reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania, początki

W szczęśliwym cyklu, to było w 2018 r. tez zrobiłam betę zbyt wcześnie i wyszła ujemna ... w terminie miesiączki od niechcenia zrobiłam test sikamy i ku mojemu zdziwieniu wyszedł pozytywny🙂 a dziś synek właśnie śpi obok 🙂
Chyba jednak wole sobie już nie robić nadziei. Chociaż z drugiej strony w zeszłym cyklu ból piersi od 23dc był tak silny ze musiałam je trzymać żeby normalnie chodzic, a dzis 25dc i nic, tylko są większe i ciemniejsze, dodatkowo od 3 dni mam dziwny katar i chrypkę, a wczoraj i przedwczoraj krwawienie z nosa :/
nie jestem przeziębiona bo się czuje dobrze
Doszło jeszcze zwiększone poirytowanie na wszystko i w złość wpadam w sekundę 🤦‍♀️ i moja twarz od 3 dni wyglada na rozpalona-mam rumieńce, których nigdy nie miałam.

reklama
Pokusiło mnie i zrobiłam test, wyszedł negatywny.. wiem, że jeszcze 4 dni ale czuje sie bardziej przedokresowo hehe, może uda się następnym razem
Ja wczoraj dostałam @ 😟czyli cykl co 28 dni
Macie jakies sprawdzone kalendarzyki? Mam dwa i dwa pokazuja co innego mimo ze dane te same

Nie ma takiej tragedii, są jeszcze wolne i nieruchome które trzeba rozruszać [emoji23]
W sobotę mamy wizyte w klinice leczenia niepłodności i zobaczymy co zaleci lekarz.
Narazie zamówiłam mu budzyganek naziemny, maca i żeń-szeń. Bo z suplementów pewnie lekarz coś przepisze
Przykro mi. [emoji52]

reklama
Nie ma takiej tragedii, są jeszcze wolne i nieruchome które trzeba rozruszać [emoji23]
W sobotę mamy wizyte w klinice leczenia niepłodności i zobaczymy co zaleci lekarz.
Narazie zamówiłam mu budzyganek naziemny, maca i żeń-szeń. Bo z suplementów pewnie lekarz coś przepisze
Mój mąż bierze Nucleox na poprawę ruchliwosci

Do góry