No właśnie też to gdzieś wyczytałam, zresztą potwierdziło mi się przy drugim dziecku, chyba to z mężem przedyskutuje. Ale to i tak, zacznę dopiero w sierpniu żeby spokojnie wakacje przeżyć, bez stresowania się testowaniemJa po odstawieniu czekałam 3 miesiące i chyba żałuje... mogłam od razu się starać bo wtedy ponoć płodność lepsza a teraz to nasz trzeci cykl i dupa... chciałabym już zacząć czwarty cykl ale @ nie chce przyjść już ponad tydzień się spóźnia a ciąży brak
reklama
Ipekakuana
Fanka BB :)
Dziś w 26 dc robiłam beta-hcg, żeby określić czy kontynuować Luteine. Wynik 13.7! Może jest szansa, powtarzam w poniedziałek. Jestem w 1 cyklu po poronieniu. Mam nadzieje, że urośnie i tym razem będzie dobrze. Jednak strach mnie nie opuszcza, te straszne przeczucie, że tak jak wtedy wszystko pryśnie.
Ania95
Niech rośnie w siłęDziś w 26 dc robiłam beta-hcg, żeby określić czy kontynuować Luteine. Wynik 13.7! Może jest szansa, powtarzam w poniedziałek. Jestem w 1 cyklu po poronieniu. Mam nadzieje, że urośnie i tym razem będzie dobrze. Jednak strach mnie nie opuszcza, te straszne przeczucie, że tak jak wtedy wszystko pryśnie.
Trzymam kciuki ja po poronieniu też się bałem, całe szczęście mąż mnie wspieral i podnosił na duchu bo gdyby on też okazywał strach to chyba bym zwariowała.Dziś w 26 dc robiłam beta-hcg, żeby określić czy kontynuować Luteine. Wynik 13.7! Może jest szansa, powtarzam w poniedziałek. Jestem w 1 cyklu po poronieniu. Mam nadzieje, że urośnie i tym razem będzie dobrze. Jednak strach mnie nie opuszcza, te straszne przeczucie, że tak jak wtedy wszystko pryśnie.
wikoosia
cześć dziewczyny co tam u WAS słychać - na jakim etapie starań jesteście? ja jutro mam mieć owulacje wedle mojego kalendarzyka więc ostro działamy z mężem i mam nadzieję, że skutecznie ! Ale to się okaże dopiero za pare dni ah trzeba mi dużo cierpliwości której nie mam !!! pozdrawiam was :-))))
My jesteśmy już po owulacji choć ja już głupieje [emoji848] najpierw aplikacja wyznaczyła mi owu w 14 dc. , dziś pokazało mi że jednak ta jej była 13 dc. Ale mi się wydaje że była wczoraj [emoji848] miałam ból owulacyjny do tego szyjka wysoko i otwarta i dużo śluzu ciągnącego. Hmm no nic nie zostaje mi czekać na rozwój sytuacji [emoji23] powodzenia dla każdej z Was [emoji8]
wikoosia
Ja przepraszam że takie glupie pytanie zadam ale co to znaczy, że szyjka jest wysoko i otwarta ? jak ja mam to sprawdzić bo nie mam pojęcia ?? ja korzystam z aplikacji z tel i wspomagam sie testami owulacyjnymi i sie pokrywają. Owu ma być jutro wedle aplikacji i testy dzisiaj pokazały już dwa przyciemnione paski gdzie wcześniej jakieś ledwo jaśniutkie były. No to czekamyyyy
A ilu dniowe masz cykle?Wczoraj to znaczy w 18dc [emoji16] zapomniałam dodać [emoji28]
reklama
Ja też nie wiem jak się to sprawdza ja nie potrafię palcami wykryć różnicy..Ja przepraszam że takie glupie pytanie zadam ale co to znaczy, że szyjka jest wysoko i otwarta ? jak ja mam to sprawdzić bo nie mam pojęcia ?? ja korzystam z aplikacji z tel i wspomagam sie testami owulacyjnymi i sie pokrywają. Owu ma być jutro wedle aplikacji i testy dzisiaj pokazały już dwa przyciemnione paski gdzie wcześniej jakieś ledwo jaśniutkie były. No to czekamyyyy