reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
dziekuje Kochane..

m.a.l.i.n.k.a cały czas jestem w szpitalu, jeszcze nie zdazyli mnie wypisac...dzisiaj jescze sie smialismy, bo zapytalam lekarza kiedy bede mogla wrocic do domu, a on mi na to ze nie tak predko bo stazysta sie zakochal.:)

Elżbietka dziekuje, bo chyba nie jest za dobrze z nami...:(

no dostanie...

staram sie myslec pozytywnie, ale mi nie wychodzi:(((,yslalam, ze wszystko juz bedzie dobrze, krwawienie ustalo, czulam sie dobrze, a tu...ja tak kocham tego maluszka itak bardzo sie boje:(((az nie wiem co robic:((

Pauletto-modle się za Was oboje trzymaj się rybeńko i myśl pozytywnie wiem ,że to  bardzo trudne ale dołowanie jest jeszcze gorsze.Będzie dobrze :-*

PAULETTo slonko moje kochane cala noc o was myslalam mam nadzieje ze dzis troche lepiej? i mam nadzieje ze lekarze mowia ze wszystko sie poleprza

Pauletto-wszystkie tu jesteśmy z Tobą i wierzymy, ze będzie dobrze-TY też..inaczej nie myśl!

reklama
Pauletto tak jak pisala Rusalka jestesmy wszystkie z toba!!!!Napewno bedzie dobrze tylko trzeba w to uwierzyc!!!Wiem jak bardzo ciezko jest byc w takich mometach silnemu...ale pamietaj ze masz cudownego meza ktory jest z toba!!masz przyjaciol no i nas!!bedzie dobrze!!!

A co sie stalo to wiem bo czytalam jak lasnie maz pisal w innym watku...i ciagle sledzilam co sie dzieje...

caluski ogromne!!!!

Do góry