reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Zapo betę robiłam, czekam do 19 na wynik. Musi być min 600, bo robiłam pierwszą 72h temu. Umówiłam się na wizytę w czwartek w Lux Medzie,bo mam pakiet z pracy, ale jutro z wynikami mam dzwonić do mojego lekarza z Novum i on ustali termin. W Lux Medzie będę miała badania za free, ale chcę chodzić prywatnie do mojego lekarza,bo zna się na rzeczy.

zaraz Was doczytam, ale narazie chciałam zameldować, że lekarz puścił mnie do domku i mam nakaz leżenia ehhh jutro mąż podjedzie po wypis to zobacze co tam napisali :) w niedziele mam chrzciny i mam zamiar na nie iść posiedzieć choć chwilkę, no ale okaże się jak będzie się brzuch zachowywał cały tydzień :)

pamiętam, że Marta ma dzisiaj wizytę więc kciukaski &&&&&

Cześć kochane.. mam stracha troszkę, aż rozstroju żołądka dostałam:zawstydzona/y:.
Mam nadzieję,że z czasem te wizyty będą coraz mniej stresujące...

Madzia- trzymam kciuki za betkę :)

Izka- na razie poleż i zobaczysz.. pamiętaj że teraz Wy jesteście najważniejsi!

reklama
Wikama- fajne etapy ciąży w Twoim poście..betka, genetyczne, poród;-).
Posłuchałam maluszka i się troszkę uspokoiłam.. ten doppler to na prawdę super sprawa..

Do góry