reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

hejka,
Danutaski brzusio jak marzenie!! bardzo sie ciesze, ze Nina wreszcie zechciala wspolpracowac :)
Kochajaca mama no to show time!! Pewnie juz za momencik sie zacznie!
Myszka rajusku, wspolczuje z tym jedzeniem...chybabym oszalala!
Nanulika a ty masz dobry wynik progesteronu??
Elka chyba zdala prawko, tak? gratulacje zlotko!! to teraz bedziesz rzadzic za kierownica:tak:
Ani@k i Martoocha buziam!!

Ja bylam odebrac wynik pappa testu, wszystko w normie, ryzyko mi wyszlo bardzo niskie, wiec jeden kamien z serca. Potem bylam u ginka, wszystko ok, zadowolony z wynikow i calej reszty, wiec nastepny kamien odpadl. Doczepil sie tylko do wagi, bo przybralam 4 kg i opierniczyl mnie jak ta la la. Kazal zdrowiej sie ozdywiac i trzymac odpowiednia diete oraz wiecej ruchu (basen na przyklad)

reklama
Gatto robilam wyniki wszystkie przed poprzednia ciaza,bylo ok...
Ale dupka i tak mi moja gin zapisala jak tylko pecherzyk znalazla... stwierdzila wtedy ze skoro jestem po stracie to nie zaszkodzi...
Teraz nie badalam nic...

Gatto gratuluje wynikow!:)

Myszka - ja pociągam to znaczy na dożynkach po piwie sobie zapaliłam ,a teraz to tego elektronika pociągam bo jakoś tak nie mogę od razu ,ale staram się każdego dnia coraz mniej pociągać.

Kicia no superowskie wyniki :-) doczytalam :-D
przytylas 4kg w czasie od ostatniej wizyty czy w sumie? ... mnie wychodzi na to, ze bede chudla czy chce czy nie :-D w ta strone to ja jeszcze nigdy ciazy nie przechodzilam :-D a juz sie nastawilam na wage w okolicach 100 :-D

Karo w netto dorwalam termometr do mierzenia temperatury z czola lub ucha w zestawie ze zwyklym elektronicznym za 16,99 wiec tanio, bo wszedzie jak patrzylam byly powyzej 25

jeszcze dokupie w smoczku i bede miala termometr z glowy dla maluszka ;-)

Ostatnia edycja:
Nanulika ja tez mialam wszystko ok, a po poronieniu tak mi sie porobilo, ze mialam niedomoge:-(Jesli jakos bardzo ci to nie przeszkadza moglabys zrobic, choc w sumie moze to byc plamienie implantacyjne...zobaczymy, trzymam kciuki &&&&&&&

Myszka hahaha, bedziesz miala spadki w ciazy, zamiast tak jak mi: DIETA! lekarz bedzie ci pisal: DOZYWIANIE!:-D

Uuffff
Wlasnie wyszlam z pracy... jeszcze musialam zostac na spotkaniu z jednym z tych vipow co przyjechali... jedyny plus to koperta na koniec:p
W prezencie 200pln w bonach do tesco:-)
Piechota nie chodzi:)

Teraz do domu,jesc!!! Glodnam na maxa!

Gatto,zobaczymy...
Jesli sie nie udalo to zrobie:) w jakiej fazie cyklu powinno sie robic bo nie pamietam?

Widzisz Kicia ile mamy wspolnego :-D szkoda, ze tak daleko bo u nas tam gdzie mam zajecia jezykowe sa tez extra zajecia gimnastyzne dla ciezarnych i nie tylko lacznie z gotowaniem...bo pisanie to nam akurat nie potrzebne ;-) ale tez jest

Ja tez MUSZE scisla diete trzymac...a wszedzie widze slodkie i miecho mi pachnie...oj zjadloby sie, ale jak pomysle ze potem bede zdychac...to ochota mi przechodzi

reklama
Do góry