ElegancikCudowni Ci nasi forumowi chłopcy [emoji173]
To i my się witamy za 6 dni 3 miesiące razem
Zobacz załącznik 892834
reklama
DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
AnetaManiak
Jeju jak ten czas leci[emoji7][emoji7][emoji7]słodkości do schrupania. A jak tam Wam idzie rozszerzanie diety? I jak tam z Twoim mlekiem?Oto ona za tydzień 7 miesięcy Hania już jest coraz fajniejszym lobuzem Zobacz załącznik 894365
Oto ona za tydzień 7 miesięcy Hania już jest coraz fajniejszym lobuzem Zobacz załącznik 894365
Jakie fajne oczka myślę że Maksio też będzie łobuzem bo już ma bystre oczka
Załączniki
DorciaMamaOlka
Oczka ma takie duże ta moja mała kurka a Maksio jest cudny być może i on będzie miał charakterekJakie fajne oczka myślę że Maksio też będzie łobuzem bo już ma bystre oczka Zobacz załącznik 894400Zobacz załącznik 894401
Marta1985@
Dziewczyny dawno mnie tu nie było [emoji4]pozdrawiam wszystkie nowe mamusie a starajacym sie zycze powodzenia i trzymam kciuki[emoji4][emoji6]
Potrzebuje waszej pomocy moze któraś sie orientuje w tym temacie i mi potrafi podpowiedziec.
Za dwa miesiace koncze macierzynski, cala ciaze a nawet przed ciaza trzy miesiace bylam na zwolnieniu lekarskim no i oczywiscie przekroczylam pod koniec ciazy te 270 dni i bylam na swiadczeniu rehabilitacyjnym i teraz moje pytanie czy teraz po macierzynskim moge isc bez problemu na L4 i nie beda miala żadnej ciągłości?
Jak to jest liczone???czy bedzie mi normalnie przysługiwać swiadczenie???
Potrzebuje waszej pomocy moze któraś sie orientuje w tym temacie i mi potrafi podpowiedziec.
Za dwa miesiace koncze macierzynski, cala ciaze a nawet przed ciaza trzy miesiace bylam na zwolnieniu lekarskim no i oczywiscie przekroczylam pod koniec ciazy te 270 dni i bylam na swiadczeniu rehabilitacyjnym i teraz moje pytanie czy teraz po macierzynskim moge isc bez problemu na L4 i nie beda miala żadnej ciągłości?
AnetaManiak
Chyba takie pytanie najlepiej do @natka_90 Ona to taka nasza specjalistka od takich spraw[emoji6][emoji6][emoji6]Dziewczyny dawno mnie tu nie było [emoji4]pozdrawiam wszystkie nowe mamusie a starajacym sie zycze powodzenia i trzymam kciuki[emoji4][emoji6]
Marta1985@
Super dziekuje Ci bardzo za odpowiedz [emoji8][emoji6]Chyba takie pytanie najlepiej do @natka_90 Ona to taka nasza specjalistka od takich spraw[emoji6][emoji6][emoji6]
Lenka232323
Jejku jaka ona już duża i ślicznaOto ona za tydzień 7 miesięcy Hania już jest coraz fajniejszym lobuzem Zobacz załącznik 894365
reklama
DorciaMamaOlka
Niestety rośnie,a chciałoby się zatrzymać ten czas...Jejku jaka ona już duża i śliczna