reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

witam sie z ranca

Ewcik &&&&& za dalsza walke, badz silna a Twoje starania zostana wynagrodzone:tak:Magda kurcze moze rzeczywiscie cos tam sie dzieje nie zaszkodzi sprawdzic przeciez nie boli bez powodu kciuki aby wszystko bylo dobrze:tak:

Po spotkanku z kolezanka oki stracila fasolke we wtorek w 8 tyg ma teraz okres "dlaczego ja" i "musi byc ze mna cos nie tak" "moze jestem bezplodna" probowalam jej wytlumaczyc co i jak mam nadzieje ze pomoglam dodam ze ma juz dziecko takze jest jak najbardziej plodna:tak:

reklama
Elka kazda z nas zadawala sobie te pytania... ten etap minie z czasem. Ale skad jej do glowy przyszla bezplodnosc?? Gdyby faktycznie cos sie u niej zmienilo to raczej mialaby problem z zajsciem, nie z poronieniem... no ale w tym momencie rozne idiotyzmy przychodza do glowy i wszystkie to wiemy.
Trzymam kciuki, zeby sie szybko pozbierala i stanela znow do walki, bo mimo strachu, obaw to mysl o ponownej ciazy jednak najskuteczniej stawia na nogi...i paradoksalnie mysli czy sie udalo tym razem odsuwaja jednak na dalszy plan rozpamietywanie;-)
Poki co musi wylac swoje zale, aby oczyscic psyche, a potem bedzie lepiej.

Dzień dobry :)

Niestety wciąż nie jest lepiej,muszę się w takim razie zapisać. Kochane, temperatura mi nie spada, wiem że nie powinnam się jeszcze cieszyć, ale może coś tam się jednak w środku dzieje :)

hej kochane,
ja od 7 walcze, za godzine goście będą.... ale mieszkanie lśni (to zasługa kochanego S), gulaszowa pachnie w całym domu, sałatki się od wczoraj przegryzają w lodówce, a miodownik jest taki dobry,że walczę żeby go samej nie pochłonąć!

przepraszam że tylko o osobie ale w zasadzie wpadłam się przywitać.... lecę suszyć włosy:) buziole!!! miłej soboty kochane!!!

No wlasnie Myszko tez nie mam pojecia skad to jej przyszlo do glowy ale tak jak mowisz rozne bzdury sie wymysla powiedzialam jej o forum zeby moze jakies sobie znalazla bo to mi bardzo pomoglo ale nie wiem co zrobi:no:musi poprostu to przezyc po swojemu a z czasem bedzie lepiej

Hejka Nanu normalnie skarb z tego Twojego S, mmmmmm salatki no musze w koncu jakas zrobic bo chodza za mna juz od jakiegos czasu ale lenia mam w tym temacie ostatnio

Ostatnia edycja:
Cześć babeczki :-D
Nanu udanej imprezki;

Myszko czy Twój kot od kiedy jesteś w ciąży też tak brzuch molestuje. Mój jakby mógł, wlazłby do środka przez pępek :sorry2:

Dzień dobry :)

Niestety wciąż nie jest lepiej,muszę się w takim razie zapisać. Kochane, temperatura mi nie spada, wiem że nie powinnam się jeszcze cieszyć, ale może coś tam się jednak w środku dzieje :)

Trzymam kciuki, wszystko przed Tobą &&&&&&&&&&&&& i jeszcze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zapominajko ja tocze z kicia walki, bo jak wiecie mnie wszystko na brzuchu przeszkadza, a ona uparcie probuje mi go udeptywac/masowac :-D wiec jak juz sie uwali na moim kroczu to wciska sie jak tylko moze blizej brzusia ;-) :-D a przy tym twardo udaje ze spi :-D

Hehehehehe
Mój brzucha nie udeptuje, ale włazi kiedy może i wtedy kiedy teoretycznie to mało wygodne też.
Co go przegonię, to on niby mimochodem znowu przychodzi. Dobrze, że nie tylko mój kociamber zwariował.

Dobrze, że psica na mnie nie włazi, bo bym była biedna :-D

Witam dziewczyny
po prau dni nieobecnosci nadrobilam zaleglosci.W srode zrobili mi moi rodzice niespodzianke i przyjechali na moje urodzinki z Polski.Siedzielismy wszyscy przy kawce naraz dzwonek do drzwi.Otwieramy a tu moi rodzice ale dzisiaj musieli niestety juz jechac spowrotem.Smutno mi:-(.Ale w srode ucieszylam sie jak dziecko.:-)

Ostatnio zamowilam sobie bezplatna okladke na karte ciazy i dzisiaj przyszla.Wyglada super.I zarejestrowalam sie dzisiaj na paru stronach gdzie mozna bezplatnie dostac jakies upominki dla dziecka i pierwszy kupon juz mam wydrukowany,teraz tylko pojechac musze go oddac.Pojade w poniedzialek bo koniec urlopu i od poniedzialku do pracy wiec podjade po pracy i napisze co bedzie w paczce.

reklama
Do góry