reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kochana lepiej jeszcze nie Mamy zagrożenie wcześniejszym porodem. Od środy na luteinie. Mam nadzieję, że pomoże. Skraca się szyjka, a to dopiero 32+4. Trzymajcie za nas kciuki.
Oczywiście dziewczyny cudownie ogląda się Wasze cudowne dzieciaczki ale ja na swojego wolę jeszcze trochę poczekać
Leżeć leżeć i będzie dobrze. Ja w szpitalu wylądowałem w 25 plus 3 z miękką składającą się szyjką i bólem brzucha. Urodziłam w 37 plus 4 :)

reklama
Kochana lepiej jeszcze nie Mamy zagrożenie wcześniejszym porodem. Od środy na luteinie. Mam nadzieję, że pomoże. Skraca się szyjka, a to dopiero 32+4. Trzymajcie za nas kciuki.
Oczywiście dziewczyny cudownie ogląda się Wasze cudowne dzieciaczki ale ja na swojego wolę jeszcze trochę poczekać
Na pewno będzie dobrze tylko dużo odpoczywaj [emoji2]

Kochane troszkę mnie z wami nie było. Dużo się dzieje u mnie, a do tego mielismy smierc bliska w rodzinie wiec trochę smutno. Z Karolkiem jestem umówiona na terapię Integracji Sensorycznej wiec coś się dzieje, a ja 32dc i @ brak. Wczoraj M wypuszczal sondę ;)

@aga_agi odpoczywaj, a na pewno jeszcze do bezpiecznego terminu dociągniecie :) u mnie od 19 tc szyjka się niebezpiecznie mocno skracała, przez pewien czas dużo leżałam i miałam sporą dawkę luteiny i duphastonu.. I urodziłam w 37tc :)

@nafoczka wyrazy współczucia z powodu śmierci w rodzinie. Niestety to nigdy nie są przyjemne chwile... :( a co do tego że już 32 dc-ilu dniowe masz cykle zwykle? Nie myślałaś żeby powtarzać test albo nawet lepiej od razu zrobić betaHCG? :)

@aga_agi odpoczywaj, a na pewno jeszcze do bezpiecznego terminu dociągniecie :) u mnie od 19 tc szyjka się niebezpiecznie mocno skracała, przez pewien czas dużo leżałam i miałam sporą dawkę luteiny i duphastonu.. I urodziłam w 37tc :)

@nafoczka wyrazy współczucia z powodu śmierci w rodzinie. Niestety to nigdy nie są przyjemne chwile... :( a co do tego że już 32 dc-ilu dniowe masz cykle zwykle? Nie myślałaś żeby powtarzać test albo nawet lepiej od razu zrobić betaHCG? :)
Gratulacje :) wrzuc zdjęcie bobaska :)

Po tych wszystkich moich przejściach 27-28 dc. Kiedyś dawno dawno temu za górami i lasami były 32dc :) kurcze bylam pewna że nic bo tydzień temu robiłam test. Teraz nie bardzo mam jak bo siedzę na wsi na urlopie ale M obiecał ze jutro kupi jakby coś.

reklama
Do góry