam o nim żadnej negatywnej opinii. Sporo moich znajomych dziewczyn do niego chodziło. I kontrolnie I z ciąża i też nie mówiły nic złego. Zawsze były zadowolone z wizyt. Troszkę szkoda, ale jakby zabił moje dziecko przez to, że kazał zwlekać z wizytą w szpitalu nawet nie badając na wizycie też bym nie odpuściła. Zresztą nie wiem czy psychika by mi nie siadła.czekam, jakieś mam dostać dopiero 15 października więc jeszcze zdecydowanie za wcześnie a że nie nastawiam się by się udało to nawet testów nie kupilam i kupię pewnie dopiero jeśli okres będzie się spóźnial lub wcześniej jeśli będę jakieś objawy typowo ciazowe. Ja za Ciebie również trzymam mocno kciuki Ciebie pobolewa cały czas czy tak jak mnie co jakis czas, nieregularnie, raz pobili i przestaje na godzinę lub dwie i tak w kolko
na pewno będziemy się chwalić miejmy nadzieję że będzie czyn
o kurczę to co on nawywijal? Ja mieszkałam w Augustowie na Podlasiu, mój super lekarz był z Białegostoku ale przyjmował też w Augustowie. Teraz mieszkamy pod suwalkami i muszę kogoś tutaj znaleźć a też jest ciężko