Fajnie by było, tak mnie kusi by zrobic test.. ale się wstrzymam do wtorku już nie dalekoNie bądź tego taka pewna! Różnie bywa. [emoji16]
reklama
Oo, ja 1 miałam cesarke choć baaardzo chciałam naturalnie, też zniosłam bardzo dobrze po tygodniu już zatesknilam za ciąża, uwielbiam ten stan! Ale jednak 2 chcialabym naturalnie spróbować jeśli będzie możliwośćKolejna jesli sie uda tez bede chciala cc
Majcia1007
Zaciekawiona BB
Komentarz troszkę nie na miejscu bo nie wiem kto tu się nakręca [emoji1745][emoji1745] zadałam pytanie odnośnie objawów podobnych u innych pań i tyle . Kto pyta nie błądziMoim zdaniem nie ma co się nakręcać [emoji85]
Ps. Od tego chyba jest te forum aby zadawać pytania i rozmawiać
Majcia1007
Zaciekawiona BB
Hmmm dziękuję za odpowiedź jednak nie zadałam pytania co mam ze sobą robić w między czasie jak czekam na termin miesiączkiZgadzam się. [emoji846] Wyszukiwanie objawów na siłę nic nie da. Lepiej zająć się czymś innym i czekać do terminu @.
Dzej.zi
Fanka BB :)
Uważam że mój komentarz jest normalny jak każdy inny. Wiem że kobieta pragnąca dziecka sprowadza objawy wszystkiego do ciąży. Jak sama napisałaś jesteśmy tutaj żeby zadawać pytania, ale jak ktoś już na nie odpowie to nie odbieraj tego jako jakiegoś ataku. [emoji6]Komentarz troszkę nie na miejscu bo nie wiem kto tu się nakręca [emoji1745][emoji1745] zadałam pytanie odnośnie objawów podobnych u innych pań i tyle . Kto pyta nie błądzi
Ps. Od tego chyba jest te forum aby zadawać pytania i rozmawiać
To normalne, ze kobieta przed miesiączka ,, czuję się pełna''. Dochodzi do zatrzymania wody w organizmie, czasem pojawiają się wzdęcia.
Nie wiem jak długie masz cykle bo nie zawarłaś tego w swoim komentarzu.
Wiesz kiedy mialas owulacje? Jeśli czujesz kłucie jajników możliwe, że Ci się ona przesunęła.
Ja dzisiaj zrobiłam betę (24dc) bo jutro ostatni dzień Duphastonu i wolałam mieć pewność-tez ujemnaPokusiło mnie i zrobiłam test, wyszedł negatywny.. wiem, że jeszcze 4 dni ale czuje sie bardziej przedokresowo hehe, może uda się następnym razem
Saraaaa
Aktywna w BB
W szczęśliwym cyklu, to było w 2018 r. tez zrobiłam betę zbyt wcześnie i wyszła ujemna ... w terminie miesiączki od niechcenia zrobiłam test sikamy i ku mojemu zdziwieniu wyszedł pozytywny a dziś synek właśnie śpi obokJa dzisiaj zrobiłam betę (24dc) bo jutro ostatni dzień Duphastonu i wolałam mieć pewność-tez ujemna
Dzej.zi
Fanka BB :)
Jest jeszcze szansa że się udało [emoji16][emoji16]
Pokusiło mnie i zrobiłam test, wyszedł negatywny.. wiem, że jeszcze 4 dni ale czuje sie bardziej przedokresowo hehe, może uda się następnym razem
reklama
Już nie, badam szyjke dziś się obniżyłaJest jeszcze szansa że się udało [emoji16][emoji16]