reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
u mnie w 6tc5d juz bylo widac serduszko, obys Ty zobaczyla to samo na monitorku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a mam pytanie tez Ci bulga w brzuchu po sniadaniu?

Cześć dziewczynki,witamy się i my. A poszedł do pracy a my jak zwykle sami cały dzień :(( chyba przejdę się do galerii poszukać ciuszków na jesień bo z nudów umrę w domu. Obiad mam z wczoraj,posprzątane,wyprane i nawet żadnej zaległej książki do czytania...spacer to jedyne wyjście bym nie oszalała dzisiaj.
Elka gratuluję prawka. Teraz tylko siadać za kółkiem i nabierać doświadczenie.Przy maluszku będzie jak znalazł. Ja nie mogę swojego zmusić do zrobienia kursu. Poszliśmy razem 2 lata temu, ja od 1,5roku jeżdżę a on przerwał kurs w połowie bo mu się instruktor nie podobał. Teraz przydałby mi się z prawkiem bo ja nie wiem jak długo jeszcze będę jeździć. Śmieję się, że dopóki mi rąk i nóg starczy bym sięgała do kierownicy i pedałów ale kto wie jak to będzie zimą i jak się będę czuła.

Jak wszystkie to ja też wysyłam fluidki dla staraczek. A co! w kupie siła :) zielone w kolorze nadziei
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dzień doberek.
Dziecię w przedszkolu, ja wciągnęłam śniadanko i popijam herbatką.

Danutaski super, że w końcu sobie pospałaś troszkę. Trzymam kciuki za wizytę.
A no i u mnie w rodzinie nie było bliźniąt :-D

Elka wyrozumiała jesteś nie ma co.

Nanu spokojności w pracy!

Lenka a skąd ty jesteś, że komunikacja taka do du**? Trzymam kciuki za wizytę. Koniecznie pochwal się fotką!

zapominajka za tydz powinno się unormować z tymi dojazdami, u nas zawsze takie cyrki. Tak dla przykładu chłopcy kończą zajęcia o 12.15 a autobus odwożący jest o 13.45 i w domu by byli o 14 więc ich odbieram bo mam nie daleko a i tak bym musiała płacić za ten dodatkowy czas, a na świetlicy to i tak się jeszcze w życiu naczekają. Ksiązki dla 4 latka 70 zł, do zerówki 150 zł, do tego kasa na wyprawkę 1oozł na łebka. w przyszłym tyg muszę przynieśc 420 zł, rewelacja:no:. do tego jeszcze ubezpieczenie, za herbatkę,5 składki na klasowe i 5 na przedszkole, ale nie będe płacić z góry tylko to co przysługuję na miesiąc. A przedszkolę niby publiczne, zresztą za rok zmykamy do szkoły, Antek pójdzie do zerówki w szkole A tomka planuję posłąć rok wcześniej do 1 klasy, jeśli oczywiście się będzie nadawał. Nie chciałabym żeby chodzili razem do klasy.

Nanu śluz ????? coś dziwnego to może być na fasolkę

reklama
Do góry