Pewnie,że nie ma co analizować.... ja też miałam termin na listopad, tymczasem ten listopad przyjdzie i nic nie zmieni....
Zapominajko - dobrze,że pójdziesz do doktora, zawsze warto sprawdzić....
Ja też jutro idę na ten NFZ, ciekawe czy zrobią chociaż usg... w sumie zgłaszałam że to ma być wizyta potwierdzająca ciążę więc chyba powinni...
Złatwione też najprawdopodobniej mam wszystkie badania za free w mojej przychodni, z którą zakład ma podpisaną umowę. Nie byłoby o czym mówić gdybym chodziła do ich ginki, ale mam złe wspomnienia od niej z pierwszej ciąży i mam uraz. Nie chcą niby tolerować skierowań od nie ich lekarzy ale dziś koleżanka która się zajmuje u nas ich usługami zagadała,że mam pakiet menadżerski więc może jednak by mi zrobili to.... Mam nadzieję że jak jutro pójdę to faktycznie nie będzie problemów. Przychodnię mam w pracy więc tyle dobrze.
A co dziś? ano zrobiliśmy z S. lightową zupkę jarzynową na piersi z kurczaka (pierś potem wkroiłam do zupy), z ryżem i koperkiem.... pycha!
oprócz tego mam na swoim koncie dzisiaj 15 śliwek, 2 jabłka i 5 kromek wasy... z kibelka nici!
Gin mi dziś napisała sms ze mam sobie kupić czopki
Eva/qu, czopki przeciw zaparciom, 6 szt - Portal Dbam o Zdrowie
nie było u mnie w aptece od ręki, jutro będą już mieli.... muszę dotrwać. Zakupiłam ponadto błonnik z amarantusem i kiwi....
Cieszę się na tą wizytę jutro, ale i się boję trochę..... jutro o tej porze już będzie po wszystkim!