reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ooooo, nawet kawa w gratisie sie dostanie hehehe, spoko:happy2:

Wiecie co ostatnio przeczytalam, ze powinnismy sie myc (w sensie kapiel lub prysznic) tylko raz w tygodniu, bo zmywamy z siebie naturalne flore bakteryjna. I cos w tym jest, bo na pewno jestesmy slabsi, a juz nasze dzieci to sie nie mowi. A te cale chusteczki nawilzajace to nic tylko chemia....tylko ile czasu trzeba miec w dzisiejszych czasach, zeby byc eko-mama??

racja Lenka!!

reklama
Nanu cholercia kusisz, kusisz:-D

Marta wszystko wydzie w niedlugim czasie co i jak sie pozmienialo;-) na szczescie i ja i eM mamy podobne podejscie do wychowania wiec przynajmniej w domu i u lekarza bedziemy stac murem^^
Wlasnie omawiamy szczepienia, bo chce zeby wiedzial wczesniej i w pore zareagowal;-)

Nanus mega gratki czekam Na foty jak już wkomponujesz fotel w Wasz wystrój;) Ani@k dzięki Kochana za pocieszenie niby proste słowa a przynoszą ukojenie Ja swoje Malenstwo tez urodziłam w 12 tyg i niestety wydalilam do wc mam wyrzuty sumienia teraz Ale wiecie same jak to jest...idę dziś do kumpeli która w tym tyg straciła Malenstwo nie znam szczegółów Ale mam nadzieję ze jej pomoge :) Wszystkim Dziewczycom dziękuję za wsparcie dam rade wszystkie damy buziaki i sciskam Was gorąco!

Ostatnia edycja:
Elka brawo, jak zmierzysz sie z bolem kolezanki, twoj moze wyda ci sie mniejszy.

Tez ostatnio zmusilam eMa do lektury na temat szczepien, bo coraz bardziej mi sie wlosy jeza na glowie:baffled:

ja jak słyszę temat szczepień podobnie reaguję.... wiem że nic nie wiem...

Elka

3mam kciuki za spotkanie, dziewczyny mają rację! na moje oko powinno Ci pomóc!!!

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki, wpadłam się tylko z Wami przywitać, u mnie nadal dolina z powodu braku skuteczności CLO w tym cyklu:-( od następnego 2 tablety dziennie-mama stracha..

pozdrawiam i całuję

Wszystko juz dobrze:) nie ma zadnego brudzenia... kaso to nie byla krew... po prostu sluz zawsze mam bialy albo zolty teraz a ten co mi pobrudzil gacie jakis ciemniejszy byl (tamtego nie widac) , zreszta w minimalnych ilosciach... do gin nie mialam jak dzisiaj nawet jechac... S jeszcze babcie odbieral z dworca wiec tez nei mial jak mnie zabrac.... nic mnie nie boli , sluz czysciutenki... :) no i cyce bola tak ze nie moge sie gwaltownie ruszac... bo je wtedy bolesnie czuje... a mdlosci? Chwilami czuje jakby niedobrze mi bylo ale guma mietowa ratuje:)

Dzieki kochane za troske:)

Wygralam fotel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzieki za pomoc!!! I glosy:)

Gratuluję!!!! Bardzo się cieszę i z całą stanowczością zapisuję się do siedzenie w tym cudzie meblarstwa :-D

Ewcik przytulam i zaciskam kciuki jeszcze mocniej!

reklama
Czesc z rana spiochy:-)

Magda przejdz sie do ginka jak az tak bardzo Cie boli ten jajnik, moze cos sie tam dzieje albo sie naziebilas, ale sprawdzic nie zaszkodzi. Strasznie Ci wspolczuje i nic innego jak poradzic wizyte nie przychodzi mi do glowy.

Do góry