DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Mąż pracuje,a na teściów nie mogę liczyć ( mieszkają za ścianą) gdybym leżała nawet na środku podwórka to by nie pomogli wstać...dużo by opowiadać,a wczoraj dopiero pierwszy raz zapytali jak Hania...łzy cisną się do oczu gdy tylko o tym pomyśle zostało mi tylko jedno marzenie...chce się stąd wynieść choćby nocą i z jedną walizką,ale na ta chwilę to niemożliweJuż masz rozwarcie
To w każdej chwili możesz zacząć rodzić. Leż Kochana ile wlezie. Niech się teraz wszyscy w koło wami zajmują. U Nas w porządku. Ja teraz następną wizytę mam w przyszłym tygodniu w piątek. Kurna teraz to i Ja się będę bała tym bardziej, że z przygotowaniami jestem daleko w polu[emoji21][emoji21][emoji21]
Trzymam kciuki żeby Hania jeszcze się wstrzymała!!!
@aga_agi trochę się obawiam o męża plecy. Bo jest coraz gorzej. Lekarz powiedział, że za trzecim razem operacja. I jak Ja przyzwyczaje małego tylko do piersi to sobie nie poradzę jak mąż trafi do szpitala. A tak ściągnę mleko i zostanie z którąś babcią którą ściągnę na czas męża pobytu w szpitalu i rehabilitacji. Wiem, że to nie będzie łatwe, ale muszę w tym momencie dmuchać na zimne.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom