reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
LILITH, byłaś już u lekarza? Bardzo jestem ciekawa, czy mogę już puścić kciuki za Ciebie :)
Byłąby to super nowinka, jak na dzisiejszy podły dzionek :)

Witajcie dzieczyny,znwu nachwilke do was zagladam,tak zagoniona jestem,zmiana mieszkania sie szykuje,wyjaz w nasza podroz poslubna w koncu,potem rodzinne wesele,uffff,nie mam czasu zagladac tutaj,ale sie staram czytac wszystkie watki i jak moge odpisywac,tesknie za forum,ale wroce na dobre jak sie ulozy,a dzidzi dalej nie che przyjac z mezem dzialamy,ostro sie przytulamy,ale juz z innym nastawieniem,moze zadzial?????????

LILITH jak milo slyszec tak pozytywne wiesci,trzymam kciuki,aby tak bylo,poztywnie bede myslec ;D ;D ;D Niemartw sie bedzie dobrze,myslami jestem z toba ;)

Pauletto wierze ze wszytko sie ulozy i bedzie dobrze,zycze jak najlepiej ;)

pozdrawiam goraco ;D

Moje kochane Dziewczynki... Niestety straciliśmy naszą Dzidzię. W zeszłym tygodniu okazało się, że nie bije jej serduszko.... Potem tylko szok... Zabieg... Rozpacz...
Nic nie wskazywało na to, że coś jest nie tak....a jednak. To był 9 tydzień...

O następnej ciąży możemy myśleć za pół roku, ale postaram się być dzielna i być z Wami i znów czekać na swoje Maleństwo.

Tak strasznie mi przykro...

monia100  skarbie... tak mi przykro... trzymaj się dzielnie... życie toczy się dalej... a pół roku szybko minie... będę się modlić aby wszystko było u Ciebie ok...

reklama
Do góry