reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ku pokrzepieniu serc.
Rok temu zawalił się mój świat. W 14 tc równo o tej porze urodziłam Mojego martwego synka.

Dziś, po 37 tygodniach oczekiwania, strachu i zwrotów akcji - czekam czy skurcze które mi towarzyszą to fałszywy alarm ze stresu, czy jeszcze dziś przywitam na świecie Kinge- mój mały cud.

Rok temu byłam przekonana, że życie się skończyło. A dziś - nowe życie pcha się na ten świat. I tego wam życzę Kochane. Z całego serca.
Przykro mi z powodu straty... Wiesz co bylo przyczyną?

Gratuluje coreczki! I wszystkiego dobrego :*

reklama
Ku pokrzepieniu serc.
Rok temu zawalił się mój świat. W 14 tc równo o tej porze urodziłam Mojego martwego synka.

Dziś, po 37 tygodniach oczekiwania, strachu i zwrotów akcji - czekam czy skurcze które mi towarzyszą to fałszywy alarm ze stresu, czy jeszcze dziś przywitam na świecie Kinge- mój mały cud.

Rok temu byłam przekonana, że życie się skończyło. A dziś - nowe życie pcha się na ten świat. I tego wam życzę Kochane. Z całego serca.
Aż mi ciarki przeszły...

Napewno Ci sie szybko uda.
Mialam zabieg i badalam tez plec dziecka.
Ja też po zabiegu, w sumie bardzo świeżo, bo 14 maja. Dzisiaj skończyłam plamić, teraz czekam na pierwszy okres. 30 maja jadę na kontrolę i mam nadzieję, że usłyszę tylko dobre newsy [emoji6] W którym tygodniu byłaś, że badałaś płeć?

reklama
Do góry