reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
LILITH, byłaś już u lekarza? Bardzo jestem ciekawa, czy mogę już puścić kciuki za Ciebie :)
Byłąby to super nowinka, jak na dzisiejszy podły dzionek :)

Witajcie dzieczyny,znwu nachwilke do was zagladam,tak zagoniona jestem,zmiana mieszkania sie szykuje,wyjaz w nasza podroz poslubna w koncu,potem rodzinne wesele,uffff,nie mam czasu zagladac tutaj,ale sie staram czytac wszystkie watki i jak moge odpisywac,tesknie za forum,ale wroce na dobre jak sie ulozy,a dzidzi dalej nie che przyjac z mezem dzialamy,ostro sie przytulamy,ale juz z innym nastawieniem,moze zadzial?????????

LILITH jak milo slyszec tak pozytywne wiesci,trzymam kciuki,aby tak bylo,poztywnie bede myslec ;D ;D ;D Niemartw sie bedzie dobrze,myslami jestem z toba ;)

Pauletto wierze ze wszytko sie ulozy i bedzie dobrze,zycze jak najlepiej ;)

pozdrawiam goraco ;D

Moje kochane Dziewczynki... Niestety straciliśmy naszą Dzidzię. W zeszłym tygodniu okazało się, że nie bije jej serduszko.... Potem tylko szok... Zabieg... Rozpacz...
Nic nie wskazywało na to, że coś jest nie tak....a jednak. To był 9 tydzień...

O następnej ciąży możemy myśleć za pół roku, ale postaram się być dzielna i być z Wami i znów czekać na swoje Maleństwo.

Tak strasznie mi przykro...

monia100  skarbie... tak mi przykro... trzymaj się dzielnie... życie toczy się dalej... a pół roku szybko minie... będę się modlić aby wszystko było u Ciebie ok...

reklama
Do góry