reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Oto ona :) za tydzień 7 miesięcy :) Hania już jest coraz fajniejszym lobuzem :)
IMAG1751.jpg

Załączniki

• IMAG1751.jpg
    IMAG1751.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 510
Dziewczyny dawno mnie tu nie było [emoji4]pozdrawiam wszystkie nowe mamusie a starajacym sie zycze powodzenia i trzymam kciuki[emoji4][emoji6]
Potrzebuje waszej pomocy moze któraś sie orientuje w tym temacie i mi potrafi podpowiedziec.
Za dwa miesiace koncze macierzynski, cala ciaze a nawet przed ciaza trzy miesiace bylam na zwolnieniu lekarskim no i oczywiscie przekroczylam pod koniec ciazy te 270 dni i bylam na swiadczeniu rehabilitacyjnym i teraz moje pytanie czy teraz po macierzynskim moge isc bez problemu na L4 i nie beda miala żadnej ciągłości?
Jak to jest liczone???czy bedzie mi normalnie przysługiwać swiadczenie???

Dziewczyny dawno mnie tu nie było [emoji4]pozdrawiam wszystkie nowe mamusie a starajacym sie zycze powodzenia i trzymam kciuki[emoji4][emoji6]
Potrzebuje waszej pomocy moze któraś sie orientuje w tym temacie i mi potrafi podpowiedziec.
Za dwa miesiace koncze macierzynski, cala ciaze a nawet przed ciaza trzy miesiace bylam na zwolnieniu lekarskim no i oczywiscie przekroczylam pod koniec ciazy te 270 dni i bylam na swiadczeniu rehabilitacyjnym i teraz moje pytanie czy teraz po macierzynskim moge isc bez problemu na L4 i nie beda miala żadnej ciągłości?
Jak to jest liczone???czy bedzie mi normalnie przysługiwać swiadczenie???
Chyba takie pytanie najlepiej do @natka_90 Ona to taka nasza specjalistka od takich spraw[emoji6][emoji6][emoji6]

reklama
Do góry