reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Są po 60tce :/ ciężko mi tu żyć :( jak mogę to jadę do mamy,ale i tak muszę tu wrócić :( mąż też nie potrafi mnie zrozumieć,jemu jest chyba dobrze...wiele razy mu mówiłam,ze się tu duszę,ze to nie jest mój dom...on chyba nie potrafi odciąć pepowiny i dodatkowo ciągle jest im wdzięczny za to co Nam dali...ok ja rozumiem,ze przepisali itp.Ale na litość Boską my mamy swoje życie...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z Moim mężem miałam ten sam problem na początku. Jego mama dla niego to była najważniejsza, za wszystko jej wdzięczny. A Mnie nie rozumiał kompletnie. Wiesz co pomógł
Dopiero jak się od niej wyprowadził. My kobiety niestety jesteśmy pod tym względem inne. Jak pokochamy to na zabój. A dla faceta cały czas w pierwszej kolejności liczy się mamisia i tatuś, a żona jest tylko jest bo jest.
Ja rozumiem wdzięczność, ale to co Ty masz do końca życia włazić Im w du... żeby byli zadowoleni? Teraz to może takie nerwy sobie odpuść, ale po porodzie porozmawiaj konkretnie z mężem, że chcesz żyć normalnie, a nie jak w więzieniu. Bo na Moje tak to wygląda.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja z Moim mężem miałam ten sam problem na początku. Jego mama dla niego to była najważniejsza, za wszystko jej wdzięczny. A Mnie nie rozumiał kompletnie. Wiesz co pomógł
Dopiero jak się od niej wyprowadził. My kobiety niestety jesteśmy pod tym względem inne. Jak pokochamy to na zabój. A dla faceta cały czas w pierwszej kolejności liczy się mamisia i tatuś, a żona jest tylko jest bo jest.
Ja rozumiem wdzięczność, ale to co Ty masz do końca życia włazić Im w du... żeby byli zadowoleni? Teraz to może takie nerwy sobie odpuść, ale po porodzie porozmawiaj konkretnie z mężem, że chcesz żyć normalnie, a nie jak w więzieniu. Bo na Moje tak to wygląda.

Nawet w ciąży z nim o tym rozmawiam...kończy się jak zwykle,ze porycze sobie w kącie i znowu wracam do punktu wyjścia :(

Nawet w ciąży z nim o tym rozmawiam...kończy się jak zwykle,ze porycze sobie w kącie i znowu wracam do punktu wyjścia :(

Masz ciężki orzech do zgryzienia. Ja nie chce zmuszać do złego ale chyba pora konkretnie tupnąć nogą. Bo Ciebie tam pozbadną i popadniesz nam tu jeszcze w jakąś chorobę

Wiadomo już z kąd te bóle głowy?

Nie wiadomo.Neurologicznie dobrze okulistycznie też,więc może być mój urok w ciąży hormony.Dostałam dwa razy paracetamol w kroplowce od wczoraj dobrze zobaczymy jak na długo żeby nie ciąża to chcieli zrobić tomografie i rezonans..

@aga_agi obiecałam, że wstawię wózek jak już będzie w domu. Proszę o to On i jeszcze parę rzeczy co uszyłam.
1515773348-c5955b053ae24450-aaaaaa.jpeg
1515773353-85eece253d0564a2-aaaaaa.jpeg
1515773361-170d01cf6587a4f4-aaaaaa.jpeg
1515773367-9702895aa7d8393f-aaaaaa.jpeg

Sliczny. Ty szyjesz takie rzeczy na zamowienie? Bo bylabym zainteresowana[emoji4]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie Kochana. Ja to tylko taka domowa szwaczka[emoji6][emoji6][emoji6]
Zresztą u Mnie by Ci się nawet zamówić nie opałcało bo Ja w Niemczech mieszkam[emoji4]
Poszukaj sobie np na Olx dziewczyn które szyją.

reklama
@nafoczka dzieki ze pytasz. Dzis chuba 3 dpo. We wtorek wizyta u profesorka.. zobaczymy jaki ma plan:/ a co u Ciebiw jak dzieci??

☆ Walczyć o marzenia ☆
Hmmm kiepsko Starszy strasznie placze bo ma zapalenie ucha i boli (w co wierze) a ja rwe włosy bo nie dość ze ciężko mu idzie nauka ze względu na podejrzenie autyzmu to jeszcze do szkoły wciąż nie chodzi Aaaaa. ... ratunku! Maluszek za to kawał chłopa ♡

To jakiś plan jest i czekam na rozwój akcji :*

Do góry