reklama
Ewelina271990
Fanka BB :)
Który tydzień u Ciebie już?Moje maleństwo z dzisiaj
Miałam kontrolę z wynikami i przy okazji usg maluch fikał jak szalony <3
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Z OM 10+1 a z usg 10+6Który tydzień u Ciebie już?
27.06.17 Anastazja [*]
justys0702
Jakie cudo[emoji4]Moje maleństwo z dzisiaj
27.06.17 Anastazja [*]
alunia87
Ciężkie zakończenie 2017 roku u Ciebie ,ale musisz wierzyć, ze 2018 rok będzie szczęśliwy ,bo organizm już się odblokował i jest nastawiony na ciąże.Co do pracy musisz tak robić ,żeby Tobie było dobrze i nie zwracać uwagi na innych ,bo jak widać oni tylo widzą swój koniec nosa.Posiedz do końca tygodnia na zwolnieniu i pozwól sobie przejść przez kolejną stratę, a później wystartuj z nową energią.Na początku chcialam bardzo Wam kochane podziękować [emoji11] za słowa wsparcia, jest ciężko ale bardzo Wam dziękuję że jesteście i zawsze pomożecie.
Bylam dzisiaj u lekarza wystawił mi zaświadczenie że moge wracać do pracy, ale poprosiłam go by napisał z dato 18.12 i bez problemu się zgodził, posiedzę ten tydzień w domu. A kierowniczka brak słów chciała żebym już wróciła od 14 bo mamy otwarcie i dużo pracy, niby pocieszala a mówiła lepiej jak byś szybciej wróciła po co siedzieć w domu i się uzalac. Brak słowa na tych wszystkich ludzi.. Ale chyba czas się przyzwyczaić ze u mnie w pracy nie ma koleżanek.. każdy patrzy na siebie.
Mąż strasznie to przeżywa, oboje myśleliśmy że tym razem się uda.. niestety
Jakis czas mnie nie będzie, ale bede Was poczytywac.
Powidzenia dziewczyny
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Faceci też takie sytuacje przeżywają, bo jednak zależy im ,żeby ich bliska osoba była szczęśliwa.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Marika ♡♡♡Moje maleństwo z dzisiaj
27.06.17 Anastazja [*]
ewela bardzo mi przykro...
reklama
AnetaManiak
Ja byłam dzisiaj na wizycie. Z małym wszystko ok. Dzisiaj mam 29t1d i waży 1500g. Także Mój synek goni Twoją córcię[emoji6][emoji6][emoji6]ktg też w porządku. Teraz ktg będę miała co tydzień robiene.Wczoraj byłam u gina ktg wyszło ok mała waży 1,633 ( 30 tc) ogólnie mogę rodzić w połowie stycznia z racji tego,ze Olka urodziłam w 34 tc to wczoraj pobrala mi GBS żeby w razie co był
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom