reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Zapominajko ja sobie tez sciagnelam wersje elektroniczna, ale wole taka ksiazkowa. Zreszta kupilam po wlosku to eM tez sie doksztalci:happy2:

Antek mi się pochorował, ma gorączkę,mam nadzieję że to tylko jakieś przeziębienie, i jeszcze chlebek upiekłam, czekam aż ostygnie

Kochane juz od rana morduje sie z rozmrazaniem lodowki...nosz zaraz mnie cos strzeli:wściekła/y:Lenka zdrowia dla Antosia:-)mniam mniam swiezutki chlebek wlasnej roboty z maselkiem normalnie slina pociekla mi az do podlogi:tak:

Czesc dziewczeta:-)

Lenka duzo zdrowka dla Antosia, taki cholerny okres mnie tez kichawka dopadla;-) ale podszykuje gulasz to po szatkowaniu cebuli powinno minac;-)

Zapominajko ja sobie obiecuje, ze upieke chleb juz 3ci miesiac...mama Malej Ksiezniczki robi i jak przyniesie to chlopakow oderwac od niego nie mazna;-) a kupny nie raz juz wyrzucalam, bo nie bylo komu zjesc... Ale jakos zebrac sie nie moge, a teraz cos z kuchnia nie hallo bo mi tylko polowa piekarnika grzeje i palniki tez dzialaja tylko dwa i do tego na polowie mozliwasci...wiec bede reklamowac ja.

Witam

Ja myslalam zeby zakupic wypiekacz do chleba ale w sumie po co skoro mozna w foremce w piekarniku i tez bedzie ale ja ogolnie z pieczeniem mam niewiele wspolnego i unikam jak ognia:-Dzjesc bym zjadla jakby kto zrobil:-p

reklama
Do góry