reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@xxEwelaxx wszystko się ułoży i pewnie szybciej niż ci się wydaje :) bardzo Ci tego życzę, kibicuje i trzymam kciuki za spełnienie wszystkich planów :)

p19u3e3k4pwu9alb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Na początku chcialam bardzo Wam kochane podziękować [emoji11] za słowa wsparcia, jest ciężko ale bardzo Wam dziękuję że jesteście i zawsze pomożecie.

Bylam dzisiaj u lekarza wystawił mi zaświadczenie że moge wracać do pracy, ale poprosiłam go by napisał z dato 18.12 i bez problemu się zgodził, posiedzę ten tydzień w domu. A kierowniczka brak słów chciała żebym już wróciła od 14 bo mamy otwarcie i dużo pracy, niby pocieszala a mówiła lepiej jak byś szybciej wróciła po co siedzieć w domu i się uzalac. Brak słowa na tych wszystkich ludzi.. Ale chyba czas się przyzwyczaić ze u mnie w pracy nie ma koleżanek.. każdy patrzy na siebie.
Mąż strasznie to przeżywa, oboje myśleliśmy że tym razem się uda.. niestety :(
Jakis czas mnie nie będzie, ale bede Was poczytywac.
Powidzenia dziewczyny

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ciężkie zakończenie 2017 roku u Ciebie ,ale musisz wierzyć, ze 2018 rok będzie szczęśliwy ,bo organizm już się odblokował i jest nastawiony na ciąże.Co do pracy musisz tak robić ,żeby Tobie było dobrze i nie zwracać uwagi na innych ,bo jak widać oni tylo widzą swój koniec nosa.Posiedz do końca tygodnia na zwolnieniu i pozwól sobie przejść przez kolejną stratę, a później wystartuj z nową energią.
Faceci też takie sytuacje przeżywają, bo jednak zależy im ,żeby ich bliska osoba była szczęśliwa.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj byłam u gina :) ktg wyszło ok :) mała waży 1,633 ( 30 tc) ogólnie mogę rodzić w połowie stycznia :D z racji tego,ze Olka urodziłam w 34 tc to wczoraj pobrala mi GBS :) żeby w razie co był :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam dzisiaj na wizycie. Z małym wszystko ok. Dzisiaj mam 29t1d i waży 1500g. Także Mój synek goni Twoją córcię[emoji6][emoji6][emoji6]ktg też w porządku. Teraz ktg będę miała co tydzień robiene.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry