reklama
myszka2829
Fanka BB :)
Ja chcialam czerwony wozek, ale ten lila-fiolet mnie urzekl. W sumie ja kupuje i rozowe i unisex ;-)
myszka2829
Ja juz teraz kupilam kombinezon, reczniki z kapturkiem, bodziaki i jak tylko dojrze na koncie nasze zalegle pieniazki to odrazu zamowie wozek;-)
ja w tej ciąży ma jakąś blokadę póki co... na razie przełamuję się oglądajac.... wczoraj bratowej mojego S dałam trochę ciuszków które zakupiłam w tamtej ciąży, większość bodziaki z długim rękawem, mały ma 2,5 mies - akurat na teraz....
Może po pomiarach mi przejszie i coś zakupię.... ten wózek co ostatnio wrzucałam zakończył się ceną 770 pln! musze taki wyczatować!!!
Może po pomiarach mi przejszie i coś zakupię.... ten wózek co ostatnio wrzucałam zakończył się ceną 770 pln! musze taki wyczatować!!!
myszka2829
moj poszedl na chmurke to korzystam z chwili i wrzucam Wam linka ;-)
http://www.amazon.de/Kombikinderwag...sr_1_15?s=baby&ie=UTF8&qid=1349601936&sr=1-15
http://www.amazon.de/Kombikinderwag...sr_1_15?s=baby&ie=UTF8&qid=1349601936&sr=1-15
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja też nic nie kupuję. Chciałam, ale jakoś nic mnie nie zachwyciło.
Wybredna jestem chyba.
Myszko całkiem fajny wózeczek.
Lenka mam nadzieję, że syropki pomogą.
Elka gratuluję!!! Faktycznie niezła niespodzianka
Wybredna jestem chyba.
Myszko całkiem fajny wózeczek.
Lenka mam nadzieję, że syropki pomogą.
Elka gratuluję!!! Faktycznie niezła niespodzianka
Myszko całkiem fajny kolorek extra!!!
ja sobie wmówiłam ten Mutsy urban rider i teraz żaden innynie jest dla mnie w stranie go przebić.... cóż kazda z nas ma jakieś schiza...
Lenka - 3mam kciuki, na pewno wszytsko będzie dobrze!!! ja też mam dyga.... ale staram się zbyt dużo nie zastanawiać nad wszystkim...
ja sobie wmówiłam ten Mutsy urban rider i teraz żaden innynie jest dla mnie w stranie go przebić.... cóż kazda z nas ma jakieś schiza...
Lenka - 3mam kciuki, na pewno wszytsko będzie dobrze!!! ja też mam dyga.... ale staram się zbyt dużo nie zastanawiać nad wszystkim...
reklama
myszka2829
Dziewczynki ja poprzednio mialam opory przed kupowaniem...nie wiem czemu ale teraz wiecej kupilismy niz poprzednio przez 29 tygodni...a teraz tych oporow nie mam;-)
Jeszcze wejde do sklepu pojezdzic i wtedy kupie, ale to jutro zrobie wiec tak czy inaczej przed kasa;-) gdyby cos nie tak bylo to jeszcze bede sie rozgladac. Ale gondole ma duza, stelaz 10 kg, a ze moj mi nie pozwoli dzwigac to az tak na wage nie musze patrzec. Wazne sa duze kolka i wysokosc raczki no i dobrze, gdyby nie byla zbyt nisko gondolka...bo schylanie sie w pierwszych tyg dla mnie bylo ciezkie;-)
Jeszcze wejde do sklepu pojezdzic i wtedy kupie, ale to jutro zrobie wiec tak czy inaczej przed kasa;-) gdyby cos nie tak bylo to jeszcze bede sie rozgladac. Ale gondole ma duza, stelaz 10 kg, a ze moj mi nie pozwoli dzwigac to az tak na wage nie musze patrzec. Wazne sa duze kolka i wysokosc raczki no i dobrze, gdyby nie byla zbyt nisko gondolka...bo schylanie sie w pierwszych tyg dla mnie bylo ciezkie;-)