reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kochana, bo wszystko będzie dobrze! Każda z nas ma za sobą trudne chwile, ale jest sporo dziewczyn, które są w ciąży i wszystko idzie dobrze mimo tych smutnych doświadczeń.

reklama
Agusiu - wszystko będzie dobrze , choć lęk z nami zawsze pozostanie to warto walczyć o nasze szczęście, ja jeszcze nie mam dzieci tzn mam Aniołka którego straciłam ,ale nie poddaję się mimo poważnej choroby zamierzam walczyć bo wiem ,że na prawdę warto czekam do 2013 roku bo biorę leki , które de fakto zawsze można zmienić na ciążowe w razie co ,ale chodzi tu bardziej o to ,żeby moja choroba nie nawróciła , mój M ostatnio usiłował mnie zafasolkować ,doczekać się już nie może i to pewnie dlatego ciekawe czy mu się udało zobaczymy za 13 dni...

Magda 88 dziękuję ...cieszę się ze znalazłam to forum. Przez kilka dni poczytywałam was i cieplej mi się robiło na sercu, że tak wspaniale się wspieracie. Mam nadzieje że wszystkie doczekamy radosnych II kreseczek :-)

Zapominajko czy planujesz jeszcze badać betkę czy czekasz do wizyty?

Dziewczynki widzę że tutaj ładnie się ujawniają chętne na ciąże mnogie - podziwiam !!:-) No i życzę spełnienia marzeń !!

Lenka21
&&&& za wizytę
Nanulika &&&& oby śluz był z powodu implantacji &&&&&
Agusia8 witam Ciebie na naszym wątku, tutaj śmiało możesz się dołączyć :tak:
Tutaj nie musisz się martwić że napiszesz o rzeczach przykrych - każda z nas je przechodzi/przechodziła, a ja zawsze uważałam że lepiej wyrzucić z siebie to to leży na serduchu niż trzymać w sobie. Także o smutnych rzeczach też można pisać jeżeli taka chwila dopada, jesteśmy tutaj od tego aby sobie nawzajem pomagać - w dobrym i złym ;-)
Życzę owocnych staranek !!

A ja po wizycie :-):rofl2::cool2::-D:tak::-p:laugh2::sorry2::cool::rolleyes::yes:
Nina się okręciła głową w dół !!!
Co prawda nie jest jeszcze w kanale rodnym, także gdy lekarz badał szyjkę to czuł "miękko" bo to był bark. Najprawdopodobniej okręciła się wczoraj wieczorem, zgadzałoby się z tym że dzisiaj się wyspałam no i dzisiaj mnie tak żebra nie bolą, bo nie napiera na nie głową. Mam nadzieję że tak zostanie !! :-):-):-)
Rozwarcia jeszcze nie mam (na 0,5cm więc to żadne), no ale zawsze może się zacząć robić :tak: i mam nadzieję że Nina wejdzie główką w kanał rodny i nie będzie mi już się psocić głową pod żebrami.
Ale jestem szczęśliwa :-D:rofl2: !!!!
Następna wizyta za 10 dni, chcę potwierdzić ułożenie główkowe, to będzie piątek, a w sobotę idziemy dylać na wesele, więc nie pogniewałabym się z wesela pojechać na porodówkę :cool2:
Waga małej obecnie przedział 2800-3200, więc w sam raz, w terminie porodu (przewidywane na tą chwilę) ok. 3500, a zdjęcie z USG mam takie śliczne że normalnie patrzeć to bym cały czas mogła !! Może jutro się pochwalę fotką ;-)

Przesyłam fluidki dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I życzę Wszystkim kobietkom takich zadowalających wizyt u ginekologa jak ja miałam dzisiaj !! :rofl2:

Danutaski rewelacja :-)))))) teraz zapomnij o cwiczeniach ;-)
ale sie ciesze, ze jednak zdecydowala sie fiknac na odpowiednie miejsce :-)

U mnie po wizycie tyle co przed z wyjatkiem tego, ze o ile zabieg nie bedzie koniecznoscia to go nie zrobimy w ciazy.
Musze testowac co i w jakich ilosciach moge jesc, powiedzial ze to cholernie indywidualne ale najlepiej zaopatrzyc sie w produkty light i jak najmniej smazonego.
Dentyste dzis odwolalam, bo za zadne skarby w 30 min bysmy nie dojechali do gabinetu :-( a jeszcze nam pociag uciekl.

reklama
Danutaski - to rewelacja :-) super ,że mała się przekręciła , no no już niedługo i będziesz nam tutaj pokazywała fotki małej po narodzinach:tak:.
a ja postanowiłam poobserwować mój cykl i zapisałam się na enpr.pl i tak mierzyłam dziś tempkę 37,2 to jakby skok może nie wiem nie znam się ale ból owu miałam 15dc a dziś mam 17dc nie mierzyłam wcześniej ,a szkoda dziś dopiero na to wpadłam tak to bym wiedziała czy to efekt skoku czy nie bo jak jest skok tzn ,że owu wystąpiła dobrze kombinuję?
Myszka - no to musisz pilnować tego jedzenia kurczę no nic innego nie poradzisz , a pytałaś co masz brać w razie ataku kolejnego?

Do góry