reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Danutaski,
Dzekuje za kciuki!
Co ma by to bedzie,do dzis rana nastawialam sie ze ten cykl stracony az tu dzis taka niespodzianka... nadzieja jest ale stawiam sie do pionu i nie chce sie nakrecac... lepiej sie milo zaskoczyc przeciez!

Fotka ninki przepiekna!
A brzusio? Oj widac ze sie zmienia..... tez juz tuz tuz....:)
&&&

reklama
Danutaski jak dla mnie brzusio znacznie wiekszy i widac roznice ulozenia:-) mozesz juz na spokojnie zaczac sporo spacerowac, zeby mala sie dobrze dopasowala, a kto wie moze i tez nie dlugo sie rozsypiesz ;-) choc brzusio dosc wysoko jeszcze. Tak czy siak milych spacerow i uwazaj na siebie, zebys teraz jakiegos grypiaka nie zlapala bo strasznie duzo ludzi przeziebionych lazi.
Foteczka rewelacyjna

Cześć dziewczynki! Podziwiam wasze wykresy temp. ja posiłkuje się testami owu i obserwacją śluzu. W poprzedniej ciąży 3 miesiące mnie mogłam się wstrzelić i właśnie testy pomogły :-). Póki co ciągle I krecha, a to już 16 dzień mojego cyklu. Danutaski - piękne zdjęcia zarówno Twoje jak i dzidzi:). Kobietka 22- trzymam kciuki za badania, ja też robilam 2 dni temu hormony tarczycy, tak z ciekawości bo mi nie zlecili żadnych badań. Dla spokojności sprawdziłam i wyszły ok :). Lenka 21 - zaciskam &&& za Twoją kuleczkę, rośnij zdrowo. Nanulika - wyprzedzasz mnie parę dni w swoim cyklu, z niecierpliwością będę czekała na wieści co u Ciebie. Zapominajka - w pierwszej ciąży też tak miałam z wielkim uchem :-) , ach wspominam z utęsknieniem :) hihi

Witam
Danutaski super zdjecia.Twoj brzusiu jest naprawde duzo wiekszy ale tez wedlug mnie jeszcze nie na dole.
Agusia8 i nanulinka trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kochajaca mama chociaz sie nieznam ale wiem z opowiesci siostr ze porod juz niedlugo.Ani sie nieobejrzysz a bedziesz juz w domciu ze swoja kruszynka.Powodzenia!!!!!!!!!!!
Lenka super wiesci.Ja wizyte dokladnie za tydzien.Bedzie dokladnie 11 tydzien.Juz sie boje.Ja mam wizyty narazie co dwa tyg ze wzgledu na moja poprzednia ciaze.

Moje dwa dni wolnego juz minely i niestety trzeba do pracy.Ale tylko dwa dni i w piatek szkolenie,no i potem sobota ale mysle jakos przeleci.No a w srode wizyta.Boje sie bardzo ale co ma byc to bedzie!!!

Magda z tym kotem to dosc ciekawe, a co Twoj malzonek na to? :-D

Nanu ja tez mialam w ostatnim cyklu dziwne plamienia :-D

no wiec tak mam juz liquidy wiec pociagam sobie beznikotynowo choc jesli nie bede dawala rady dorzuce ze 3-4 krople nikotynowego.
Kobietka a Ty jak sie trzymasz bez papierosa?

Myszka - mamy dwa koty i ostatnio odzwyczajamy je od spania w naszej sypialni. Całą noc drapały więc w drzwi itp. Małżonek był zdziwiony takim obrotem spraw :)

reklama
Do góry