reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kochana lepiej jeszcze nie Mamy zagrożenie wcześniejszym porodem. Od środy na luteinie. Mam nadzieję, że pomoże. Skraca się szyjka, a to dopiero 32+4. Trzymajcie za nas kciuki.
Oczywiście dziewczyny cudownie ogląda się Wasze cudowne dzieciaczki ale ja na swojego wolę jeszcze trochę poczekać
Leżeć leżeć i będzie dobrze. Ja w szpitalu wylądowałem w 25 plus 3 z miękką składającą się szyjką i bólem brzucha. Urodziłam w 37 plus 4 :)

reklama
Kochana lepiej jeszcze nie Mamy zagrożenie wcześniejszym porodem. Od środy na luteinie. Mam nadzieję, że pomoże. Skraca się szyjka, a to dopiero 32+4. Trzymajcie za nas kciuki.
Oczywiście dziewczyny cudownie ogląda się Wasze cudowne dzieciaczki ale ja na swojego wolę jeszcze trochę poczekać
Na pewno będzie dobrze tylko dużo odpoczywaj [emoji2]

Kochane troszkę mnie z wami nie było. Dużo się dzieje u mnie, a do tego mielismy smierc bliska w rodzinie wiec trochę smutno. Z Karolkiem jestem umówiona na terapię Integracji Sensorycznej wiec coś się dzieje, a ja 32dc i @ brak. Wczoraj M wypuszczal sondę ;)

@aga_agi odpoczywaj, a na pewno jeszcze do bezpiecznego terminu dociągniecie :) u mnie od 19 tc szyjka się niebezpiecznie mocno skracała, przez pewien czas dużo leżałam i miałam sporą dawkę luteiny i duphastonu.. I urodziłam w 37tc :)

@nafoczka wyrazy współczucia z powodu śmierci w rodzinie. Niestety to nigdy nie są przyjemne chwile... :( a co do tego że już 32 dc-ilu dniowe masz cykle zwykle? Nie myślałaś żeby powtarzać test albo nawet lepiej od razu zrobić betaHCG? :)

@aga_agi odpoczywaj, a na pewno jeszcze do bezpiecznego terminu dociągniecie :) u mnie od 19 tc szyjka się niebezpiecznie mocno skracała, przez pewien czas dużo leżałam i miałam sporą dawkę luteiny i duphastonu.. I urodziłam w 37tc :)

@nafoczka wyrazy współczucia z powodu śmierci w rodzinie. Niestety to nigdy nie są przyjemne chwile... :( a co do tego że już 32 dc-ilu dniowe masz cykle zwykle? Nie myślałaś żeby powtarzać test albo nawet lepiej od razu zrobić betaHCG? :)
Gratulacje :) wrzuc zdjęcie bobaska :)

Po tych wszystkich moich przejściach 27-28 dc. Kiedyś dawno dawno temu za górami i lasami były 32dc :) kurcze bylam pewna że nic bo tydzień temu robiłam test. Teraz nie bardzo mam jak bo siedzę na wsi na urlopie ale M obiecał ze jutro kupi jakby coś.

reklama
Do góry