reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@roxie123 fajny ten nowy temat :) ♡ popieram!

U mnie jednak choroba Karola się rozwija a do tego mam koniec roku w pracy i chyba dopada mnie jakieś przeciążenie styków. Tak się o niego martwię ;( nie dość ze jest niejadek i ze ma te problemy (autystyczne) w szkole to jeszcze bez przerwy choruje i to wszystko się pogłębia. Nie mam pojęcia co się dzieje z moim dzieckiem i jak z tego wyjsc. Mieszają mi się uczucia czy znowu dawać antybiotyk, zrobiłam mu wszystkie możliwe badania i juz mi ♡ peka

Jestem z wami ale tak jakoś bardziej przez funkcję bo nic mnie nie kręci :(

@AnetaManiak to trzymam kciuki, by Adaś tolerował butle ale jednocześnie chętnie wracał do cyca :) Super bryka i wyprawka. Moje materiały na kocyk i inne czekają już gotowe do działania ;)
@DorciaMamaOlka współczuję sytuacji rodzinnej. U nas jest odwrotnie aż za bardzo, bardzo... irytujące to jest tak, ze nie raz mam ochotę powiedzieć kilka słów ale właśnie - mąż też raczej nie staje po mojej stronie. Jest jedynakiem jego tata zmarł jak miał 18 lat i od tamtej pory liczyli tylko na siebie...
@Ewelina271990 jak u Ciebie?
@mfifi04 Kochana trzymam kciuki za wizytę aby profesor miał dobry plan działania :)
@nafoczka dużó wytrwałości dla Ciebei i zdrowia dla chłopaków :)

@AnetaManiak to trzymam kciuki, by Adaś tolerował butle ale jednocześnie chętnie wracał do cyca :) Super bryka i wyprawka. Moje materiały na kocyk i inne czekają już gotowe do działania ;)
@DorciaMamaOlka współczuję sytuacji rodzinnej. U nas jest odwrotnie aż za bardzo, bardzo... irytujące to jest tak, ze nie raz mam ochotę powiedzieć kilka słów ale właśnie - mąż też raczej nie staje po mojej stronie. Jest jedynakiem jego tata zmarł jak miał 18 lat i od tamtej pory liczyli tylko na siebie...
@Ewelina271990 jak u Ciebie?
@mfifi04 Kochana trzymam kciuki za wizytę aby profesor miał dobry plan działania :)
@nafoczka dużó wytrwałości dla Ciebei i zdrowia dla chłopaków :)
U mnie narazie wszystkiego dobrze jutro wizyta więc będę wiedziała więcej już nie mogę się doczekać.Jak byłam w szpitalu na 2 dni miałam usg i słyszałam bicie serca a potem 2 razy dziennie przychodziła pielęgniarka i tym urządzeniem ręcznym nie pamiętam jak się nazywa sprawdzali czy jest tetno płodu i ani razu pielęgniarka nie mogła wyłapać bicia serca 12 tydz.chociaż mówiła,że może jeszcze dobrze nie słychać

U mnie narazie wszystkiego dobrze jutro wizyta więc będę wiedziała więcej już nie mogę się doczekać.Jak byłam w szpitalu na 2 dni miałam usg i słyszałam bicie serca a potem 2 razy dziennie przychodziła pielęgniarka i tym urządzeniem ręcznym nie pamiętam jak się nazywa sprawdzali czy jest tetno płodu i ani razu pielęgniarka nie mogła wyłapać bicia serca 12 tydz.chociaż mówiła,że może jeszcze dobrze nie słychać
Jak po wizycie?

iv09zbmhdpxevirr.png

@mfifi jak po wizycie?
Hej dzieki ze pytasz :* ogolnie mamy zastanowic sie nad in vitro. Dodatkowo metyle z klasy B zaczac stosowac i silniejszy kwas foliowy :). Do konca roku staramy sie naturalnie. Uzbieram kase
Bedzie in vitro. Nie chcemy brac zadnych pozyczek :/
A Co u Ciebie??

☆ Walczyć o marzenia ☆

Hej dzieki ze pytasz :* ogolnie mamy zastanowic sie nad in vitro. Dodatkowo metyle z klasy B zaczac stosowac i silniejszy kwas foliowy :). Do konca roku staramy sie naturalnie. Uzbieram kase
Bedzie in vitro. Nie chcemy brac zadnych pozyczek :/
A Co u Ciebie??

☆ Walczyć o marzenia ☆
Czemu in vitro? Nie rozumiem...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry