_Ewcik_
Fanka BB :)
Wikama doczekałaś się:
Zobacz załącznik 550416Zobacz załącznik 550417Zobacz załącznik 550418
Fotki robione telefonem, więc nie ma szału :-)
piękna kuchnia, uwielbiam białe fronty szkoda, że nie wiedziałąm tego, jak robiliśmy swoją kuchnię heh
Ewcik jak Twoje samopoczucie? Spokojniejsza jesteś po rozmowie ze swoją lekarką czy byłaś jeszcze gdzieś sie czegoś dowiedzieć?
pojechałam wczoraj na IP, ale tak, jak myślałam, poczułąm się traktowana jak panikara. Lekarz zrobił usg serduszka, mówi że wszystko ok, a echo serca robią np. w katowicach lub w łodzi, u nas nie i "najlepszy" tekst lekarza: No ale proszę pani, nawet gdyby coś było nie tak z dzieckiem, to na tym etapie ono i tak nie ma szans na przeżycie myśłałam, że go palnę..
Cześć dziewczyny
tak, jutro USG o 15:20(chociaż myślę że może być poślizg- jak to przy USG). Od wczorajszego wieczora czuję lekki niepokój. Wiem,że to dość ważne badanie i zaliczy się do 'kolejnego kroczku'.
Senność jest troszkę mniejsza w ciągu dnia- staram się jeść troszkę bardziej regularnie..
Od dwóch dni jest lepiej
.
&&&&&&&&&&&&zaciśnięte bardzo mocnoooooo
magda będzie dobrze, musisz w to wierzyc!!! chyba każda z nas miałą takie bóle brzucha na początku
a ja leżę na kanapię i wiążę tłuszczyk byłąm u mamy na obiedzie, który zakończył się lodami i roladą biszkoptową z brzoskwiniami... czuję się obżarta!