justys0702
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super [emoji7][emoji8],ale ten czas leci. Jeszcze troche i mała będzie na świecie.Hej dziewczyny[emoji5]
Wczoraj bylam na usg polowkowym[emoji5]
Pochwale wam sie moja coreczka[emoji7]
Zobacz załącznik 894670
Super bedzie druga dziewczynka [emoji8][emoji4]bardzo Ci gratuluje i cieszę sie razem z Toba[emoji4][emoji8][emoji4]Hej dziewczyny[emoji5]
Zobacz załącznik 894670
Aj druga córunia[emoji7][emoji7][emoji7]super. Aj zazdroszczę bo już tak bardzo bym chciała starać się o rodzeństwo dla Adasia. Na kiedy masz termin?Hej dziewczyny[emoji5]
Zobacz załącznik 894670
Na 21 stycznia[emoji5]Aj druga córunia[emoji7][emoji7][emoji7]super. Aj zazdroszczę bo już tak bardzo bym chciała starać się o rodzeństwo dla Adasia. Na kiedy masz termin?
Nie bo jestem po cc, a dopiero 6 miesięcy minęło. A minimum to rok, a najlepiej to dwa lata [emoji85]Na 21 stycznia[emoji5]
Nie mozesz sie jeszcze starac?
Po cc to tak jest. To prawie Adas skonczy roczek niedlugo i bedziecie mogli sie starac na spokojnie. My nid chcieliśmy duzej roznicy wieku. A i tak bedzie 16 miesiecy.Nie bo jestem po cc, a dopiero 6 miesięcy minęło. A minimum to rok, a najlepiej to dwa lata [emoji85]
No My właśnie też byśmy nie chcieli dużej różnicy wieku i jak pchać się w "pieluchy to tak za jednym razem[emoji6][emoji12]Po cc to tak jest. To prawie Adas skonczy roczek niedlugo i bedziecie mogli sie starac na spokojnie. My nid chcieliśmy duzej roznicy wieku. A i tak bedzie 16 miesiecy.
Dokladnie. Wszystko za jednym zamachem[emoji5] tez tak uwazam. I jak teraz jestem juz nie wyspana to rok dluzej mi różnicy nie zrobi[emoji5]No My właśnie też byśmy nie chcieli dużej różnicy wieku i jak pchać się w "pieluchy to tak za jednym razem[emoji6][emoji12]