reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
anila ja też niedługo bym się szykowała-termin miałam na 9 października. Ale staram się o tym nie myśleć tylko cieszyć każdym kopniakiem mojej kluseczki :-)

Marta ja miałam na 6.10, może już maluszek byłby z nami.
Los zadecydował inaczej...

I staram się nie analizować tego zbyt głęboko, aniołkowi to nie pomoże, a łez wylałam już rzeki i nic to nie zmieniło...

Anila dzieciaczki dziewczyn z ktorymi chodzilam w ciazy z Sara juz zaczynaja raczkowac...
Nie ma co myslec za duzo, przeszloscia tez sie kiepsko zyje...lepiej patrzec w przyszlosc z optymizmem...mimo wszystko :*

Pewnie,że nie ma co analizować.... ja też miałam termin na listopad, tymczasem ten listopad przyjdzie i nic nie zmieni....

Zapominajko - dobrze,że pójdziesz do doktora, zawsze warto sprawdzić....

Ja też jutro idę na ten NFZ, ciekawe czy zrobią chociaż usg... w sumie zgłaszałam że to ma być wizyta potwierdzająca ciążę więc chyba powinni...

Złatwione też najprawdopodobniej mam wszystkie badania za free w mojej przychodni, z którą zakład ma podpisaną umowę. Nie byłoby o czym mówić gdybym chodziła do ich ginki, ale mam złe wspomnienia od niej z pierwszej ciąży i mam uraz. Nie chcą niby tolerować skierowań od nie ich lekarzy ale dziś koleżanka która się zajmuje u nas ich usługami zagadała,że mam pakiet menadżerski więc może jednak by mi zrobili to.... Mam nadzieję że jak jutro pójdę to faktycznie nie będzie problemów. Przychodnię mam w pracy więc tyle dobrze.

A co dziś? ano zrobiliśmy z S. lightową zupkę jarzynową na piersi z kurczaka (pierś potem wkroiłam do zupy), z ryżem i koperkiem.... pycha!
oprócz tego mam na swoim koncie dzisiaj 15 śliwek, 2 jabłka i 5 kromek wasy... z kibelka nici!

Gin mi dziś napisała sms ze mam sobie kupić czopki Eva/qu, czopki przeciw zaparciom, 6 szt - Portal Dbam o Zdrowie

nie było u mnie w aptece od ręki, jutro będą już mieli.... muszę dotrwać. Zakupiłam ponadto błonnik z amarantusem i kiwi....

Cieszę się na tą wizytę jutro, ale i się boję trochę..... jutro o tej porze już będzie po wszystkim!

zgadzam się... przeszłość minęła a dziś trzeba wypatrywać jutra z nadzieją i radością ale nade wszystko żyć dniem dzisiejszym :-)
ale nie sposób uniknąć refleksji... co nie zmienia w niczym mojej radości oczekiwania Malutka...

właśnie zrobiłam wyprawkowy kosztorys... jakoś dużo wyszło...

ech dziewczynki jakies smutki tu...ja tez sie dolcze, bo mialam termin na za kilka dni....pewnie przezylabym to silniej gdyby nie Gattino. Teraz staram sie stawic czolo innym problemom. Najwazniejsze to patrzec w przyszlosc optymistycznie i nie rozpamietywac, bo niczego to nie zmieni.

reklama
Nanu dasz rade, bedzie dobrze i sie uspokoisz po wizycie :-)

Anila no dzieci nie sa najtansze ;-) ale za to najslodsze na swiecie :-)

Moj kot ostatniej nocy i pol dnia dzis spi na moim spojeniu lonowym, gdy wstaje wracam do lozka (ona wszedzie za mna jak cien, nawet gdy przesiaduje w wc w oczekiwaniu...siedzi na pralce i mi mruczy) wiec wracam, klade sie, a ona czeka chwile po czym delikatnie wlazi na mnie i udeptuje sobie miejsce :-D normalnie mnie rozbraja...a w nocy to nawet protestuje jak musze wstac :-D

Do góry