reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Teraz nitki krwi w sluzie.... tzn bielizny nie brudzi (zreszta mam czarna) ale jak sprawdzalam sluz to najpierw rozowwawy a teraz krew troszke....

Ale w zeszlym cyklu tez cos mialam w 20dc,a fasolki niet...
Moze taki moj urok?

reklama
Umowilam sie do mojej gin na 13go... jesli sie nie udalo zmajstrowac fasolki to bede miala @ wiec tylko po recepte pojde,a jesli sie udalo to poszukamy pecherzyka....

A najgorsze jest to,że książki się wciąż zmieniają i często trzeba kupić zupełnie nowe, nawet jak jest 1-2 lata różnicy między dzieciakami. Dla maluchów jest sporo ćwiczeń,uzupełnianek itp, więc to zawsze nowe :/

Agusia - witaj zapraszamy serdecznie :-)napisz coś o sobie:tak:
witajcie ja wpadam tak na chwilkę i lecę sprzątać bo od soboty się za to zabieram i zabrać się nie mogę , pozdrawiam serdecznie.

Cześć dziewczynki :-)

Wpadłam się przywitać ;-) Przepraszam Was, nie nadrobiłam zaległości w czytaniu :-( tyle się działo...:-D tata przyjechał, mama dobije w czwartek, więc wesoła chatka się zapowiada :cool2:

Nanu....coś tu pachnie :D
Zapominajko jak się czujesz?
Kobietko jak poszukiwania pracy?
Motylku pracujesz już?
Agusia witaj witaj :-) I opowiadaj ;-) Ja też tu nowa :zawstydzona/y:

Buziaki dziewczyny na dobry dzień :*

Nana- no szukam intensywnie złożyłam parę cv i czekam na jakiś telefon jak na zbawienie , może coś się trafi dziś nie poszłam na miasto szukać bo sprzątam i gotuję obiadek na razie jeden pokój sprzątnięty został drugi kuchnia i łazienka...

reklama
Dzięki za miłe przyjęcie. Ja jestem szczęśliwą mama 3 letniej dziewczynki. W tym kwietniu tego roku dowiedziałam się że jestem w ciąży. Mimo że nie była ona planowana, ja i moj M byliśmy niesamowicie szczęśliwi. Niestety nie udało się, w zasadzie od początku ciąży lekarz kręcił nosem że nie jest dobrze. Może nie będę pisała o smutnych sprawach związanych ze stratą , bo jestem na forum dla staraczek, pełna nadziei i wiary że wszystko będzie dobrze. W tym miesiącu zaczynam staranka o nowe życie. Jeszcze czekam na owu - moje testy wciąż pokazują że jeszcze jej nie ma:confused2:.

Do góry