reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Zapo no jak staraczki sie ociagaja to widzisz, ze biedna Karo urodzic nie moze...
Dziewczyny do roboty, bo ile my sie mamy tak bujac z brzusiami??

reklama
To ktora nastepna testuje teraz zebym wiedziala mniej wiecej kiedy urodze.jeszcze dzisiaj prted goszina napisal kolega z pracy do M ze jego corka zacuyna rodzicjeszcze sie sniali w piatek w pracy ze bedzieny razen lezec a tu nici.dobilo mnie to bo ona tez pierworodka i tez dziewczyna i misla termin na 18.4…kolezanka z pracy termin 02.4 i tez dzisiaj sie cos zactelo u niej

Karo no ja tez termin mam na 18-tego...
Kurcze znow mam hemoroida...
Pertraktuje z malym, ale on uparcie szuka wyjscia nie tam gdzie trzeba...ach te chlopy;-)
Wszystko trzeba im palcem pokazac...

Halo halo Dzień dobry mówię!
Jak nocka wam minęła? U wszystkich spokojnie? :)

Ja juz lepiej al w nocy się budziłam non stop bo jakiś ból w okolicy lewej łopatki mi wlazl. Na szczęście już przeszło.
Za oknem słońce, balkon lśniący! Dziś zaczynam podlewanie bluszcza ;)I prasowania ciąg dalszy.

Dzień dobry;
miałam nadzieję dzisiaj sobie pospać, ale chłopy miały inne plany :baffled:
I kolejny dzień słoneczko mi zagląda :-) jakoś od razu lepiej.

Cześć Dziewczyny,

Pozwólcie, że i ja dołączę do Was
Moja historia jest troszkę inna niż Wasza
Staraliśmy się o dziecko 2 lata 2 mies. 19.01.2013 miałam drugą inseminację. Po niej dostałam normalny okres więc myślałam że nie wyszła. Jednak od 11 dc dostałam drobnych plamień. Mój lekarz zlekceważył, twierdząc że to plamienia owulacyjne, a poza tym miałam sporą torbiel. Dostałam luteinę. Przyszedł kolejny okres ale dziwny - bez boleści i tylko 3 dni słabego plamienia. W pseudo 4 dc poszłam do innego gina zbadać torbiel, ale od niecałego tyg przed wizytą zaczęłam odczuwać drobne dolegliwości ciążowe, ale stwierdziłam że to niemożliwe, a poza tym i tak zaraz idę do lekarza więc nie robiłam bety hcg. U lekarza okazało się, że torbiel jeszcze urosła + lekarz po usg powiedział że aby wykluczyć ciążę pozamaciczną mam zrobić betę. Beta wyniosła prawie 25 tys. Na ponownym usg lekarz znalazł wysoko w jajowodzie ciążę (11 mm), w moim przypadku - na szczęście bez serduszka. Od razu trafiłam do szpitala... 11 marzec zabieg - niestety jajowodu nie udało się uratować.

Nie potrafię tego nikomu powiedzieć bo zaraz bym ryczała. Potrafię tylko napisać. Na szczęście jest to forum :) Jednak w piątek mamy się spotkać z koleżankami - 3 mamuśki, jedna singielka i ja. Boje się tego spotkania bo nie potrafię słuchać opowieści o dzieciach...

2 dni po zabiegu dostałam obfity okres. Następny chyba będę miała na dniach więc jeszcze nie byłam na kontroli u lekarza... ale jeśli @ nie przyjdzie na dniach...? mam nadzieję, że jednak tak bo chyba powinnam skontrolować co i jak
Miłego dnia Wam życzę :)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:-)

My na raty spimy i na raty wstajemy...pierwsza pobudke przez...zgage zaliczylismy o 3...
Potem kolejna o 6:30... No i teraz o 10 juz bez zgagi.

Karo sie dzis nieodzywala, to moze cos sie zaczelo w nocy??

A z testujących która najszybciej teraz? Równowaga musi być w końcu. Ja bym teraz poprosiła, na każdą jedną która urodzi, jedną zaciążoną!

Ja chętnie zrealizowałabym taki plan :) Testowanie u mnie w czwartek - mogę którejś z Was zarezrwowac ten termin na poród, pod warunkiem, że u mnie będzie pozytyw ;-)

dziewczyny trzymam &&&&&&&&&& za Wasze szybkie i szczęśliwe rozwiązania :tak:
Magda - gratulacje!!!!!!!!!! :-)

MartOocha &&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę!

reklama
Do góry