reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ooooo, nawet kawa w gratisie sie dostanie hehehe, spoko:happy2:

Wiecie co ostatnio przeczytalam, ze powinnismy sie myc (w sensie kapiel lub prysznic) tylko raz w tygodniu, bo zmywamy z siebie naturalne flore bakteryjna. I cos w tym jest, bo na pewno jestesmy slabsi, a juz nasze dzieci to sie nie mowi. A te cale chusteczki nawilzajace to nic tylko chemia....tylko ile czasu trzeba miec w dzisiejszych czasach, zeby byc eko-mama??

racja Lenka!!

reklama
Nanu cholercia kusisz, kusisz:-D

Marta wszystko wydzie w niedlugim czasie co i jak sie pozmienialo;-) na szczescie i ja i eM mamy podobne podejscie do wychowania wiec przynajmniej w domu i u lekarza bedziemy stac murem^^
Wlasnie omawiamy szczepienia, bo chce zeby wiedzial wczesniej i w pore zareagowal;-)

Nanus mega gratki czekam Na foty jak już wkomponujesz fotel w Wasz wystrój;) Ani@k dzięki Kochana za pocieszenie niby proste słowa a przynoszą ukojenie Ja swoje Malenstwo tez urodziłam w 12 tyg i niestety wydalilam do wc mam wyrzuty sumienia teraz Ale wiecie same jak to jest...idę dziś do kumpeli która w tym tyg straciła Malenstwo nie znam szczegółów Ale mam nadzieję ze jej pomoge :) Wszystkim Dziewczycom dziękuję za wsparcie dam rade wszystkie damy buziaki i sciskam Was gorąco!

Ostatnia edycja:
Elka brawo, jak zmierzysz sie z bolem kolezanki, twoj moze wyda ci sie mniejszy.

Tez ostatnio zmusilam eMa do lektury na temat szczepien, bo coraz bardziej mi sie wlosy jeza na glowie:baffled:

ja jak słyszę temat szczepień podobnie reaguję.... wiem że nic nie wiem...

Elka

3mam kciuki za spotkanie, dziewczyny mają rację! na moje oko powinno Ci pomóc!!!

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki, wpadłam się tylko z Wami przywitać, u mnie nadal dolina z powodu braku skuteczności CLO w tym cyklu:-( od następnego 2 tablety dziennie-mama stracha..

pozdrawiam i całuję

Wszystko juz dobrze:) nie ma zadnego brudzenia... kaso to nie byla krew... po prostu sluz zawsze mam bialy albo zolty teraz a ten co mi pobrudzil gacie jakis ciemniejszy byl (tamtego nie widac) , zreszta w minimalnych ilosciach... do gin nie mialam jak dzisiaj nawet jechac... S jeszcze babcie odbieral z dworca wiec tez nei mial jak mnie zabrac.... nic mnie nie boli , sluz czysciutenki... :) no i cyce bola tak ze nie moge sie gwaltownie ruszac... bo je wtedy bolesnie czuje... a mdlosci? Chwilami czuje jakby niedobrze mi bylo ale guma mietowa ratuje:)

Dzieki kochane za troske:)

Wygralam fotel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzieki za pomoc!!! I glosy:)

Gratuluję!!!! Bardzo się cieszę i z całą stanowczością zapisuję się do siedzenie w tym cudzie meblarstwa :-D

Ewcik przytulam i zaciskam kciuki jeszcze mocniej!

reklama
Czesc z rana spiochy:-)

Magda przejdz sie do ginka jak az tak bardzo Cie boli ten jajnik, moze cos sie tam dzieje albo sie naziebilas, ale sprawdzic nie zaszkodzi. Strasznie Ci wspolczuje i nic innego jak poradzic wizyte nie przychodzi mi do glowy.

Do góry